Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Szerintem a 20-assal jött, és talán az akkori 10-esre is került. Valahol olvastam, hogy drága volt az előállítása, ezért veszett ki. Történetből nem vagyok jó, esetleg valaki kijavítja
Köszönöm a biztatást, ~ezekre gondoltam én is, bár a Vape elég húzós....
A tank elülső részének krómozása megoldható valahogy ? Vagy börzén másikat kell vegyek....
Szeretném az egykori rendőrségi színeket megvalósítani (na nem azért, mert az előző tulaja rendőr volt), hanem mert tetszik a fehér - kék színösszeállítás....
Igen jó bőrben megmaradt, én nem festegetném! Viszont tisztességesen körbepolíroznám. A vázat is. Vape, futómű, lánc, gumi, fék, meg egy pár jó képességű kínai karbi és még 50 év simán benne van!😅
Nálam se nem érdeklődési terület (már) se nem szakmám az ilyesmi gyártása, készítése. Valamikor régen érdekelt a Pannóniázás a motorozáshoz kapcsolódóan, így 'látóteremben' maradt, illetve újra meg újra belebotlom a kétkerekűek, illetve az ismerősi kör világában.
Rácsodálkozva hogy még mindig van szufla a Pannóniázásban - amennyi pénzt már elégettek bele, már valamelyik kisiparos cég kijöhetett volna komplett gyártásból - utángyártott váz, lámpa, sárhányók, lemez alkatrészek, stb..
de még mindig ugye java részét úgy kell aranyárban összekukázni