Egy dokumentummal akadt problémám, ha valaki tapasztalt hasonlót, és talált rá megoldást kérem javasoljon valamit.
Egy dokumentum egyik napról a másikra megnyithatatlanná vált, módosítva nem volt, a word a következő hibaüzenetet adta:
"The document name or path is not valid. Try these suggestions. * Check the permissions for the document or drive. * Use the file open dialog box to locate the document."
Természetesen több gépen próbáltam, semmi. WordPaddel bele lehet nézni, a tartalom helyén van.
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogyan lehet rávenni a Word-öt, hogy a két hasábos szöveg szerkesztésekor az oldal végén a szöveg ne a jobb oldali hasábba ugorjon át, hanem a következő oldalon a bal oszlopban folytatódjon. És a jobb oldali résszel ugyanígy.
S.O.S. Egy ügyfelem wordje teljesen elszált. A hiba a következő: a word teljes menüsora eltűnt és vissza állítani sem tudom. A word biztos hogy jó, ugyanis másik felhasználóként bejelentkezve teljesen jól műkszik.
XP-m van. Készítettem egy dokumentumot, amit csak floppyra mentettem.
Azóta ha a word-t megnyitom, nem az üres lap jön be, hanem az a levél.( a flopy nincs a gépbe, csak a word ikonra kattintok)
Sajna nem jövök rá, másfél órája küzdök vele.
Segítsetek!!
Halliho.
Adott egy nagyon hosszu szoveg, idezetekkel valahogy igy:
Itt ez a szovegem, itt idezek valakitol [1], ... es itt megint valakitol [2].
----------------
A vegen pedig elkeszitem az irodalomjegyzeket, valahogy igy:
[1] XXX kolto
Itt idezek tole: 1. old, 12. old
[2] YYY kolto
Itt idezek tole: 2. old, 22. old
-----------------
Namost eljutottam odaig hogy szamozott elemek az idezetek a vegen, igy tehat ha ujat szurok be akkor szepen frissul minden hivatkozas a szovegen belul.
Azt azonban nem tudtam megoldani hogy a vegen az oldalszamokat is ugy szurjam be, hogy folyamatosan frissuljenek azok is. (Gondoltam konyvjelzokre, azokkal megy is csak ha mar nagyon nagyon sok van, akkor mar nem igazan tudom kovetni oket...)
Hali! office2000-ben képet szerkesztek. Mivel egy kör formát kell kivágnom egy meglévő képből, a word-ben rajzoltam egy kört, kitöltés, képpel, és az adott képpel kitöltve a kört megjelent a képernyőn, meg a nyomtatási képben is a kívánt kör alakú fotó. Viszont ha kinyomtatom, akkor a kört feketére tölti ki 2 különböző nyomtatóra printelve is. Miért csinálja ezt?
Köszi!
Sziasztok!
Légyszíves valaki segítsen, mert MEGŐRÜLÖK!!!!
Szerkesztgetek a Word-ben, valamit javítani akarnék (mezei módon, egy-egy szót kitörölni, átírni stb.), erre előugrik a kicsi öregember, és közle:
"Az automatikus javítási listák jelenleg nincsenek telepítve. Kívánja most telepíteni?"
- NEM!!!!!
OK, Einstein el.
Egy perccel vagy fél mondattal később megismétlődik ugyanez. Aztán még többször. A legbosszantóbb verzióban a gépelésre figyelvén nem látom, hogy megint ez a baromság tolakszik, és az első billentyű, amit leütök, azt eredményezi, hogy elkezdni a telepítést. Grrrrrrrrr... Volt már olyan is, hogy azt mondtam, egy meg a fene, nem tudom ugyan, mi ez, de ha egyszer hagyom, hogy végigmenjen, talán a jövőben békén hagy. Nem ment végig, mittom én mit hiányolt.
Lelőttem az öreget. Erre ugyanaz előpattan Windows üzenet formájában.
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a bánatos túró az az automatikus javítási lista, és főleg hogy hogy lehet lebeszélni a rendszert arról, hogy mindenképpen telepíteni akarja?????????????????
Egyszerűen nem találom, hogy hol lehet az Office XP Wordben beállítani, hogy az összes dokumentumot egy ablakban nyissa meg. Nem tudja valaki, hol kell keresni?
Sziasztok!
Office Xp-nél (Word) a következő a helyzet. 2 szöveges dokumentumomnál csak négyzeteket rajzol ki és egy fájlátalakító ablak jelenik meg. Kéri az Office XP cd-t, de vagy nem csinál semmit, vagy lefagy a Word. Van ötletetek, mi lehez ez?Két heti munkám veszne oda, ha nem tudnám visszahozni a szöveget.Köszi előre is.
Egy-két táblázatcellában kéne szöveget elhelyeznem fejjel lefelé, miközben más cellákban normálisan van. Ám csak függőleges elforgatást ajánl fel a cella tulajdonságainál. :-(
A szöveg egyszerűen szerkeszthető kell, hogy maradjon, úgyhogy WordArt, illetve kép beszúrása nem nyert.
Remélem a szöveges részt, azt azért látod?
Amennyiben igen ugy klik a Nézetre, azon belül az Eszköztárakra, bepipálni a szokásost menüpontot.
Remélem ez segit.
Ha nem látsz semmit, akkor nyitott wordon belül:
Alt+N, Alt+E, Enter.
Ennyi.
Bekapcsoláskor a Word ablak tetején mindössze a "Microsoft Word Dokumentum1" látszik, és sehogy nem varázsolhatóak elő az eszköztárak. A jobb gombbal változtatható az ablak mérete és a betűkombinációkkal működnek a funkciók is. Csak az eszköztárat nem tudom használni sehogy. Ha valakinek ötlete van, kérem segítsen. Előre is köszönöm. gitai
Tisztelet mindenkinek!
Az én Word problémám a következő (Word 97):
minden oldalon, ugyanazon a helyen van 2 sor szöveg. Eddig OK. Amikor átváltom, hogy fekete legyen a háttér és fehérek a betűk, a Word átformázza, az 1300 oldal helyett csinál 2560-at, eltűnik az oldalnézet és az egész eltolódik.
Ha az Eszközök-Beállítások-Általánosnál átváltom hogy kék háttér, fehér szöveg, akkor jó.
Viszont: FEKETE HÁTTÉR KELL!
Tud-e valaki segíteni, hogyan lehet ezt megoldani?
Előre is köszöni Ipanema
Ezt komolyan gondolod? Word 98 ugyanis csak Macintosh-ra letezik. A Word 97 ujabb valtozatai Windows platformra 2000 vagy XP verzioval rendelkeznek.
Letolteni is lehet, ha a megfelelo licensszel rendelkezel a Microsoft iranyaban. Vagy nem erre gondoltal?
De lehet. Nem izombol CTRL+V kell, hanem az Edit (Szerkesztes) menubol ki kell valasztani a Paste special (iranyitott beillesztes) pontot, es ott kivalasztani valami szimpatikus formatumot, pl. unformatted text, vagy formatted text, de semmikeppen sem HTML. Akkor ugyanis a Word direktben megkiserli ujratolteni a weboldalrol a beillesztendo szoveget.
Előfordult már nálatok is, hogy amikor a netről másoltatok be valamit a wordbe (office xp), teljesen belassult? Azt hiszem, az lehet a gond, hogy a teljes formátumot le akarja utánozni (betűtípus, elhelyezés sat.). Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?