Hatalmas volt ez a figura! Nemcsak a zenéjét,de a lényét is nagyon szeretem. Amúgy megfigyelhető,hogy 1980-ban kissé le volt fogyva,Yokóval valami diétát vagy mi a francot csináltak.Meg szerintem már nem ivott annyit,mint a 70-es évek közepe tájékán..
Úgy tudom ez a sorozat a Walls And Bridges promóciójához készült. A bobgruen.com szerint 1974-es. (B.G. volt a fotós, jó sok kép van az oldalán.)
Itt van egy kép 1974-ből:
És egy 1980-ból:
Esküszöm olyan, mintha ugyanakkor készültek volna, még a napszemüveg is ugyanaz. (Vagy ez volt az egyetlen napszemüvege? Bono és Elton John példát vehetne róla:))
Szia Ventura! Az Isolation nekem is nagy kedvencem!:) Eléggé új vagyok itt a fórumon,de sajnos úgy látom,hogy ez a Johnról szóló mostanában nem nagyon megy..
Kérni szeretnék, méghozzá nem is egy hétköznapi kérést. Tud-e valaki közülletek olyan oldalt a Neten ahol Beatles vagy John Lennon dalok szövegei találhatóak meg esetleg KINAI VAGY JAPÁN nyelven ( akár kiejtés szerinti leiratba vagy eredeti kinai irásjelekkel ).
Egyik barátomat (aki nagy Lennon rajongó) szeretném meglepni egy ilyen érdekességgel .
A segitséget addig is köszönöm és boldog új évet mindenkinek!
Itt regisztrálnod kell magad, ami 1 perces foyamat, aztán egyből be is léphetsz.
Meg fogod találni.
Azonban:
A John Lennon CD1-3-hoz 4 db link tartozik, a CD4-hez 5. Ez = 17 db link. A Linkek a Rapidshare nevű oldalra mutatnak. Ha ezt ismered, akkor ok, ha nem, akkor:
Ha a Rapidshare oldalon nem vagy regisztrált tag (3 hónap kb.5000 Ft), akkor óránként 1x tudsz letölteni. (tapasztalataim szerint ez nem igen műxik -> inkább úgy működik, hogy ha 1x letöltöttél már egy gépről (egy IP címről), akkor onnan többet a bödős életben le nem töltessz).
Konkluzió:
Elő a bankártyát, reggelj a Rapidshare-en, és cserébe 3 hónapig át rengeteg albumot letölthetsz jó minőségben.