Keresés

Részletes keresés

TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.12.17 0 0 17064

Kb 20 munkanappal ezelőtt rendeltem a német oldaltól https://www.kemo-cyberfashion.de/

(csak nem utánvéttel, hanem előre fizettem kártyával) a napokban kell megérkeznie. + szállítási költség van 17 euro

Tehát: subdotal:

+ 19% tax

+17 euro

így néz ki.

Előzmény: Overáll37 (17062)
Mister V. Creative Commons License 2019.12.17 0 1 17063

A reklám FB-n nem biztos, hogy jó megoldás, hiszen ott a többség "hétköznapi" emberként van fent és nem biztos, hogy tudatni szeretné másokkal, hogy ilyen rendezvényre megy. Egyrészt ez a probléma, másrészt sokan reklámblokkolót használnak (én is) és mint reklám akkor elő sem jönne, igaz bár divattá vált, mégsincs mindenkinek FB-je, ahogy nekem sem, tehát ami ott van hirdetve, arról én nem is tudok, sokszor az esemény megtekintéséhez is regisztráció szükséges.

 

A Fetlife, Fetster nevű oldalakon viszont a valós célközönség van, én is ott szoktam rálelni a programokra, infókra.

 

 

Rossz időpont? Mihez képest? Aki hétvégén is melózik, annak lehet pont a péntek jobb... bár pl. a szilveszter előtti olyan szempontból nem jó döntés, hogy így egyesek nem tudnak rápihenni az ünnepre.

 

 

Létszám: Az utóbbi időben havi szinten tartott fétisparti sorozaton épp elegen voltak, talán a legutolsón nem, mert másnap volt a nagy buli. Nem biztos, hogy 50-60 embernél több kell, csak sajnos nőneműekből lehetne igazán több is.

 

Vegyes zene: Hááááát... az hogy vegyes, erős túlzás. Én jelentkeztem a szervezőnél, mint DJ, hogy kicsit színesítsem a palettát Trance és Dance műfajokkal, de az volt a válasz, hogy nekik van egy "kemény vonalas" elképzelésük és ezért nem szívesen engednének be más műfajokat a bulijaikra. Hát nekem az egész éjszakás Freedom elő-fétispartis buliból ha 2-3 szám volt, ami az én ízlésvilágom, akkor sokat mondok... és sajnos az ismerőseim is hasonlóan vélekednek. Nem értem, miért kell eröltetni azt, amit csak eltűr az ember. Igaz a 10 évvel ezelőtti rock és metál zene helyett ez a techno jelleg kicsit már haladás, de miért kell ehhez ragaszkodni???

Miért kell a fétis vagy BDSM témát a kemény (nem mindenki által fogyasztható) zenével párosítani? Egy Aqua - Barbie Girl szám is oda illő, hiszen sokan (travik, crossdresserek) is jelen vannak rózsaszínben, csipkében, akik ruhájához ez a szám/műfaj is menne?!

 

A legutóbbi fétispartin volt "vegyes" zene, ahol a Hupikék törpikék, Dune, Kraftwerk, ... keveredett, de nem szép átmenettel, nem keverve, hanem mint egy tök amatőr 2 kazettás magnóval amit talál, azt játsza le. 2 számonként kiürült a tánctér a vegyesnél, akkora műfajváltások voltak... az összes többi teremben meg a kemény zenék egy kaptafára.

Mint a lovak: szemellenzősek a szervezők. Feelinget akarnak teremteni, de nem veszik észre, hogy rossz az irány.

A buli után kaptam egy kérdőívet a szervezőktől, ám abban sem volt benne, hogy milyen zenére lenne leginkább igény, pedig ha ez szavazásra kerülne, szerintem 70% leszavazná a mostani műfajokat.

 

Átöltözés: Én többnyire latexben megyek, föléöltözve öltönnyel. Igaz, így veszít a fényéből, de egy catsuitot wc-ben felvenni nem épp egyszerű, itthon is jó 10-15 perc. Ám a legtöbb helyen csak egy kis luk szolgál öltözésre.

 

Bemutatók: Szintén a legutóbbi fétispartis tapasztalat: 3-4 ember állt neki megkötözni egy-egy csajt, majd amint végzett, kicsomózni. Volt aki ezt akár 40 percig is húzta. A többség az elsőt még megnézte, mert látta, hogy készül valami, de amint végzett, a közönség is elkolbászolt és a többi fellépőt talán 10-20 ember nézte, a többiek csak ott voltak, hiszen ott volt ülőhely. Én magam sem a műsorokért megyek, mert sem a kötözés, sem a másik szétverése nem vonz. Ellenben alázós, csicskáztatós, talpnyalós, medical műsorokat szívesen végignéznék, de ilyen ugye nincs soha. Vagy pl. sok kutyamaszkos ember volt legutóbb is, lehetett volna spontán kutyás játékokat játszani velük: hozd ide, pitizz, stb., de csak a kötél és a korbács az, ami a BDSM-ből megragadt a magyar közösségben, a dominancia, szubmisszivitás pedig kimaradt.

 

Limitált létszám: Jó trükk, mert "vedd meg a jegyet, nehogy lemaradj", de igazából nem is annyira limitálás, csupán így lehet azt mondani, hogy már csak alig pár darab maradt és ezáltal (mert nem tudja a vendég, hogy összesen mennyi jegyből) 1 hónappal a rendezvény előtt már a vendég úgy tudja, hogy sokan lesznek... és a szervezőknek sem kell hitelezniük a bérleti díjat, hiszen az elővétes jegyekből már ki tudják fizetni. Azaz csak egy üzleti trükk.

 

Fiatalok alig vannak: Való igaz, de oka is van: nézz körül a pixie-n, ha már azt említetted. Napi szintem 1-2 anyagias 20 év körüli domina regisztrál az oldalra és havonta ha 1-2 aki nem anyagias. Meg a fétispartin is a beléptetésnél a csajok nem igazán voltak fétis ruhában. A pasik elrángatták a párjukat, akik fényes naci, báli szemmaszk kombóval akartak belépni. Természetesen el lettek zavarva bilincsért, nyakörvért, mert a beléptető is kevésnek ítélte. 10 éve volt még kultúrája itthon a fétiseknek, manapság már csak "poén" sokak számára. 18-20 körüli csajokat lestem a partin, egyrészt nem biztos, hogy ruházatilag én beengedtem volna őket, mert én hétköznapinak ítéltem volna, másrészt kb. unatkoztak. Kevés volt a "játszótér", ahol lábat masszíroztak volna, vagy pórázon sétáltak volna, ... szóval nem is volt adott a hely arra, hogy kiéljék magukat. Szerintem legközelebb már nem is jönnek. Én is csalódtam a tematikus asztaloknál, mert bár jó ötletnek tűnt, de mindenki, aki italt vásárolt és azzal le akart ülni, egy ilyen tematikus asztalhoz ült, ami duván 1 órán át volt tematikus, utána már a szervezők is feladták, hogy elzavarják a nem oda való embereket.

 

A szervezésnél a közönséget is megkérdezhetnék, hogy mire van igény, mire nincs. Szimpla üzletpolitika: amelyik eladó szépen köszön, elbeszélget velem, kedves, pl. választhatok, hogy világosabb vagy sötétebb kenyeret kérek, attól vásárolok, még ha 10-20 forinttal drágább is nála a portéka, mint annál, akinél olcsó, de csak odab...ssza, hogy nesze b...szdmeg, nem lehet válogatni, kell vagy nem kell?! Itt sajnos nincs kommunikáció, pedig szükség lenne rá. Talán havi szinten is össze lehetne hozni egy-egy 60-80 fős bulit, ha zeneileg 18-70 éves korosztálynak egyaránt tetszene, táncolna is rá, ha olcsó italárak és belépők lennének és még műsor sem kell, mert a vendégek maguk játszanának és az már műsornak is elmenne.

 

Én erre várok, de szerintem előbb jön el a világvége, mintsem egy ilyen havi rendszeres buliba eljussak itthon.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (17051)
Overáll37 Creative Commons License 2019.12.17 0 0 17062

Sziasztok! Nem tudom,jó helyre írtam-e. Egy kis segítséget szeretnék kérni olyan emberektől,akik már rendeltek külföldi weboldalról terméket. Szerintetek egy ilyen pvc szerű overál mennyibe kerülne szállítással utánvéttel is meglehet rendelni?

 gabornagy0129 Creative Commons License 2019.12.15 0 0 17061

Eladó lakk hatású nadrág!

 

Lakk hatású leggings eladó, méretprobléma miatt. Teljesen új, csak próbálva volt. XL méretű. Lakk hatású, fényes feszülős anyag.

 

Ára: 3500 Ft

 

Érdeklődni e-mailben:

gabor.nagy0129@gmail.com

 

 

Eladó bőr nadrág!

 

Zara bőr nadrág, motoros nadrág. Állapota hibátlan, alig használt.

 

Mérete: 44-es

Ára: 3000 Ft

 

Érdeklődni e-mailben:

gabor.nagy0129@gmail.com

 

 

LatexLover89 Creative Commons License 2019.12.12 0 1 17060

Télanyó ;)

zemba Creative Commons License 2019.12.12 0 0 17059

Huh, ráugrottam volna. Sajnos a méretek alapján nekem nagyon nagy. :((((

Előzmény: Latex Bond (17039)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.11 0 1 17058

Oké, akkor most megint kikészültem...

Előzmény: technograd (17055)
technograd Creative Commons License 2019.12.11 0 0 17057

:) :)

Előzmény: Sárkány_BG (17056)
Sárkány_BG Creative Commons License 2019.12.11 0 2 17056
Uram atyam, de edi!
Előzmény: technograd (17055)
technograd Creative Commons License 2019.12.11 0 2 17055
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.12.10 0 0 17054

Most írták ki pár órája a Facén

 "2020. Április 17 péntek: Freedom Fetish Party - a felhőtlen szabadság hedonista partija, játék az érzékekkel, pezsgő tánctér és felnőtt játszótér.

2020. Április 18 szombat: Luxuria Party - latex design show, tánctér, fetish-BDSM előadások, kézműves BDSM termék kiállitás és vásár, fotóstudió "

Ha valakit netes formátumban érdekel, akkor az keressen rá a luxuriafreedom szóra.

 

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17053

"Szóval mérd le az asszonyt és hajrá!"

Most a finanszírozással van egy pici gond, de azért köszönöm a biztatást Bond! :)

Előzmény: Latex Bond (17050)
beer4life Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17052

Sziasztok!

 

Tud valaki olyan pornó oldalt ajánlani, amin csak is kizárólag fétis (latex, lakk, bőr) és BDSM témájú videók vannak?

TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17051

"Nem tudom, Frusztráción hányan szoktak átlagosan lenni"

Egyre kevesebben, részben azért mert rendkívül rossz időpontban van (!!) és nincs rendesen hirdetve (az hogy Facén körbeküldjük, megosztjuk - nem igazi hirdetés sajna:(

Azonkívül a célcsoport "belövése".. fiatalok alig vannak.. egy hagyományos pixi bulin többen vagyunk létszámra..

"Meg különben sem limitált a létszám, ahogy a Freedom-on. (Lehet, hogy épp ez a baj? ;) "

A Freedomnak messze széleskörűbb és összehasonlíthatatlanul jobb az Ár/érték aránya, műsorok, workshop /játék lehetőség, vegyes zene. (Balázsék rengeteget foglalkoznak vele) (tulajdonképpen nem is szabad összehasonlítani : (

Itt egy ideje nincs műsor a zene pedig... (bár itt számomra mindig borzalmas volt, gondolom most se lesz másként)

- Átöltözés van, sztm, ugyanott lesz ez is, mint tavaly - általában a pult után, balra az első ajtó.

(aki igényesebb az vigyen magával kisszőnyeget, hogy arra álljon, ne a hideg kőre:)

 

Előzmény: Latex Bond (17045)
Latex Bond Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17050

Attól egyébként nem kell tartanod, hogy nem lesz jó, ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy valamikor rendelsz tőlük, mert kizárólag méret után dolgoznak, nincs konfekciózás náluk és raktáron sincsen "kész" gatya, hanem akkor állnak neki kiszabni pontos méret után, amikor a rendelés befut hozzájuk.

A méreteket pedig, ha jól adják meg nekik (ami nekem sajna nem sikerült az ülepmagasság tekintetében) nagyon precízen figyelembe veszik.

Szóval mérd le az asszonyt és hajrá! A Karácsonyfa alá még beférhet egy leggings. ;)

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (17048)
Latex Bond Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17049

Biztos a szabók sem amatőr gyerekek, de a Gerber Technology CAD tervezője is valószínűleg sokat segít, amivel ők dolgoznak.

Meg persze az is kellett hozzá, hogy Jeroen Brute-nak ilyen seggű csaja legyen, mint Ishtar Graham, akire érdemes volt elkezdeni tervezni és egy egész vállalkozást építeni köré: ;) https://www.youtube.com/watch?v=RlvhY3BPfeY

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (17048)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.09 0 2 17048

Igen. Tényleg rémisztő! Látni jó gatyákat, leggingseket, de ilyet még, amit ennyire eltaláltak, esküszöm hogy nem láttam. Valószínűleg ennek a megtervezése mögött nem egyszerű szabók állnak, hanem komoly szakemberek. Ha nem lenne ennyire borsos az ára, meg az ehhez tartozó rizikó, hogy nem lesz jó, már útban lenne egy a szerelmemnek annál is inkább, hogy neki pont olyan az alakja, mint a modellnek az oldalon, amit belinkeltél: Istenkirály popsi-comb-darázsderék kombináció.

Előzmény: Latex Bond (17044)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17047

Már régen voltunk ott, de arra emlékszem, hogy volt valami nagy placc, ahol megálltunk kocsival, aztán mikor indultunk volna a Yuk felé, valami portás, vagy éjjeli őr elkezdett ott parádézni, hogy tűnjünk el onnan, és mi akkor eltűntünk onnan, de hogy hol álltunk meg, arra már nem emlékszem, főleg hogy tök sötét volt. Másodjára taxival mentünk, akkor ugye nem volt parkolási problémánk.

Előzmény: Latex Bond (17045)
ast001 Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17046

Sziasztok!

Lackina női lakk dzseki XXXL méretben (normál XL-nek felel meg kb.) kihasználatlanság miatt eladó.
Nagyon keveset volt használva, kiváló újszerű állapotban, Németországból rendelve!
Gyártói méretezése:
Válszélesség: 45,5cm
Mellkas: 113-118
Derékbőség: 119cm
Csípőbőség: 124cm
Kabát hossza: 95cm
Ujjhossz (mért): 61 cm
Gyártó oldala:
https://lackina.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2_9&products_id=329&zenid=vh7v83mt9e3dvlhkbidl9kic25
https://www.amazon.de/Lackina-langer-Lack-Herbstmantel-rot/dp/B01N4X057S

Ára: 7eFt


Latex Bond Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17045

Ez ugye tökéletesen ugyanaz a helyszín, mint ahol a Freedom partit is rendezték (tudtommal ez az egyik Yuk a 2 közül), szóval parkoló tekintetében nincs túlságosan eleresztve. A Freedom-ra menet mi pl. alig találtunk helyet a környéken, csak jóval távolabb a bejárattól, mert vagy teleállták vagy tilos ott parkolni, ahol először terveztük. Nem tudom, Frusztráción hányan szoktak átlagosan lenni, mert én régen voltam, de talán 50 méteres körzetben valahol le lehet tenni az autót.

Jegy tudomásom szerint vásárolható a helyszínen is, sajnos ennek nincs olyan óriási reklámja, hogy már hónapokkal korábban elfogynának rá a belépők. Meg különben sem limitált a létszám, ahogy a Freedom-on. (Lehet, hogy épp ez a baj? ;) )

Átöltözési lehetőséget majd megkérdezem a szervezőtől, de ha e téren is a Freedom-ból indulok ki, akkor van mód átöltözni, mert ott is volt egy kis helyiség, amit ennek szenteltek és az ugye továbbra is adott. Kérdés, hogy ez melyik "vége" a lyuknak.. :)

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (17043)
Latex Bond Creative Commons License 2019.12.08 0 2 17044

Ja! Még egy olyan középszerű férfi seggből is, mint az enyém durván kívánatosat képes varázsolni. :) Rémisztő volt, hogy megkívántam magam a tükörben, pedig nincsenek nárcisztikus hajlamaim. :)))

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (17042)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17043

Már régen voltunk a Fényes Adolf utcában. Most van ott valami jó parkoló? (Régen volt) Jegyet lehet venni a helyszínen? Átöltözési lehetőség van?

Előzmény: Latex Bond (17041)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17042

Úr Isten, ez nagyon durva!!!

Előzmény: Latex Bond (17039)
Latex Bond Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17041

Ne feledjétek, hogy december 30-án 22:00-tól megrendezésre kerül a 16. Frusztráció Előszilveszteri Fétisparti!

Aki kedvenc fétis ruházatában, egy jó hangulatú buliban kívánja búcsúztatni az óévet, ne hagyja ki a lehetőséget!

Latex Bond Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17040

Fotók lemaradtak..

Élőben sokkal szebb meggypiros színe van, csak hulladék a fotólencsém.

Előzmény: Latex Bond (17039)
Latex Bond Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17039

Ha valakinek esetleg szüksége lenne egy eredeti holland Ishtar&Brute piros lakk push-up leggings-re 30%-os kedvezménnyel, vagyis 70 EUR-ért, az szóljon. Emlékeztetőül, így néz ki a nadrág (méretek alább):

https://www.ishtarandbrute.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=16&virtuemart_product_id=1248&Itemid=403

Tisztában vagyok vele, hogy piros lakk leggings-et ennél olcsóbban is lehet kapni, de itt a különleges push-up hatást, a (valóban jó) anyagminőséget és a márkát együttesen kell megfizetni.

Természetesen vadonatúj, sosem használt darab (csupán próbálva volt egyszer), de sajnos túlságosan "csípőfazonra" sikeredett, ezért kényszerült eladó sorba (hátsó ülepmagassága: 26 cm). Cserébe viszont széles, erős gumija van, nagyon jól felfekszik a derék alatti részre, úgyhogy bármennyire is számít csípőfazonúnak, garantáltan nem fog lecsúszni a viselőjéről és nagyon látványossá teszi a popsit.

 

Az anyaga egyébként mindkét irányban nyúló (4D) lakk, a paraméterei:

(Ezek valós, nem kinyújtott állapotban mért adatok, az anyag pedig minden ponton kb. 10%-os nyúlásra képes mattulás nélkül, úgyhogy a megadott méretekre minden esetben rá lehet számolni +10%-ot és még akkor is kényelmes lesz.)

Derékbőség: 90 cm

Csípőbőség: 110 cm

Combkerület: 50 cm

Nadrághossz: 101 cm

Bokacipzár hossza: 11 cm

Derékgumi szélesség: 9 cm

 

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.12.04 0 1 17038

Szerintem sem valók ezek ide.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (17036)
try_it Creative Commons License 2019.12.03 0 0 17037

latexgumi évek óta jobbnál jobb latex ruhákat ad el itt aprópénzért, az a minimum, hogy pár lazán kötődő játékot is meghirdet. ;) 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (17036)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.12.03 0 1 17036

Még jó, hogy kotont nem tettél fel ide, az is gumiból van végülis..:)

Előzmény: latexgumi (17035)
latexgumi Creative Commons License 2019.12.02 0 0 17035

Eladó dildók!

 

Gondoltam felteszem erre a topicra is, egy kis köze van ehhez is és hátha valakinek megtetszik valami belőle!

 

Használtak, de csak alig vagy nem is... Egy domina stúdió részét képezték, többnyire fotózás kedvéért.

 

Akit érdekel részletesen valamelyik, jelezze!

E-mail:

latexgumi@gmail.com

 

4db eladó: darabja 3500 Ft


- amelyiken pumpa van, azon a pumpával folyadék spriccelhető ki
- fekete, az felcsatolhatós és farokra húzható, gumis anyagú
- a 4. is üreges, de nem teljes hosszában, farokra is húzható, de sima dildoként is használható

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!