Skippo és Réka! Nagyon egyszerű, csak fügönyzsinór kell hozzá és lefejteni a selyemszálat. Ennyi. :) A felvarrás kis óvatosságot ígényel. Kezet bekrémezni előtte, mert viszi a szálat magával. Én egy kis öblítős vízbe is belemártom előtte a kezemet. :) Lefotóztam a kedvetekért. :) Mostmár eldugulok, úgyis lassan hétfő lesz, én meg újabban inkább csak hétvégi topikos vagyok. :)
Kár a kukát ilyen kis szépséggel etetni. :) S ez a zsinórról bontott haj! Micsoda ötlet! Kifejtenéd a kedvemért, mert nem tudom elképzelni, hogy milyen zsinórból lehet ilyet! Köszi. :D
A gyerekbarát haj volt a kukábadobósdi. :) Inkább ősz boszi volt, mint baba. Igen így nem ölelgetős, csak díszbaba. Azért nem mutattam akkor, mert nem úgy tetszett.
:D A lába egyébként egymáshoz támaszta, különben karika. Annyi a változtatás, hogy nem egyirányban van varrva, hanem egymással befelé, mint , ahogy Szömörce varrta. Ja és van bugyogója is, csak nem látszik.:D
Réka, a haja zsinóról lefejtett selyemszál. Már régóta használom babahajnak.
egyetlen ibi van vele, csak a legvégén szabad felszerelni, mert borzalmas nehéz dolgozni vele. Akad csúszik bomlik és nagyon kócolódik. Ez tényleg csak díszbabákhoz használható, de gyönyörűen fénylik, annyi az összes előnye. Nálam dobozokban van tárolva különöző színekben.
Nem tudom, még régebben elraktároztam, de annyi variációját elképzeletem már. Én biztos megvarrom, de nem ilyesmi a ruhában.:) Azt Tildast nem is láttam, pedig biztos jópofa lehet kockásban. :)
Segítségkérés:) Régebben rábukkantam egy blogra, ahol Tildas babákat készített a csaj, de kockás, csipkés rucikba öltöztette őket:) Most nem találom, de hátha valaki találkozott már vele.
Exi,az az alsó soros zombiféle is felmerülhetett ötletként? :D A frizuráról nekem mindjárt a rizsporos parókás korszak ugrott be,a nagyfenekű ruhákkal. Mennyivel könnyebb fejben megvarrni!
Réka!Ez a balerina nagyon jó lett!Igazi kis szeretnivaló baba.
Ahogy olvasgatom itt a gyermekes offokat,úgy tűnik,hogy most a ,,szomszéd tehene döglődik,,,és az én gyerekeim már nagyobbak végre :DD Tavaly még én agonizáltam így...Kitartás,a helyzet javulni fog! Kár,hogy nincs itthon szkenner,nekem is van hókirálynős óvodai ősfotóm. :) Idén egyenlőre addig jutottam,hogy mégiscsak egy db.dínójelmezt kell varrni,mert a kicsit meggyőztem,hogy ő szép,szelíd menyasszony legyen.Most éppen a frissen elkészült fátylában alszik :)) Most nem szeretem a tirannoszauruszokat...
Sziasztok! Köszi az elismerést. Majd teszek fel képet ha kész a seprűje. Az első próbálkozásra kettétört a seprű, úgyhogy az "asztalos munkát" a fiamra bízom.
Szuper a babapár!!! Sok-sok képet tegyetek fel, mert imádom nézni ŐKET!!!
Jók nagyon a vázlatok is. Ha nem mondod... Tényleg férfi hüvelyk! :DDD De a haj teljesen ellensúlyozta. Én még az alsó, jobbról a másodikat is el tudnám képzelni ehhez a babához. :)
köszönöm mindenkinek akit megérintett a jelmez, és ennek hangot adott ))) csipkefüggönyböl varrtam két rétegben,hogy a varrógép alatt eltudjam küldeni és ne legyen annyira átlátszó......
igazából utáálom a farsangot,mert arról szól kinek kreativ az anyukája vagy ki honnan kap kölcsön...vagy ki vásárol drágán...
igyekszem bedobni magam, kivánság szerint... igazából a mozart jelmezre vagyok a legbüszkébb, amikor kiagyalta a fiatalúr,hogy ö mozart akar lenni.. komplett gipszalapu sapkára dolgoztam fel a hajkölteményt,neki viszont 10percig nyugalomban kellett ülnie mig a gipszminta elkészül a fejéröl.. a sapka elkészitése tovább tartott,mint az egész ruha hozzá...
-----------------------------------
EXI, IQ, CAMEA gratula Amáliához..
és nagyon nagyon szeretem a közösmunka kapcsán felmerült gondolatokat örömködéseket olvasni)))ilyen formán egész másképpen hat rám a baba látványa....