Ez a topic azért jött létre hogy nyugottan lehessen beszélni OFF témákról is a rengeteg ON porsche téma mellett és hogy szorosabban összefogja ezt a porschés baráti társaságot!!!
Ma mentem egy kört a 24-el és baszottul felidegesített az, hogy most meg gyakorlatilag egyszer sem rángatott (egy emelkedőn azért megtorpant egyszer). Akkor csinálná mindig, de így nagyon gyanús. Gyertyakábelt akartam kölcsönözni anyámék kocsijából, de abban meg már nincs is elosztó a gyertyák részére (2003-as Wagon R+), úgyhogy az kilőve. Mindegy, szerzek máshonnan. Én hiszek abban, hogy a gyújtás környékén kell keresni a hibát, de miért csak néha-néha csinálja a rángást miért nem mindig?
Bubik számát nem lehet mérni,de így közel több,mint fél litykó után ,extázis! :-) (waze!)
Aztán meg minek néked relé? Az az autó,ami nem ment közel egy évig,nem veszi nyűgnek,ha az AC megy folyamatosan! Az ismeretségi körömben van egy pár ilyen autó! Kapcsolóra van kötve az AC! Kiválóan működik! És,ha majd be lesz állítva teljesen tutin,akkor költs rá kb. 5500-6000ft-ot! Fogadd meg a tanácsomat! (kérlek)
Lehet nagy gyertya hézag. Azt mondják a nagyok,hogy akár 1,1mm is lehet a hézag. Minél nagyobb a hézag,annál többet pörög. Viszont nagy hézagnál nehezebben indul,főleg melegen!!! És még egy! Ha nagy a hézag,akkor az következik,hogy mivel a nagy feszültség a kis erősséggel a legrövidebb,legkönnyebb útra törekszik,ezért aztán' ,ha nem a gyertya az első,amin "át tud ütni",akkor mindent lever!!! Én,amit állítok,az mindig 0,7mm és eddig még nem ért panasz! De ma bekopogott este tulaj és nem győzött hálálkodni! :-))))))))))))))))))))))))) (én köszönöm!)
Nézd meg mielőtt ráteszed a befecsit nehogy legyen benne valami szutyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mielőtt rátekered előtte add rá a gyújtást párszor, és akkor madcsak kiprüszköli a benne lévő port, vagy netán pók tetemeket :))))))))))))))))))))))))))))))
Valakinek van egy fölösleges műszerfal burkolata? nem számít mennyire repedezett, ja és keresek még megvételre egy pár eredeti visszapillantó tükröt is (az enyimre az van ráírva hogy "made in taiwan" meg már nem is valami szép)
"Bárcsak olyanok lennének a cigányok mint a Jóisten......egy legyen belőle és az is láthatatlan..."
Szegasztok !!
Voltam ma Gyurma barátomnál és kaptam a Pityorész féle ásványvízből...naon tuti...a természet ereje benne van...három pohár után már a medve erejével büszkélkedhet az ember...de a medve a természet része vagy neem ?? :-).egyszóval: Fincsi !! Ujabb bizonyíték, hogy van értelme az életnek ;)
Kicsit sasolgattam a fórumot, de nagy a pangás...mi az ami történt? mindenkinek tuti a járgánya? vagy elfogyott a net? vagy lemaradtam valamiről? Esetleg Balut gyászoljátok?? Kár lenne ha szétesne ez a csapat...jó arcok gyültek össze, szerettem olvasgatni...
Na még egy hirdetéses történet, aztán mára kussolok :
Megjelent egy hirdetés az egyik újság társkereső rovatában:
"Fiatal fekete nőstény férfi társaságot keres, származás nem számít. Csinosnak mondott lány vagyok, aki szeret játszani. Szeretem a hosszú erdei sétákat, szívesen utaznék az autódban, elvihetsz vadászni, kempingezni, horgászni. Gyertyafényes vacsorákon a tenyeredből ennék. Simogass sokat és bánj velem szeretettel. Amikor hazaérsz, az ajtód előtt várlak, csak azt viselem, amit a természet adott. Hívd az 555-555-öt és kérd Daisyt."
Ezután 15 ezer férfi találta magát abban a helyzetben, hogy az Atlantai Állatvédőkkel beszél telefonon egy 8 hetes Labradorról. "
akkor keltem a zajt :) vasárnap csöveztem:) mármint nem anyagi megfontolásból, hanem mert poros hátsóhíd fölött elkezdett hámlani mindkét fékcső, meg a jobb első a hollandernél.... imádom amikor 10-15 centi beteg rész miatt a jobb hátsót főfékhengerig, a többit elosztóig kellett cserélni... lol ráadásul sikerült anno egy bund olyan csövet venni, ami nem elég lágy, vért hugyoztunk mire felperemeztük.... de alattam ment már szét fékcső más kocsinál, nem jó érzés... plusz lassan megy vizsgázni a kicsike... jobb ez így
Ma eljött Wier Tomi,hogy ugrál a gépe. A kapumon nem tudtam beállni! 3 perc alatt volt meg a megoldás! Az elosztó toronyban a rotor volt leégve. egy gyors csere és már röpült is. Ezt én megnéztem Neked,de ha kicserélted a rossz kábelt és még maradt egy kis ugra-bugra és már a gyertya hézagok is OK,akkor még ez maradt hátra,mert szemmel azért nem lehet teljesen pontos diagnózist adni!
Ajjajajaj! Nagyon sok más dologgal töltöttem az időt. De amikor feladtam ,tudtam,hogy kinek megy és ,hogy Te már tettél szívességet! Nem az olyan fajta embereknek szólt a múltkori kitörésem,mint Te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Küldöm majd a számom! De jelenleg,Anyukámnál van a szám,én meg 25-el odébb vagyok! Fogom küldeni! Nyugalom! Neked nem fogok terhelőt írni! :-)
Sziasztok! Egy porsches topicban olvastam, hogy ide költözött a 924-eseket szerető brigád, úgyhogy bedobom ide is, lenne egy eladó garnitúra 924-es alufelnim, nagyon szépen megcsinálgatva. Ha érdekel valakit, snakepeti kukac yahoo pont com,