Talán az MNK-n írta valaki, hogy a tavalyi szezonjában sérült volt ezért nem volt valami jó statja. A menedzsere azt mondta neki hogy menjen el a Sopronba (kevesebb pénzért) és csináljon egy jó évet ami alapján a következő évben felsrófolja az árát. Egyébként a Sopron, körmendi ill. kecskeméti meccsei után is ugyanez volt az ellenfél szurkolóinak a reagálása Bowman-re. (Pl. az őszi meccsünkön a Sopron 18 pontjából 14-t Ő dobott.)
Szerintem sem állhatjuk meg szó nélül ezt a teljesítményt, amit most nyújtanak igén. Ez egy fórum, azért van, hogy leírjuk a véleményünket mert szabad!!!
De azárt nem kéne a másikat leszólni mert tett egy jó megjegyzést. / 41% az akkor is kevés még egy serdülő meccsen is/
Ha 30al nyernénk meccseinet akkor is lenne mit kritizálni, de ez így is van jól.
Mert ha mindig ez lebeg előttünk, hogy jó ez nekünk ami most van akkor nem fogunk előrébb lépni, és maradunk egyhelyben akár éveken keresztül is.
Szóval nem kötözködni akarok veled, de ha nem megy egy csapatnak akkor ott valamit lépni kell /lásd real, vagy írhatnám az albát is/
Én is ezen gondolkodtam, hogy hiába nyertünk, ez nem volt egy közönségcsalogató játék. Illetve nem az maradt meg, mert az első félidőben tényleg voltak szép megoldások.
Nem azt mondtam, hogy azzal megnyernénk a bajnokságot, viszont 1-2 meccset lehet, hogy legalább szorosabbá lehetne tenni. Ha Te benne vagy ennyire, és tudod, hogy gyakorolják, akkor viszont mentális problémák vannak.
A csapat viszont messze nem állt össze. Egyszerűen csak a neveket sikerült már megtanulni talán...
lecseszed, majd kb ugyanazt a véleményt leírod... no comment
ti.:"...Aztán elsősorban Kelley-t elragadta a hév, nem játszatta a csapatot, nem passzolt a figurákban úgy, ahogyan azt megtette az első félidőben. Főleg a negyedik negyed volt ezen a téren katasztrófa..."
ez nem kosárlabda..hanem 1on1(még talán 1on2,1on3,stb) streetball...azt pedig sztem nem az olajcsarnokban kéne nézni...ja és a büntetők alap dolog, ezt olyan is megmondhatja, aki "egy ember, aki a kosárlabda világát oly jól ismeri" vagy "okos ember"...
Fülöp teljesítménye meglepetést okozott, és kénytelen vagyok eddigi véleményem felülbírálni, és azt mondani, hogy nem is olyan vészes, csak a fejét is kell használnia és hajtani!
Eddig azt hittem hogy feltétel nélkül lehet adni a véleményedre mert racionális és nyugodt vagy!Eddig...
Szted ez a csapat kezd összeállni???Én ugy érzem nem azonos meccset néztünk!
Miért kell le okosozni vkit aki kulturáltan elmondta a véleményét???Ráadásul igaza is van.Nehogy már megdicsérjünk vkit azért mert 3 büntetőböl egyet sem képes bedobni!
Ez a csapat és szezon nem ér már annyit hogy osszuk egymást.Itt egyetlen dolog segithet ha teljesen tiszta lappal tudunk indulni és fel tudunk épiteni egy mentálisan is erős csapatot aki jövöre sok örömet szerezhet nekünk!
Ismét egy ember, aki a kosárlabda világát oly jól ismeri. Szerintem menj be hétfőn a klubirodába és mondd el a vezetőknek, hogy gyakorolni kellene a büntetőket. Meg mozogjanak többet. Kész, megnyertük a bajnokságot. ÁÁÁÁÁ, mindig akad okos ember. Kicsi túl sok is.:-(( Miért nem lehet örülni annak, hogy kezd összeállni a csapat? Az első félidőben kifjezetten jól, eredményesen és látványosan játszottunk. Aztán elsősorban Kelley-t elragadta a hév, nem játszatta a csapatot, nem passzolt a figurákban úgy, ahogyan azt megtette az első félidőben. Főleg a negyedik negyed volt ezen a téren katasztrófa. De mindegy, menj csak be, s mondd meg a frankót! Hidd el, erre van most szükség.
Egyedül annak tudok örülni, hogy 70 pont fölött dobtunk és nyerni is tudtunk. Amit a második félidőben rendeztünk az szerintem tűrhetetlen. Itt valamin változtatni kellene...
Nem értem miért kell végigjátszatni úgy a támadásokat, hogy 15 másodpercig csak álldogálnak a játékosok és utána 9 alatt próbálnak valamit. Az első félidőben pörgött a csapat és jól is ment. Miért kell őket visszafogni?!
A másik kérdés, hogy a büntetőket miért nem lehet gyakorolni?
Van egy nagy rakás szar csapatunk ami teljesiti a reális 10.helyet.Ennyi!Erre képesek ezért remélem legközelebb nem csak akkor ébredünk fel mikor a kezünk a bilibe lóg!
Basszátok meg, ha este nem nyerünk, vagy én megyek a Tiszának, vagy a játékosokat, meg persze a vezetőséget hajigálom bele egyessével! :-)) Bár annak is meglenne az előnye. Nem kell a továbbiakban izgulni, és az alsóházi rájátszás miatt több meccset látunk. :-)