Keresés

Részletes keresés

ZAMIRA Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1
Mi is nezegettuk a Teve-hazat, az nem tetszett benne, hogy szerintem nagyon pici teruleten tul sok tombot akarnak epiteni.
Előzmény: Nőgyógyász (0)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.01.26 0 0 0
Én eredetileg a Teve házban szerettem volna lakást venni, de eltántorított az, hogy az OTP a finanszírozó bank, és csak tőlük vehettem volna fel hitelt.

Kb. egy éve már jártam a banknál lakáshitellel kapcsolatban érdeklődni, de most lett volna még pár kérdésem, és ugye az aktuális paraméterek is változtak közben. Elmentem az illetékes fiókba, vártam 2 órát hívószámmal a kezemben, majd meguntam az egészet. Az OTP nem ad előre írásba semmit, a szóbeli közléssel meg nem sokat érek. Gyakorlatilag szerződjek le, fizessek be 30%-ot, majd ha az OTP széttárja a kezét, vagy teljesíthetetlen feltételeket szab, akkor meg vagyok lőve. A kivitelező nem hajlandó bontófeltételt a szerződésbe venni, max. abban segítenek, hogy egy következő lakójelöltnek átadjam a lehetőséget, a pénzügyeket meg beszéljük le egymás közt. Ekkora rizikót inkább nem vállaltam.

Előzmény: tamas ur (-)
tamas ur Creative Commons License 2003.01.22 0 0 topiknyitó
Kedves Teve-ház-lakók! Kérlek benneteket, ismertessétek véleményeteket új otthonotokról! És kedves leendő lakók, mondjátok el véleményeiteket, benyomásaitokat a házzal kapcsolatban!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!