Keresés

Részletes keresés

Cifu Creative Commons License 2001.05.01 0 0 11
>>A 4 Iowa csak 42 után készült el...

Hohó!
Akkor nem lesz Tiger I. [vagy ha lesz, akkor is alig 1-2 db.], a Panther-ből csak a Sd.Kfz. 171 D-lehet. Vagyis a fő német harckocsi a Pz III. és Pz IV. lesz.

Tényleg, miért nincs megemlitve az SdKfz. 251? A németekre jobban jellemző jármű alig akad :)

Ivánéknál viszont lesz T-34 és KV-1.

Cifu Creative Commons License 2001.05.01 0 0 10
Torpedótalálat érte, de az tuti, hogy 1958-ban még uszot, mivel akkor vonták ki a szolgálatból :)
Előzmény: Mad Fox (9)
Mad Fox Creative Commons License 2001.05.01 0 0 9
Hmm. KG V. Valami baja történt neki a távol keleten az biztos, lehet hogy csak megsérült, asszem Szingapúrban?
Én tudok várni, egy ilyen programért.
Előzmény: Cifu (8)
Cifu Creative Commons License 2001.05.01 0 0 8
Azokat a régi cári masinákat ne becsüld alá, ugyan nem versenyezhetnek mondjuk a Hipper osztályal, de azért volt ott egy-két egész jó kis hajó - és tengeralatjáró.

Az, hogy megcsinálják 3D Studióval még nagyon kevés, animálni kell, sérülési modelt kell csinálni, hangok, irányitás, stb, stb...

Pardon, King Geroge V. 1958-ban vonták ki a szolgálatból, nem sülyedt el a WW II. alatt.

Én inkább a 2002/2003-as megjelenést tartom valószinűnek...

Mad Fox Creative Commons License 2001.05.01 0 0 7
Egyébként meg: KG V volt a legjellemzőbb és legmodernebb brit csatahajóosztály, a KG V és a ugyanabba az osztályba tarotzó Prince of Wales is a Távol keletren süllyedt el.

A 4 Iowa csak 42 után készült el, különben is repanyahajókat kísértek, arra tervezték őket.

Előzmény: Cifu (5)
Mad Fox Creative Commons License 2001.05.01 0 0 6
Elég sok egységet mondtak (aszem 20 szárazföldi járművet), ez két hajócska is csak a jéghegy csúcsa. Bizti mindnkinek meglesz a saját hajója, úgyhogy lesz itt kérem Bismarck vs. Jamato összecsapás:)). Szegény ruszkiknak valszeg nem lesz ilyenük, bár esetleg megkaphatják a félkész Szovjetszkij Szojuz osztályt, vagy csak régi cári masináik lesznek, ki tudja?

Nem feltétlenül tart ez öt évig, asszem 3d studioval csinálják a unitokat, ha van elég modellerük, akkor nem biztos, hogy sokáig tart. Az eddigi képek is fél évesek már, akkor is elég jól álltak.
Tud valaki megjelenési időpontot?
Én olyan 2001 vége, 2002 elejére tippelnék.

Tengeralattjáróból is van VII-es meg Gato osztály, valszeg mindenből a tipikus ellenpárokat rakják be.

Előzmény: Cifu (5)
Cifu Creative Commons License 2001.05.01 0 0 5
Na ez az, amit nem értek igazán...
Hol vannak a repülőgép-anyahajók? Kaga, Akagi, Shinano, Shokaku ill. Lexington, Yorktown, Essex? Hol vannak a cirkálók, rombolók?? Miért King George V.? Hol van a South Dakota vagy az Iowa-osztály?

Szerintem "kicsit" túllőtek a célon a fiúk ezzel a nagyzással [többet, jobbat, mint az OPF] mert akkor vagy 5 év, amig megcsinálják az összes fegyvert/hajót/repűlőt/miegyebet, vagy kihagynak egy csomót, de igy sérűl a hírdetett realitás...

Előzmény: Mad Fox (2)
Mad Fox Creative Commons License 2001.04.30 0 0 4
Miért? 2000. szept. 1ei a kép? Mi baj van ezzel?
Előzmény: trollcsi (3)
trollcsi Creative Commons License 2001.04.30 0 0 3
engem csak az a dátum zavar a jobb alsó sarokban...
Weyland_Yutani Creative Commons License 2001.04.29 0 0 topiknyitó
Teljessen véletlenül akadtam a játék német nyelvû oldalára azután a készítõjére ahol egyenlõre nagyon minimális mennyiségû információ látott eddig napvilágot. Amiket eddig nyilvánosságra hoztak azok alapján úgy tünik egy Flashpoint klónról van szó II. világháborús köntösben :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!