Keresés

Részletes keresés

GoTomie Creative Commons License 2004.09.04 0 0 547

Új útvonalak!

Szerintem a Wizz legközelebbi uj járata Frankfurt Hahn lesz vagy ha nem is a következö,de az elkövetkezendö 3 új járat között lesz.

Ezt abbol gondolom,hogy ha megnézzük a Wizz utvonalait:

Athén,Barcelona,Brüsszel,London,Malmö,Miláno,Párizs,Róma,Stockholm akkor láthatjuk,hogy az utvonalak közül majdnem mindegyik Ryanair bázisreptér(minden ami fekete).

A ryanairnek ugyan még van ezen kivül más bázisreptere is-Shannon,Dublin,Glasgow és Frankfurt-Hahn,-de ebböl csak a frankfurti az, amellyet véleményem szerint A320al lehet repülni Magyarországról (nyugodtan cáfoljatok meg ha nem igy van).Ezen következtetésem alapján Szerintem amennyiben ilyen rendszerben böviti a járatokat a Wizz, akkor Hahn lesz egyike a következö uticéloknak.

Remélem igy lesz mert nekem márciusban Frankfurtba kell utaznom...!:)

Kinek milyen véleménye lenne egy Frankfurt-Hahni járatról?

dzsoszer3 Creative Commons License 2004.09.03 0 0 546
True, true...
cirmák Creative Commons License 2004.09.03 0 0 545
Az, hogy a Moszkva téren hagytátok a cuccot, nem a Wizz hibája, az, hogy Ferihegyen nem volt hely, szintén nem a Wizz hibája, és az ún. Bishop ( Jorg amúgy ) nem tökéletesen szállt le cáfolandó, mert elmondásod alapján arra következtetek, hogy átstartolt, és azt csak jól lehet csinálni, különben....Úgyhogy a leszállás valszeg tökéletes volt, jól alkalmazkodott a körülményekhez. Az, hogy aznap hajnalban vihar volt, szintén nem a Wizz hibája. Az, hogy a gép műszaki okok miatt visszafordult, azt bizonyítja, hogy fapados ide vagy oda, de legalább fontos nekik, hogy bizonságos legyen a repülés.  A csomagkiosztás nem a Wizz feladata, hanem a reptéré, tehát nem az ő hibájuk. Az, hogy az utas behányt, szintén nem a Wizz hibája. Ergo: mi a problémád tulajdonképpen? Azt mondod, hogy az utazás jó volt. Akkor meg?!
Előzmény: sanya122 (542)
NIX Creative Commons License 2004.09.03 0 0 544

"A pletyka szerint" ;-) egészen véletlenül pont az RTLK egyik vidéki forgatócsoportja volt az a 2 fő, akit nem sikerült értesítenie a Wizz-nek, de őket is csak azért, mert nem adtak meg korrekt kontakt-telefonszámot. Persze behisztiztek... :-/ Nem túl meglepő módon aztán más hírforrás nem is számolt be erről az esetről (ja, nem, bocs, az MNO is átvette az RTLK-tól).

"A cég belső szabályzatában benne van, hogy legalább háromszor megpróbáljuk felhívni, amennyiben nem sikerül személyesen beszélni, üzenetet hagyunk, ez sajnos most két utast érintett" – mondta Kázmér Natasa kommunikációs igazgató.

 

-nix

Előzmény: Calver_ (541)
Runneburg Creative Commons License 2004.09.03 0 0 543
sajnálom az incidenseket, de ezekről szerintem nem a wizz tehet
Előzmény: sanya122 (542)
sanya122 Creative Commons License 2004.09.03 0 0 542

na akkor mesélek mert azt gondolom kellene:)

26.án athénba készültünk a reggeli 05:50es járattal előtte már kaptunk egy nagy pofont egy utazótáskát a 21es vágállomásán a Moszkva téren hagytunk benne 200e hufos értékkel műszaki cikekkel, míg kersgéltük meg rendőrségen figyeltünk olyan zuhi jött hajnalban pestre hogy a taxival is kb métereket láttunk csak ferihegy fele...gondoltam ilyen időben lesz tuti ám utazni..

felszállunk kb 6kor elindulunk majd a kifutóról vissza mert műszaki hiba...az általam egyedüliként a ferihegyen felfedezett wizzairos géppel mentünk végül is athénba két óra késéssel, az már egy másik kérdés ott is szívtunk pár dolgon bár nem a légitársaság miatt..

amúgy a poggyászokat athénban az új nemzetközi reptéren meglepően hamar kiadták..

hazafele  tegnap a reggeli athéni géppel jöttünk kb fél órával később indultunk..Bishop? volt a kapitány, a leszállás nem volt tökéletes már majdnem földet értünk mire újra felfele mentünk mert nem volt hely Ferihegyen.. a vége azonban még mindig tartogat meglepetéseket: a csomagkiosztás katasztófális volt, az athéni géppel együtt osztották a tunéziai és a prágai cuccokat. egy egy athénis már kapta a csomagot egy-két tunéziaival de azon kívül semmi...40 percen keresztul, közben még ugyanarra a szalagra kiírtak még két zürichi és két kijevi gépet is...

majd jó 50 percel a csomagvárakozás után megkaptuk egy mésik szalagon a csomagjinkat..

szal bővelkedett a tökéletestől nagyon messze levő első wizzairos élményünk mind oda mind vissza..

az utazás az jó volt, minden tuti, mondjuk mögöttem behányt egy nagypofájú a visszfele úton. meg is érdemelte:)

 

 

Előzmény: dzsoszer3 (477)
Calver_ Creative Commons License 2004.09.02 0 0 541
Vajon miert nem cafolta a hrit akkor a wizzair? miert nincs egy kozlemeny a wizzair.com-on? :-)

de azert jo probalkozas volt
Előzmény: VAG (536)
dzsoszer3 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 540
Az a helyzet hogy engem érdekel csak a szülőknem nagyon akarják engedni....(mondjuk ezt azért meg is értem)De azért ha tudsz érdeklődni és van egy jó ajánlat akkor azzal talán megtudom fűzni őket... Na meg fő a biztonság!!!:))
Előzmény: MAH224 (538)
SBY Creative Commons License 2004.09.02 0 0 539

 

Kár személyes sértésnek venni, amit írtam...

 

Különben is...kinek nem inge... :))

 

A konkurencia lejáratása nem újdonság és a média nagyító, a teljes igazságot elhallgató szenzáció-hajhász eszközeit gondolom senkinek sem kell bemutatni...

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: B735 (537)
MAH224 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 538
Ha esetleg a vitorlázó repülés még érdekelne: kb. 1 hónap múlva kezdődik a kezdő csopprtnak az elméleti oktatás. Ha további részletek is érdkelnek, hétvégén körbe tudok érdeklődni.
Előzmény: dzsoszer3 (485)
B735 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 537
Mindenki saját magából indul ki. Ez egy régi, jól bevált mondás. Üdv. b735
Előzmény: SBY (532)
VAG Creative Commons License 2004.09.02 0 0 536

Drága Hölgyek / Urak

 

Az a 30 utas, akit nem sikerült értesíteni az konkrétan 2 (kettő) volt, talán ezért nem is mutattak egy darab képet sem a "csalódott tömegről" a TV-ben. Fogjuk fel inkább ingyen reklámnak...

HA-LPC még nincs, az lesz a következő gép, ami jön, vszeg a jövő héten.

HA-LPF augusztus 1. óta repül a Wizznél.

A müncheni Wizzair fotónak meg elég megnézni a hátterét, inkább Budapest lesz az...

Üdv

Calver_ Creative Commons License 2004.09.02 0 0 535
well, ha jaratot torol es nem ertesiti az utasokat akkor szopassak is meg. rendesen.
Előzmény: SBY (532)
Mash32 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 534

Pár hónapja a SkyEurope is hasonló "reklámot" kapott egy elmaradt párizsi járat miatt. Szerintem egyszerű hozzánemértésről, és igénytelen hírszerkesztésről van szó. 

Előzmény: dzsoszer3 (533)
dzsoszer3 Creative Commons License 2004.09.01 0 0 533
Pontosan... ez volt az a tényező ami engem is felháborított... nem igaz hogy manapság Magyarországon csak így lehet "üzletet" csinálni... Ez gusztustalan....
SBY Creative Commons License 2004.09.01 0 0 532

 

Szerintem az ellenérdekelt felek keze is benne van abban, h ez főhírként jelent+ kedvenc rtl klubbbbunkban....

 

járassuk le a konkurenciát, ha másképp nem megy...

 

hányan gondolják majd meg ezután, h a wizz-zel utazzanak-e, mivel emlékezni fognak rá, h ez az a légitársaság, ami járatot töröl és nem értesíti az utasokat...

 

Előzmény: flying.reporter (529)
Runneburg Creative Commons License 2004.09.01 0 0 531
bocs, airliners.net
Runneburg Creative Commons License 2004.09.01 0 0 530
Most láttam az airliners.com-on egy képet egy wizz-ről Münchenben. Mit keresett az ott?
flying.reporter Creative Commons License 2004.09.01 0 0 529

Szerintem "mindössze" annyi történhetett, hogy valamelyik utas betelefonált, a légiközlekedési ügyekben tájékozatlan szerkesztő pedig lecsapott a jól eladható témára.

 

Előzmény: dzsoszer3 (521)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.01 0 0 528
Én is csak nagy viccesen tettem ilyen nyilakat oda. Mert hát nekem ez jutott az eszembe. De manapság egy ilyen paranoid mindenben politikát látó világban élünk :)

A második részeddel meg az elejétől a végéig 1000%osan egyet értek. Szívből gyűlölöm azt a primitivzmust ami abból a tévéből árad. A reggeli műsoroktól az estiig. Meg az sem szimpatikus, hogy kb. másfél éve kiderült: anno úgy nyerhettek, az amúgy formai hibás pályázatukkal frekvenciát, hogy megvesztegettek egy néhány ORTTs döntőbizottsági tagot. És ugyan a műsorszolgálati jogot megszüntették, gyorsan kiadtak egy kvázi "fennmaradási engedélyt".
Előzmény: Utas2 (526)
c. j. Creative Commons License 2004.08.31 0 0 527

'Ebből nagyon nem lehet semmilyen gond.'

 

A ti rendszeretekben lehet, hogy nem, de én már jártam úgy, hogy automatikusan blokkolt egy helyet a rendszer az infant mellett, aztán overbooking volt, és amikor már nagyon-nagyon-nagyon kellett volna az a hely, akkor az istennek sem tudtam (tudtuk, mondjuk inkább így) felszabadítani. És ez akkor éppen okozott egy kisebbfajta gondot, mégpedig azt, hogy majdnem c/i késési kód lett belőle, azt meg ugye felénk nem nagyon szeretik. Gondolom felétek sem.

Előzmény: Törölt nick (511)
Utas2 Creative Commons License 2004.08.31 0 0 526

off

Tudod, a világ azért nem ennyire egyszerű, hogy szimpla egyenlőségjelekkel beskatulyázzuk a dolgokat. Mintha én láttam volna bizonyos Kovács "Kokó" Istvánt (akit két évvel ezelőtt meg egy jó nagy szinpad első sorában is láthattunk sajnos, egy bizonyos politikai erő jobbegyeneseként feszíteni) műsort vezetni az RTLKlubban....

Úgyhogy én nem tennék egyenlőségjelet egy párt és egy tévé közé (kivéve Hírtv, amelynél a tulajdonosi, ügyvezetői és műsorvezetői kör névsora valóban megegyezik egy párt tagnévsorával), mert ezt különösen egy piaci alapon működő kereskedelmi TV nem tudja magának megengedni.

 

Az RTLKlub szerintem ÖNMAGÁBAN színvonaltalan, kultúrális nívója a béka hátsója alatt, műsorszerkesztési elvei és ripacskodása pedig károsak az egészségre. Én egy időben a bűnözők tévéjének is hívtam, mert - főként a kezdeti időszakban - több alkalmazottját jogerően elitélték köztörvényes bűncselekmények miatt (operatőrtől a hírigazgatóig).

 

on

Előzmény: Törölt nick (522)
GoTomie Creative Commons License 2004.08.31 0 0 525

A hirre reagálva.

Azt hiszem kb. másfél évvel ezelött történt egy ugyanilyen eset az EasyJet-tel is. Ez akkor szintén nagyon nagy felháborodást keltett.De hát el kell fogadni,ez benne van a fapados légitársaságokban .Csak valaki ezt nem tudja.Ez a cikk jó volt arra, hogy a közvélemény mostmár tudja,a fapadokkal csak ilyen feltételekkel lehet utazni. Nekem azért egy kicsit furcsa volt,hogy miért nem értesitettek mindenkit kellöképpen.Mert azért az Easy akkor mindenkit értesitett. Ha ez elmaradt akkor az tényleg nagy hiba volt...de ez is betudható annak,hogy ez egy induló légitársaság...csak meddig...

 

 

Előzmény: Törölt nick (522)
fodat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 524

Dubli

 

Érdekes a cseh Smartwingset beengedték.

Már megint azok a csehek...

dzsoszer3 Creative Commons License 2004.08.31 0 0 523

ez egy jó magyarázatnak tűnik....De viszont arra is emléxem hogy mikor a wizz megjelent in hungary akkor ez volt az egyetlen tv csatorna amely bejelentette!!!

Nem értem itt a dolgokat!!

de a te vázolásod logikusnak tűni csak én nem tudtam hogy:

Váradi=>fidesz és hogy tv csatorna=>mszp!!!!

:))) de ez valószínűleg amiatt van hogy nem nagyon foglalkozom a politikával... egyik rosszabb mint a másik..:)))

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.31 0 0 522
Most akkor fessünk fel egy nyakatekert magyarázatot? :)
Én festek szívesen.

Wizz => Váradi
Váradi => Fidesz
adott tv csatorna, vége klub => MSZP
Váradi NEM=> MSZP
adott tv csatorna, vége klub NEM=> Váradi

:)) Vagy már én mindenben ezt látom ? :)
Előzmény: dzsoszer3 (521)
dzsoszer3 Creative Commons License 2004.08.31 0 0 521

Enyhén felháborodtam a következőn:az egyik kereskedelmi tv esti hiradójában a a hír volt a 3.-4. hogy a wizz mai rómába tartó járatát karbantartás miatt törölték...Erről a wizzair állítólag minden utasnak felhívta a figyelmét, de az utasok erről nem tudnak és fel vannak háborodva!A wizz vállalta hogy a holnapi járatán fuvarozza az utasokat, amennyibe akadnak olyanok akik nem kívánnak élni ezzel a lehetőséggel, és a wizz megalapozottnak tartja álláspontjukat úgy a wizz visszafizeti a jegy árát...

Na most:- ha a wizz erről valóban nem szólt az utasoknak akkor szégyelje magát...Megértem azokat akik hoppon maradtak...Márpedig ha szólt volna akkor az a sok utas(30:) ) nem megy ki az nap ferihegyre... tehát a wizz ezt elkönyvelheti magának egy rosszpontként....De nem gondolom hogy ez a wizzairt a szememben nagy fokkal lealacsonyítaná...

Felháborodtam mert: Ez a bizonyos tv csatorna (melynek neve klub-ra végződik) milyen alapon tesz be egy ilyen"hírt"3.-4. hírjének.... 1000-és 1000 ilyen történik egy nap a világon, magyarországon is sztem nem ez volt az egyetlen a mai nap folyamán.....Tehát kérdem én kinek áll módjában egy "hírrel" ellenreklámot csinálni a wizznek???ez szerintem nagy bunkóság volt... És az én szememben többet süllyedt az a bizony csatorna mint a wizz!!!

Egyébként az utasokat teljes mértékben megértem,ezzel a hozzászólással nem őket akarom bántani...

GoTomie Creative Commons License 2004.08.31 0 0 520

Csak észreveszik magukat valamikor...Egyebként a bud.hu-nak szerintem rengeteg hibája van.Nem is értem hogyan történhetett meg,hogy a szavazás a honlapról ilyen jól sikerült nekik. Szerintem már a Charleroi repülötérnek is jobb honlapja van mint a Budapest Airportnak.

 

Ja persze. Elolvastam a szavazás kérdését.

Tehát az a kérdés: Megnyerte tetszését megújult honlapunk?

A válasz persze igen ----jobb----de nem jó!

 

Más téma:

A napokban kellene megérkeznie az új Wizznek.Az új kapitány és az elsö tiszt jelentkezési határideje ugyanis holnap lejár.

Ez számomra azt jelenti hogy a gép napokon belül itt van ami lajstromozás és néhány nap debreceni próbarepülés után ( http://www.vagy.hu/cikk.php? id=2145 )mehet Katowiczébe - mivel ilyen bázisra veszik fel az új kapitányt és elsö tisztet.

Jó a feltételezésem?

Tudd erröl valaki valamit bövebbet? 

Előzmény: dzsoszer3 (519)
dzsoszer3 Creative Commons License 2004.08.31 0 0 519
Egyetértek veled!!!!!Én is pont ma nztem, és valóban nincs fenn a wizz emblémája, elérhetősége... de ez sztem a nagy nevű bud.hu nak köszönhető....egyébként ha jól látta az easyjet-é sincs fenn.. de ez nem biztos!!!
Előzmény: GoTomie (518)
GoTomie Creative Commons License 2004.08.31 0 0 518

Hát ezt nem tudtam.

De igy legalább várható hogy tartják a havi 1 gép üzembehelyezését és remélhetöleg meglesz a 9 gép az év végére.

Egyébként szerintem az egy tök jó reklám lenne a cégnek ha közölnének képeket az újonnan érkezö gépeikröl,rövid felvezetö szöveggel mint pl."Flottánk legújabb tagja:" vagy ilyesmi. Ugyanis a cégnek is az az érdeke, hogy a "leendö" utasok minél gyakrabban látogassák az oldalt és minél nagyobb kedvet kapjanak a légitársasághoz. És mivel nem jön ki naponta új akció és nem jelennek meg hetente új cikkek sem, az embereknek egy idö után elmegy a kedvük a honlap rendszeres látogatásától.

Apropó reklám.A Wizz hub-ja Budapest.Ezzel szemben a www.bud.hu -n jelét se látom annak,hogy a WIZZ a légitársaságok között lenne (kivéve ha külön rákeresek a járatinformációnál).A WIZZAir logója a légitársaságok között nem szerepel holott az összes vele konkuráló légitársaságé pedig ott van.Szerintem ez nem elönyös a társaság számára mert ez is egy reklámlehetöség amit kihagynak.

Ez az én véleményem. Ki mit szól hozzá?

Egyébként csak azért irtam ezt le, hátha olyan valaki is elolvassa aki illetékes.

Ezen kivül minden más nagyon pozitiv.Hajrá WIZZ!

 

Előzmény: dzsoszer3 (517)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!