Van csöves RIAA-m (bár még nincs bejáratva és addig nem is biztos, hogy be lesz). Viszem is, vagy legfeljebb odaadom AudiJo-nak. Meg viszek egy ARC SP9MKII-t is.
DDL nem tesz felelőtlen igéreteket. Most még úgy fest megyek, de csak szombaton hajnalban és estig maradok (vasárnap már dolgozom). Kajától nem félek, arról saját maganak kell gondoskodom amúgy is. Sajnos nekem "speciális" kaja kell még egy jó ideig.
Láttam egy szuper polót, szép cickókon. Szép nagy betükkel ékes angolsággal volt ráírva, hogy "én még szűz vagyok". Alá apró betűkkel: "ez a poló már egy kicsit régi"
No ilyen ez az Audijó által közreadott lista, amit gondolom csak ollózott egy korábbi postomból. A héten közzé teszek újabb előzetest. Ez is pontatlan lesz mert általában nem tudom ki jön már pénteken, és ki csak szombaton.
Aug 20 után szeretnék elfogadható pontosságú listát. De mint említettem ér hívatlanul is beesni. Max a veszély fenyegeti a létszám feletti beesőket, hogy zsíroskenyeret kapnak. A kaja miatt kell csak a hozzávetőleges létszám. Nomeg a technika felvonultatását is jó lenne látni nehogy előforduljon, hogy valamely komponensből semmi sem legyen.
Visszajöttem szabiról és most már teljes szívvel Veletek vagyok.
Természetesen megyel a talira. Péntek délután indulok Szegedről (kb. 2 óra körül), Csongrádon felveszem Bazsikát (ha jön velem), aztán irány a nyugati ég alja. Ha valaki jönne velem erről a dél-kelet M.o.-i sarokból, akkor mail-ben egyeztessünk. Haza vasárnap kora délután. 4 személy a saját kézipoggyászával befér, de nem nagy a csomagtartóm. Én a Mellorn Medium erősítőt gondoltam vinni, ha Bendeguz hozza a Sonido erősítőt, azzal szívesen összehallgatnám.
Spacc
Schetl Laci
Gabócza +1 fő
Jolida
Evora
Luxi + 1 fő
Arzachel
TR
Bendegúz
Dext
Simon Pali
Koscsó Feri
drnyulas
Bazsika + AudiJo
Piri + Glastonbury esetleg Hypex végfok ( ha addig bemelegszik)
Szóval kedveseim. Nem tudok menni hozzátok, pedig a gyerekem is elengedett bulizni. Azon a héten megyek kórházba, (igy van csak időpont) elvileg pénteken hazaengednek de ha nem akkor a hétvégét is ott töltöm. Majd gondolok rátok.
Pénteken évnyító utánna tok menni, Szegedről vagy Pestről valkihez beférnék? Percy ha hozzád elférek akkor viszek pár DS huncutságot:) sztem lemezt én is tudok vinni, meg ami még elfér a hátizsákba:) üdv.: SP
|16:31:45| (lengoajto) te lics |16:31:59| (lengoajto) a transzegszualis not szopni vagy nyalni kell? |16:33:49| (litch) amelyiket jobban szereted |16:33:51| (litch) ez benne a szep!