Kicsinyítsd le őket 100kb körülire, és úgy töltsd fel. Elveszik, mert valószínűleg túl nagy. Ha alul megjelennek a képek, nyomj rá a beillesztés gombra, így bemásolja a szövegeid mellé. Utána lentről ne töröld őket, mert akkor fent is törlődnek. Remélem, érthető voltam...
Először azt hittem (amíg nem nagyítottam ki a képet), hogy ezek élő képek... nagyon jók lettek!
Képzeld, beszereztem egy 2005-ös siku katalógust (én inkább füzetkének nevezném). Tele van brutál jó agro cuccokkal, ott csorgattam a nyálamat... már várom a traktorokat... :)
Bocsánat de most néztem, hogy írtál ! Ki is próbáltam a kerék cserét de inkább a fejlesztés mellett maradok! Nem mintha nem vált volna be, de három szerelvény jobban nézne ki a flottámba! Éppen ezért csak kellene egy "HUNCARGO" DAF XF 105 (kiskerekü, lowlineres) vontató és egy normál kerekű rolóponyvás pótkocsi! Remélem valaki majd tud segíteni!
mindenkinek gratulálok a járgányokhoz és üdv az újaknak.
Imi jó lett a vidi, nekem is van 2, de főleg médincsájnás, 1-2 modellem volt akkor csak
fotózás: én egy kocsiról több képet is csinálok, és amelyik még tűrhető azt rakom fel, akár 2 másodperc eltéréssel is csinál a gép teljesen más képeket
Sziasztok!Úgy látom nagyon rosszkor teszek fel telós képeket,de most nincs kéznél digitgép,és nem tudom megállni,mert hosszabb ideig nem tudok írni ide majd,.....szóval eddig jutottam VELE,remélem azért kivehető mi is lesz ez:)...és majd ha teljesen elkészül lesznek jó képek is.
Minden szavaddal kénytelen vagyok egyetérteni amit írtál:) és örülni fogok ha lesz foganatja és észrevehetően minnyájunk örömére élvezhetőbb képek fognak készülni.
Nekem ugyan olyan van, mint neked DB-s, az enyém egy tehervagonhoz volt, ez volt rajta a szállítmány, így kaptam hozzá kiegészítőket és rögzítő lánc imitációkat is.
Félpótkocsiból is van ilyenem, de valami Svájci fuvarozó vállalat festésében.
Tudja valaki, hogy ezeknek a ponyváján miért van az a hosszanti bemélyedés?
Én azt hittem, hogy kiesett belőle egy darab, de ezek szerint nem :-) (vagy mindannyiunknak kiesett) :-)
A félpótom az egy Roco kerékfészkes tehervagonhoz volt, a vagon mostani korszakos, de a félpótkocsi az szerintem 70-es, 80-as évek lehet, legalábbis az a kerékagy talán ha 90-ig volt gyártásban, aztán fene tudja, lehet hogy tévedek.
Meg aztán, ahogy néztem, nem nagyon szállítanak már platós kéttengelyes félpótokat kerékfészkes vagonokban, persze megtörténhet, így én is hagytam a vagonban, annál is inkább, mert szinte lehetetlen beszerezni olyan félpótkocsikat, amelyek alkalmasak az ilyen szállításra, főleg a felhajtható hátsó aláfutásgátlóra gondolok, már gondolkoztam rajta, hogy házilag kellene pár félpótkocsit átalakítani.
Ha nem bírnám a búrád, most magamra venném, és jól megsértődnék. :)))
Ehelyett inkább hozzáteszek valamit... ha már úgy adta a jóisten a téli nappalokat, hogy valaki kénytelen vakuval fényképezni, akkor próbáljon inkább távolról fotózni, a modellre ráközelítve a "zúm" nevű opcióval. Így a felvillanó fény nem közvetlenül a modellt éri, és ú.n. szórt fény jön létre. Ha van a gépen "kisvirág" funkció, és "portré" beállítás, talán az a legjobb ilyenkor. Nem árt a háttér és az alap megfelelő kiválasztása sem, hiszen ez is sokat javíthat a kép élességén... ha visszanézitek a képeimet, az enyéim sem mind tökéletesek, és a jobbak persze mind természetes fényben születtek... de megéri kísérletezni, és több képet csinálni, aztán kiválasztani a legjobbakat. A digitális kamerának megvan az az előnye, hogy törölhetők a rossz képek. Nos... én sem okoskodni akartam, inkább csak segíteni... :)
Bocsi nem csak neked szólt csak a te hozzászólásod volt az utólsó és arra nyomtam rá:)
Tényleg nem a rosszándék vezérelt csak szeretném ,hogy ezek a kis műalkotások minél többet adnának vissza a szemlélődőknek és ezáltal mégtöbb hívet vonzana.
Ha valakit megsértettem volna mégegyszer bocs de vitatkozhatunk róla :) végülis ezért fórum a fórum.
Basszus már meg ne sértődjön senki jobbitó szándékkal teszem de... régota nézegetem a képeiteket és tisztelet a kivételnek mondjam ugy nagyon nem jól sikerülnek.
Igaz ez nem fényképészeti fórum de vegyük már a fáradságot és probáljunk meg ezekről az amúgy szép modellekről tisztességes képeket csinálni.
Elsőként vakuval nem fényképezünk modellt mert mindjárt átjön hogy műanyag inkább probáljuk meg természetes fénynél,vagy ha ez nem megy hosszu expozícioval.
Nem okoskodásként írom csak engem bosszant ha már valaki a szemefényének a képét ossza meg legyen anyira igényes a kép is róla mint a modell.
Sziasztok kedves modellezők!Nagyon szépek a modelljeitek,én is gyűjtöm őket,de csak a 1/87-est.Én azonban ebben a méretarányban keresek nyerges billencset,mindegy milyen márkájú és gyártmányú.Tud valaki Segíteni hogy hol lehet beszerezni pár darabot belőlük,esetleg házhoz szállitással is?