A 2.0 SW-ket 16" felnivel adták ki, mert a féktárcsa átmérőjét megnövelték a nagyobb fékhatás érdekében. Ezért arra biztosan nem jó az 5 ajtós 15-ös felnije. De az SW 16-os felnije biztosan jó az 5 ajtós gyári 15ös helyére. Remélem nem vesztetted el a fonalat!? :) Mivel nem írtál pontos tipusokat ezért általánosságban igaz az amit írtam, van olyan eset amikor visszafelé nem lehet cserélni.
Én nem gondolnám hogy lenne különbség. Ha fordítva lenne a történet akkor nem biztos hogy az 5 ajtós felnije jó az SW-re, de így ahogy írtad jónak kell lennie. Szerintem.
Lenne egy bizonyára egyértelmű kérdésem, de saját magam megnyugtatása érdekében feltenném azért:)
Szóval találtam nagyon jó áron 4 gyári 16-os felnit. 2003as SW-ről vannak. A kérdésem, hogy ez gondolom jó az én 2001es 5ajtósomra is, nincs eltérés közöttük, ugye?
Bizonyára fölösleges kérdés, akkor mindenkitől elnézést kérek érte, de hajlamos vagyok a saját magam ostobaságát magamba magyarázni...:)
Az én tippem is egy rövidzár (vagy a trafó tekercse lök ki egy impulzust)! A motor azért megy tovább, mert a BSI és a motorvezérlő az két külön elektronika. A BSI-t nagyon szeretik cseréltetni az emberrel, még akkor is, amikor más lehetőség is van még. Mivel az irányít minden elektronikát, gyorsan ráfogják, hogy az a rossz. Egy szervizben 3-4 eFt-ért kiolvassák a hibakódot (ha ott javíttatod, akkor talán ingyen), persze ha van ismerős, akkor olcsóbb :)
Nem az univerzalitással van a gond, hanem hogy a nem Pug specifikus programok néha nem jó adatbázissal rendelkeznek, és a hibakódhoz valami blőd szöveget társítanak. Korábban párszor már belinkeltem egy angol oldalt, ahol a P kódok le vannak írva, de ahogy pl. Kiscuki is rámutatott egyszer, az se 100%os. De kiindulásnak azért jó, és ha mégsem egyértelmű a kiolvasás, akkor még mindig el lehet menni egy PPShez.
valószínűleg döglődik a xenon trafója. ha tényleg akkora tüskéket dob, hogy újraindul a rendszer, akkor a helyedben nagyon gyorsan kidobnám onnan, mert ha a BSI-t úgy üti meg, hogy az megnyekken, akkor azt nem úszod meg 200e alatt.
Ha más nem tart rá igényt, nekem jól jönne a szürke. Az első lökhárítót tavasszal akarom rendbetenni. Kicsit viseletessé vált az alján a koptató. Rágurult párszor a patkára, ami lekapta a festéket, és most foltokban fekete. Mennyiért adod?
Amúgy van valami titka a lökhárító levételének? Egyszer megpróbáltam levenni, de a lámpa környékén nem engedte el a kocsit. :) Látszólag minden csavart kivettem. Fel is adtam és visszatekertem mindent, de tavasszal nem adhatom fel. :/
Tudtommal az OBD rendszer bevezetésével úgy '90körül megszünt a kivillogtatás. Kiolvasni is csak gyári Pug-planet-al érdemes, mert az univerzálisak képesek hülyeségeket kidobni.
üdv embererk lenne 1 kis problem a kocsival (307 2,0 hdi chipel) azt csinálja beindítom a kocsit minden fasza fűtés megy stb tompítottat rárakom (xenon) és elmegy minden világítás fűtés műszerfalon minden és kb 1-3 másodperc mulva minden helyre áll olyan mintha ujra indulna a rendszer... közbe persze jár a motor... meg van kis berregés de sztem az a tompított beálítása mer az elektronikus tud vki valamit esetleg tipp ? előre is köszönöm
egy régi suzukis topikból raktam el ezt a címet, gondolom ma is foglalkoznak még ilyen dolgokkal: http://www.procolorkft.hu/shop.php
azt írták akkor a hozzászólásban, hogy színkód alapján 10 alatt megkapod a festéket, 2 "körömlakk"-nyi a minimum és darabja 500 ft körül van (régi árak!) ugyanezt spray formában 400ml 2-3ezer ft. Azt is írták, hogy ha metál, akkor lakkot is érdemes hozzá venni.