Felhozom már kicsit a topicot ;) Három koncertre is invitálnánk Benneteket!
Ma!! 16:00-17:30: Immár hagyományként fellépünk a VIII. Református Zenei Fesztiválon, Budapesten, a Bakáts téren. Igaz, csak egy órát játszunk, de biztos érdemes ellátogatni a többi fellépőért is, az amúgy ingyenes rendezvényre. További információk a www.perifericrecords.com oldalon.
Holnap, azaz június 4. 20:00, Téglagyári megálló: Végre, újra, igazi, hamisítatlan klubkoncertre hívunk Titeket, az ősztől rendszeressé váló klubunkba, a Téglagyári megállóba. Igényes helyszín, elsőrangú hangtechnika, és egyre jobb látványtechnika segítségével kalandozunk a Floyd mélyebb bugyraiba is.. Elmélyült zenehallgatásra ezt ajánljuk! www.teglagyarimegallo.hu
június 8. 19:30, Városligeti sörsátor: Igazi bulihangulat a Városliget szívében! Aki ott volt a múltkor már tudja, aki nem megtudja, hogy igenis lehet bulizni a Floyd zenéjére is!:) Vigyázat: pontos kezdés! www.sorsator.hu
Kissé megsűrűsödtek a dolgaink, úgyhogy rögtön három koncertre is invitálnánk Benneteket!
június 3. 16:30-17:30: Immár hagyományként fellépünk a VIII. Református Zenei Fesztiválon, Budapesten, a Bakáts téren. Igaz, csak egy órát játszunk, de biztos érdemes ellátogatni a többi fellépőért is, az amúgy ingyenes rendezvényre. További információk a www.perifericrecords.com oldalon.
június 4. 20:00, Téglagyári megálló: Végre, újra, igazi, hamisítatlan klubkoncertre hívunk Titeket, az ősztől rendszeressé váló klubunkba, a Téglagyári megállóba. Igényes helyszín, elsőrangú hangtechnika, és egyre jobb látványtechnika segítségével kalandozunk a Floyd mélyebb bugyraiba is.. Elmélyült zenehallgatásra ezt ajánljuk! www.teglagyarimegallo.hu
június 8. 19:30, Városligeti sörsátor: Igazi bulihangulat a Városliget szívében! Aki ott volt a múltkor már tudja, aki nem megtudja, hogy igenis lehet bulizni a Floyd zenéjére is!:) Vigyázat: pontos kezdés! www.sorsator.hu
Mindez előtt május 27-28-én Nürnbergbe látogatunk egy nagyon kedves kis helyre (www.pegnitzbuehne.de), legyetek velünk lélekben :)
Ami a repertoárt illeti: mind a Waters-, mind a Gilmour fanoknak is kedvezünk újdonságokkal, szólómunkásságból is merítve... De hogy melyik koncerten mit, az maradjon titok :)
Kedves PF rajongók! Talán még nem késő. Menjetek ma este Nagyszombatra, a Crippled Black Phoenix játszik! Tetszeni fog! Nekem legalábbis nagyon tetszett tegnap Bécsben.
Back in July of last year, David joined Roger Waters in singing some songs together for the HOPING Foundation, an event that raised thousands of pounds for charity. In the spirit of the occasion Roger agreed to add To Know Him Is To Love Him to their set, and David agreed to play Comfortably Numbon one of Roger's performances of The Wall.
Tonight was that night. A capacity audience at London's O2 Arena was amazed to see David appear atop the wall, recreating his parts from the classic album while adding his own unique sound and style, to the delight of the crowd.
That wasn't all. At the end of the show, Roger gave a gracious introduction to David, and then Nick Mason, who joined David and Roger in Outside The Wall, with the band. Roger played trumpet, David mandolin, and with Nick on tambourine the ensemble trooped offstage, leaving a hall ringing with cheers.
én június 22-vel befejeztem.
Azt hallottam, Waters is visszavonul, reunion P.F.-ra akkor már végképp esély sem lesz.
Az aussie-k jók voltak, a Spirit kevésbé.
Ennyi volt, szép volt, vége. :-(