milyen kodek vagy shareware vagy milyen akármi kell hogy a youtube meg ilyenek videója ne szaggasson (nem a letőltési sebességgel van gond se nem a buffereléssel) letöltőlinket vagy progit is megköszönök!!
Egy cégnek szüksége lenne 30db felszerelésre (teljes, tiszta, nem szakadt) egy csapatépítő tréninghez, amiért hajlandó lenne bérleti díjat fizetni.
Kik, hányan tudnák nélkülözni a szerkójukat 2-3 napra. Előtte ki kéne tisztítani és a gyatyát a lábak között megvarrni (vagy bárhol, ahol nagy, csúnya szakadás van).
Nincs rá sok időnk, holnap 11-ig kellene a válasz.
Bocsi ziTi Bond Nagymester de én más eredményt halottam. Cadets vs Sharks 20-40 Ha én hallottam volna félre elnézést. Viszont a lényegen nem változtat, miszerint Gratula az utánpótlásnak....
Hello! Szeretnék érdeklődni, hogy mikor és hol tartjátok az edzéseket! Mivel a tanulás Szolnokra szólított, de a sportot nem szertném abbahagyni, így szívesen csatlakoznék hozzátok! Köszi! Magó
Ma nemtudok menni edzésre, azért csak most szólok mert úgy volt hogy meg tudom oldani viszont unokatesómnak holnap esküvőlye van és még segitenem kell pakolni :S:( Bocs hogy csak most és csak igy.