Ha összecsapást szeretne akkor 2-án tartaná. Pont az erőszakos provokációt szeretné elkerülni Gyurcsány
AZ ÖSSZECSAPÁS LEHETŐSÉGÉT CSAKIS AZ MSZP HANGOZTATTA, UGYANIS MINDENÁRON EZT SZERETNÉK ELÉRNI! A KOMMANDÓSOK A NEMZETI ÜNNEPEN SZINTÉN A PROVOKÁCIÓ RÉSZEI VOLTAK!
Egyetlen érdemi összehasonlítás létezik, az pedig az április 9-én behúzott kis X-ek száma. A "panem et circem" versenyben akár nyerjen a fidesz, annak értékét ma´r 4 éve is láttuk :-)
szerényen azt gondolom, h aki felnött szavazópolgárként, egy politikai nagygyülés megrendezésekkor azon röhög, h április 1.-e a bolondok napja, és ezen a szinten még jól is érzi magát, nos az inkább szavazzon a bayerék által támogatott "jézus-tábornokra"..a helyén lesz..
Nagyon komoly gáz lehet,ha már a szocik is ilyeneket írogatnak be az indexre...
Nem az én találmányom,de azt hiszem önmagáért beszél:
"Sziasztok! Gyurcsány teljesen megzakkant, ma reggel felforgatta az egész kampánystábot, párat ki is rúgott. Pedig szóltak már neki, akikkel még szóba áll, hogy rossz az irány. Soha senkire nem hallgat, megy a saját feje után. Oyanokat szivárogtatunk ki, hogy 20 ezer meg 30 ezer sőt 45 ezer fő aktivistája van az MSZP-nek. Röhej! Szentendrére plusz ötvenet (50!) szedtünk volna össze, és nem sikerült, Óváron pedig konkrétan egy sem volt! Az egész országban nincs háromezer használhaó szoci aktivista, és azok sincsenek eligazítva, csak a saját elképzeléseik alapján mozognak, kiprintelt ilyen-olyan nevekkel meg sms-ekkel bohóckodnak. A Fidesz négy éve készül erre a napra, eszméletlenül sokan vannak, mindegyiknek ki van osztva egy apró rész, arra gyúr hónapok óta. A Fidesz Szentendrén minden egyes szavazóját utolérte és elvitte! Bent mindenki tudja, hogy erre képesek országosan is, és akkor letolnak minket a pályáról, de Gyurcsánnyal nem lehet erről beszélni, mert ordít, éjfélig tartó meetingeken keres felelősöket, és senkinek nem hisz. Csak az mehet, amit ő talál ki, de már semmi nem tudja befolyásolni. Megkapta a Szonda vadiúj kutatását, nem adják ki, csak neki készült, totál csőd! Országosan négy százalék a Fidesz előnye, a nagyvárosokban nem állunk rosszul, Pesten pl. egy tízessel húzunk, de Budán már a Fidesz áll jobban 5-tel. Eddig mindig volt kb. 45 olyan körzet, ahol tuti befutó volt az MSZP, ez most leolvadt 16-20-ra! Viágosan kielemezték neki, hogy csak akkor marad a koalíció, ha bejut az SZDSZ, és az MSZP megveri a Fideszt, de rajta kívül mindenki tudja, hogy ez lehetetlen, egyszerre nem tud összejönni! A Medián ki sem adta a soron következő mérését, valami telefonos gyorskutatást vágtak össze, hogy valami arca legyen a dolognak, erre is Gyurcsány vette rá őket. És nem lehet vele beszélni, egy idegroncs, mindenkivel ordít, ma a rádióban egy katasztrófa volt, és égés, és úgy jött vissza, hogy milyen klassz volt! Most az volt a mai adag, hogy ő majd elveszi az SZDSZ szavazóit, szerinte három mondattal képes erre, hadd essenek ki, de neki kell az a pár százalék, mondta ma, de három napja még kétharmadot vizionált! De nem ezért írom ezt, hanem mert mindenkit kikészít idegileg, olyanokat mond, hogy ha a Hornnak lehetett balesete a legjobb pillanatban, akkor neki is lehet, még sokkal jobb is, meg hogy arra is el van szánva, hogy magára lövessen a kampány végén! Totál bekattant, ezt kapjátok ki!"
Elég ezt a topicot átfutni, hogy valakinek fogalma legyen Orbán igazhívőinek szellemi szinvonaláról. Közülük senkit sem érdekel a meghirdetett - balos, és jobbos - naggyűlések tartalma, célja. Cirkuszolni, becsmérelni, pocskondiázni, megalázni bárkit aki nem nyalja munkakerülő Orbán seggét. Ez a lételemük. Hát rajta. Síppal, dobbal, nádihegedűvel. Még van egy kis időtök.
Másrészt nem feltétlenül gond, ha a tetőn mesterlövészek pipiskednek, az már annál inkább, ha nem bírják őket kevésbé diszkréten elhelyezni. A védelem és az erődemonstráció között van némi különbség. Én ismerek olyant, aki kb ilyen szinten volt védett, oszt + tudta oldani, h ne legyen a homlokára írva, h gorillák vegyék körül.
Azt teszem. Hiradót is több adón nézek, hallgatok. Nem kapcsolom el lendületböl még Ádert sem. Igaz látni nem birom, de megpróbálom végighallgatni. Mindkét felet. Sokakkal ellentétben.
Erre a bolondos topikra is mertem volna fogadásokat kötni. Ha időpont, akkor mi találtuk ki előbb, ha a komcsik engednek, akkor bolondok napján a bolondok. Szvsz nem elöttem van a paraván!
Fletó nem bolond. Nagyon is nem. Hanem csak cezaromániás és skizofrén. Erről nem az április 1-én tartandó álaggódó nagygyűlése árulkodik. Nem. Hanem csak a gigantikus önarc-plakátja, amivel egy csapásra megteremtette kis hazánkban a kimírszen-fílinget... Köszönet érte! :D