majd én irok!!elmentem viszgázni és kiesett valami a kocsibol (elegánsban voltam),majd leguggoltam és szét repedt a seggemen a gatyám félig,majd megirtam a nehezitett kreszt,majd vezetés vizsgán beszálltam a kocsiba és a derekamig repedt a gatyám!!majd az sikerűlt,a kresszen megbuktam kurva életbe!!annyi volt a szerencsém,h.össze vagyok esve és nagy rám a kabátom amit hátratollva eltakarta a seggemet,mert fehér boxerban voltam ráadásul,majd kabátban vizsgáztam +30fokban!!3hét mulva mehetek vizsgázni megint!!ez forum téma?ilyet lehet?story a sztármagazintól nem volt sehol 1 paparazzi,h egy fénykép sorozatot készitsen rólam és adjon nekem 50rongyot!!jó móka volt!ki vagyok!!ja én nem vagyok sztár pa parara pa pa!!
Na szevasztok, mi ez a csend a fórumon? Le szállt a tájra a balladai homály? :)) Roland akkor hozd nekem amiket megbeszéltünk, Rizsa neked meg viszek CDt, remélem jöttök ma edzeni....
Szia, nekem az idei évi farsangi buli már megvolt. Hosszas fejtörés és egypár álmatlan éjszaka után kitaláltam hogy minek öltözzek, így lettem focibíró.
Mindenkinek köszi a Jókivánságokat! Jól esik, hogy így gondoltok rám! Go Cowboys! Panyó! Hasonló jókat kívánok, legyen részed egy kitűnő buliban...Harlemben:)