A rántott sajt előétel, a minőségi hideg sajt meg desszert. :-) Almával, dióval, borral kiválóan emelhető a fénye. Nekem most nincs semmi rendes sajtom, de azért eszem egy kis borlekvárt, hogy legyen desszert a vacsora után is.
Én meg azt nem értettem először, hogy a bolgárok miért hozzák előre a salátát, merthogy náluk meg az az előétel.
Kicsit azért lehetett volna jobb idő, bár az esőkabátokat nem kellett elő venni.
S, hogy ontopic legyek, a narancslevet és a cukorkát se felejtsük ki, valamint a célban a tea is jól esett.
Mivel reggel még nem volt nyitva a templom, így mi utána mentünk vissza Zsámbékra megnézni azt, és ha már ott jártunk, akkor hazafelé a már jól bevált falodát sem hagytuk ki, valamint desszertnek az Emil cukrászdában került az asztalunkra 2-9 sütemény :)
Bánhatod! BP-n csepergett, útközben esett, Szomoron és Zsámbékon viszont csak szitált (inkább a köd), a legtöbb helyen még azt sem. Kiváló túraidő volt, semmi sár. Sajnos kilátás az nem sok volt (a Kakukk-hegyről), de jó kis túra ez a Kézdi 10-es. Elértük a célból a rajtba menő rendezői különbuszt, ingyen megnézhettük a zsámbéki templomromot, a célban pedig volt zsíroskenyér.
Csak félig vicc, mert az ok nélküli fogyásnak is oka van, és az általában nem jó dolog.
De jobb esetben csak én nem tudom, mitől van.
50 kilóig nem szeretnék visszamenni, mert akkoriban kilógtak a bordáim, és folyton rémálmaim voltak, hogy a legkisebb ütéstől eltörnek. Na de ennek már több mint húsz éve.
Nekem szerencsére nem ajánlott ilyen baromságot, és nem volt újraindítva a gép (csak hibernálom éjszakára), és most már látlak anélkül is. :-) A többiek még mindig szürke partnerek a ködben. Én közben végig zöld voltam, azt néztem.
Nyomd meg a bejelentkezés gombot! :-)) Tegnap ajánlgatta nekem a Skype a legújabb frissítést, telepítettem és végre kijavították azt a hibát, hogy nem indult el és jelentkezett be automatikusan a gép indításával, akkor sem, ha bejelöltem ezeket.
Ilyent se gyakran látok fényes nappal: a Skype-on kiszürkült az összes partnerem. Te jó ég, lehet, hogy mind elmentek valami jó helyre, és nekem elfelejtettek szólni?
Most azon gondolkodom, hogy mellnagyobbítást vagy mellkisebbítést csináltassak, mert kaptam egy spamet, hogy mind a kettőre hihetetlen árkedvezmény van.