Keresés

Részletes keresés

CSabesz Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3310

Fehérváron "fejlődik" az asszonykórus:

"Elkészültek az új pólók!!! Már meg lehet őket venni a csarnokban az irodán minden nap (csak szerdán ne tévedjetek arra, mert megint kampányolnak és le lesz zárva minden).

Aki jön Kecskemétre, szerezzen be belőle egyet, és virítsunk kék-fehérben!!!"

Hiába, van élet a gázdudán túl is.....:-))))

CSabesz Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3309
Köszi a jókívánságokat, szerdára már rendbe kell jönnöm....;-)
EGY OLAJ FUN Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3308

Jobbulást CSabesz!

A fiatalok mennyit játszottak a meccsen?(Kenyeres, Rezák és a többiek)

redmiller Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3307
Ejnye! Jobbulást!
Előzmény: CSabesz (3298)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3306

Ne is mondd, az őszi sikereink ( MTE, Falco, Alba) olyan távolinak tűnnek, mintha a hőskorban történtek volna....

Pedig mi állat hangulat volt, aztán valami ténylegesen félrecsúszott....:-(((

Előzmény: Xaby (3305)
Xaby Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3305

Köszönöm!

Endre, írtál a Sopron meccsről. Én a Falco meccs előtt azt mondtam, ha hozzuk a Falco és a Pécs elleni derbiket, akkor még akár az 5-6. helyről is beszélhetünk. Nem hoztuk.

Most szvsz megint jön két sorsdöntő meccs. Ha behúzzuk a Sopron és Dombesz elleni találkozókat, akkor "álmodhatunk a 7-8-ról. Ha bukunk, alsóház.

Ki gondolta volna ezt a 8. forduló után, mikor 6-2-vel álltunk - PÓR VEZETÉSÉVEL?!

Aztán felmerült az 5. légiós gondolata és megzavarodtak a fejek - hogy finoman fogalmazzak...

HAJRÁ OLAJ!!!

morrone Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3304
Én nem írtam, hogy szar volt.
Azt viszont írtam, hogy "összességében egyik fél sem vette teljesen félvállról a meccset".
A bírók szerintem fújtak olyanokat, amiket egy ilyen meccsen nem kellene és élesben valszeg kapnának is érte, persze nem csókdobálást. De mint írtam, nem is lehetett másra számítani. Itt én a meccs jellegére céloztam, vagyis arra, hogy igazából nem osztott, nem szorzott a dolog.
Amúgy nagyjából hasonlóan láttuk, mi meglepetés:)
Előzmény: pependre (3303)
pependre Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3303

Azért annyira nem volt szar. Vegyük azt alapul, hogy a csarnok amúgy is foglalt volt tegnap, így nem tudtunk volna ott edzeni. Enél ez mindenképpen jobb. Én nem hinném, hogy félvállról vették volna a meccset a csapatok, a 32-28-as félidő nem arról árulkodik, hogy olyan gálásra vették volna a figurát. Azt azért mindenképpen elmondanám, hogy Jurkunas kifejezetten biztatóan mozgott, rengeteg lepattanót szerzett, voltak szép szerelései, labdaszerzései. Ezúttal pontban maradt el a várttól. A bírókkal szerintem semmi gáz nem volt, egy megadjam, vagy ne adjam vita volt csupán, ám végül jól döntöttek. Nyilván vigyáztak a csapatok, hiszen mindkettőnek nagyon fontos meccse lesz. Az Univer ha kikap az Albától, s utána megy Sopronba, s jelenlegi formáját nézve mondjuk kikap mindkettőn, akkor egyformán állhat velünk. De ettől fügetlenül én éreztem valami mocorgást játék terén, a két litván kifejezetten harcosan, s itt-ott látványosan játszott.

Azt se felejtsük el, hogy a Rezák-Puskás-Kenyeres-Harazin-Hartvich ötös az utolsó negyedben simán tartani tudta a Kecskemétet Bradforddal, Jovanoviccsal, McLendonnal, Horváthtal együtt. Én mindenesetre pálcát törni a csapat fölött nem akarok a Sopron elleni meccs végéig. Ha ott kikapunk, megszűnik az optimizmusom

A zsákolóverseny nagyon állat volt. Felkérték az Olajt és az Univert, hogy 3-3 játékosuk zsákoljon már egyet. Volt még egy helybéli 190 centis gyerek, aki szintén beszállt a versenybe. Na, a három olajos (Kelley, Harazin, Kenyeres Sanyi) összesen ötszár próbálkozott, de egyszer sem sikerült behúzniuk a labdát!:-)))

Volt is derültség! Na persze a kunszenti törpe simán zsákolt, a kecskemétiek meg még figuráztak is. :-))

morrone Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3302
Ja, a pontok lemaradtak:

Olaj-Kecsó 69:66

Olaj: Kelley 8, Puskás 17/15, Sabaliauskas 20/12, Hartvich 7/3, Jurkunas 8, Harazin 9

Univer KSE: Helcioiu 5/3, Bradford 13/3, Jovanovic 6, McLendon 23, Horváth 12, McLendon 23, Halmai 6/3, Vida 1

CSabesz Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3301

Tegnap rendeltem meg, ha minden jól megy a Kecsó elleni meccsre már tudom vinni, ha nem akkor márc.31-ig mindenképpen...

Előzmény: CVZ (3299)
morrone Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3300
Kérésednek eleget téve: Eleve gondolkodóba ejtett, hogy hogyan is fog két ennyire tartalékos csapat edzőmeccset játszani, illetve hogy van-e vajon értelme egy ilyen gálameccsnek. Vagyis nem tudtam, hogy milyen elvárásokat támasszak és őszintén szólva a végére sem tudtam meg, hogy mi is volt ez. Davis, Fülöp, Kurasov, Cica ugye hiányzott. Ellenben hosszú percekre pályára került Bagoly, Kisrezák, Kistóth. Harazin pedig ugye kénytelen volt rengeteget pályán lenni. Kelley nem nyomta rosszul, jól elszórakozott. Az ész nélkül betörök és aztán fingom sincs hova passzoljak szerepet ezúttal a lehetőségnek és a sok játékpercnek köszönhetően Artúr játszotta el. Hajigált kintről is becsülettel, szvsz nem rosszul, de nem is jól. Hartvich-Harazin gyűrkőztek eleget, előbbi kintről dobálgatott főleg, utóbbi viszont elemében volt. Nagyon jó asszisztokat kapott a litvánoktól és volt egy nagyon szép leszakítomagyűrűt megmozdulása egy gyűrűről felpattanó/gondolkozó labdánál. A két litván agyában védekezésnél néha szerintem tombol a káosz, de érdekes módon máskor meg nagyon jól helyezkedtek, erőszakosak, jól lepattanóztak. Viszont lassan tényleg nem lehet a hibákat arra fogni, hogy újak. (Persze ilyenkor hozzá kell gondolni, hogy gálameccsről beszélünk.) Sabaliauskas kintről is bevert párat, Jurkunas kevesebbet. A fújás egy vicc, de ugye nem is várhattunk mást. Pórnak így is sikerült a pályán többször és hosszasan reklamálnia, biztos továbbképzést tartott. Összességében egyik fél sem vette teljesen félvállról a meccset, de ennyi hiányzóval nem lehet sok okosságot megállapítani. Voltak ostoba hibáink, rengeteg indításgólt kaptunk, ellenben pl. Artúr 3 az 1 ellen sikeresen belevezette a labdát az egyetlen védőbe. Amit viszont szépen csináltunk, azt tuti, hogy éles meccsen nem látjuk viszont, sajnos. Tehát nem lettem sokkal optimistább tegnap óta, de azért a bizalmam még él. A szurkolásról: voltak páran kecskemétről, de semleges csarnok lévén, nem lehetett tudni, hogy kit melyik oldal bérelt föl. Szolnokról kb. 15-en. A fiatalok hoztak dobot, félig meddig szurkoltak, olyan aranyosan dekeményekvagyunk, de mindenesetre lelkes stílusban. Nagyon tetszett nekik, hogy mikor megérkeztek, több rendőr volt, mint ők. (Azt már nem vették észre, hogy a rendfenntartó erők, felismervén a megjelenő szurkolókban rejlő veszélyeket, nyugodtam távoztak.) A csarnok egyébként szép, olyan Széchenyi gimis, vásárhelyis stílusú, de őszintén szólva nem tudom, hogy mire fogják használni. Még egy jó dolog volt, a spíker egy külön esszét érdemelne. Rádiós-fociközvetítéses stílusban nyomta végig, bődűletes baromságokkal teletűzdelve. Ja, amúgy nyertünk pár ponttal. A Kecsó hozzánk hasonlóan nem játszott kiemelkedően, mindkét csapat elég rossz százalékkal dobott. A végig szoros meccs utsó 1-2 percében azért felizzott a levegő, a tömeg már-már felugrott a szolnoki pontoknál. Mert ugye mi voltunk a hazai csapat:) A végjátékot egyébként a szoros állás miatt láthatóan komolyan vette mindkét csapat. Talán ekkor lehetett egyedül taktikaféleséget felismerni mindkét részről, persze a védekezésünket igyekeztünk komolyabban venni. Peti leginkább a Harazinnak és a litvánoknak tartott kiselőadásokat. Ennyi... volt még zsákolóbemutató és autogramvadászat.
Előzmény: Xaby (3297)
CVZ Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3299

Jobbulást Csabesz!

Azt szeretném kérdezni (mert engem is "zaklatnak" vele) , hogy az új sálak mikorra lesznek kész?!?

A pálinkás forraltbor a legjobb az illen vírusos nyavajákra!  :-))

Előzmény: CSabesz (3298)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3298
NA, nekem ugrott a szombati meccs, ledöntött egy vírusfertőzés vagy miafene...:-((
Xaby Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3297

Aki volt tegnap Kunszenten, az szabadidejében legyen szíves írjon már egy-két gondolatot a meccsről, a közönség összetételéről, stb.

Köszi!

Monte Carlo Creative Commons License 2006.03.01 0 0 3296

Nem leszünk utolsók,annyira szarok nem lehetünk.Ennyi légióssal...

pitie Creative Commons License 2006.03.01 0 0 3295
Hát azért utolsók csak-csak nem leszünk:(
Előzmény: Törölt nick (3294)
morrone Creative Commons License 2006.03.01 0 0 3293
Csabesz! Küldtem mélt.
Előzmény: CSabesz (3292)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.01 0 0 3292
Az utolsó nem esik ki automatikusan?
Előzmény: Törölt nick (3290)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.01 0 0 3291
Szép lesz ismét "tömött" lelátók előtt játszani az alsóházi rájátszásban......:-(((
Előzmény: Törölt nick (3290)
pitie Creative Commons License 2006.02.28 0 0 3289
Az alsóházi rájátszában hanyadik helyezett csapatok érdekeltek???
Előzmény: CSabesz (3288)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.28 0 0 3288

Ráadásként a Falco hozott ma egy előre nem kalkulált győzelmet...

Így valszeg a 8. helyre pályázik velünk együtt a Kaposvár, a Dombóvár és a Sopron....

Előzmény: Monte Carlo (3287)
Monte Carlo Creative Commons License 2006.02.28 0 0 3287

A Sopron az utolsó 5 meccsét megnyerte, elég jó formában vannak.Ha úgy megyünk fel szombaton a pályára, mint az előző fordulókban, akkor nagyon ki fogunk kapni.Aztán este ünnepelhetjük a fiúkkal a városban, hogy a második negyedben 2 percig vezettünk!

szabesz23 Creative Commons License 2006.02.28 0 0 3286
Ebbe a fórmába meg pláne nem igaz.
Előzmény: Törölt nick (3285)
szabesz23 Creative Commons License 2006.02.28 0 0 3284

De, tudom hogy 10. vagyunk,, de P.P megigérte hogy benne leszünk a 8-ba /és ha ő megigér valamit akkor az úgy is lesz /

Aúgy valahol nyilatkozta, hogy ő neki meg a játékosoknak nem szokása eljárni bulizni. Milyen igaz.......???????????nem

Oil

Előzmény: Tyrant Joci (3283)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.27 0 0 3283
Most nem a 10. helyen állunk? :=)))
Előzmény: szabesz23 (3276)
morrone Creative Commons License 2006.02.27 0 0 3282
Tudom én, tudom, de azért nem kell ám messzire repülni...
És amúgy is, mögötted ki áll, Te fővezír?

Már látom is a kanyart:)
Előzmény: saabee (3281)
saabee Creative Commons License 2006.02.27 0 0 3281
Megmondom őszintén nem jársz messze az igazságtól :D
Előzmény: morrone (3278)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.27 0 0 3280
Ha bárki be meri írni, hogy Michelin baba, azt beutalom Sopronkéjhidára a Belencsák mellé....:-)))
Előzmény: morrone (3278)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.27 0 0 3279

Nézd, ennyi szabadságot kell adni, hiszen demokráciában élünk.....;-)

Előzmény: saabee (3277)
morrone Creative Commons License 2006.02.27 0 0 3278
Sőt, még a végén kiderül, hogy csakis Te állsz a háttérben és Csabesz is csak egy bábu:)
Előzmény: saabee (3277)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!