Na látod, végre valamiben egyetértünk, úgyhogy mielőtt még ismét véletlenül rámjönne az őszinteségi roham, megyek aludni. Jó éjt, vagy további jó csevegést!
Egyébként éppen emiatt ültettem szét egy cserép piros leandert, amiben 16 tó volt.... Tudom, hogy egy év sem kell hozzá, és totál kezelhetetlen lesz, még metszéssel is. Be sem fér az ajtón.................. Igy lett belőle 8 cseréppel, kettessével :(
Azt hiszem valahol félre akarsz érteni, pont azért merészkedtem gondolni Cserella nagy leandereinek veszélyeire, mert én ezzel a gonddal küzdök, volt sok nagy leanderem (igaz nem akkorák és nem olyan szépek, de nagyok), de le kellett őket vágnom, mert a kicsik már nem kaptak mellettük fényt, levegőt. Nem szeretném ezredszer is leírni, hogy GYÖNYÖRŰEK Cserelláé, de szerintem egyszer kezelhetetlenné válnak. Ennyi, nem irigykedem (csak viccből), nem áskálódom, csak elmondtam a véleményemet.
Egyébként tavasszal megszámoltatták velem, őszintén nem emlékszem az eredményre, az ovisok kétszáz körül voltak, a nagyobbak összvisz talán hatvan, most vannak megint bölcsisek talán negyven. Gondjaim vannak!
Igaz ! Olyan 2 m körüli kis nyomoroncok voltak :D De úgy elszabadultak, hogy mostmár 5-höz közelitenek ! na és a körfogatuk ? Rásegitettem persze, ekkicsit ! :) Osmocottal :D
Bocsánat, csak nekem is vannak nyírfáim és tudom, hogy kezdetben csak kis husángok voltak (bezzeg most!!!), de lehet, hogy Ti alapból nagyobbnak vettétek.
Van aki a kicsit szereti, van, aki a nagyot. Van akinek jobban süt a nap, van akinek nem. Van aki baromira ért hozzá, van aki csak szereti őket. Ez van a lóversenynél is. De ez itt sztem nem az!!!
Miért, úgy látod valami gond van? Csak őszintén beszélgetünk és viccelődünk, csak tudod az már sokszor volt gond, hogy a hangsúly nem jön át írásban. Semmi gond nincs, csak az a kérdés, metszünk e vagy sem, ez fontos !!!
Nálatok a kertben lesz mindig napsütés, de Cserella is a teraszon tartja őket, igaz, akkora kertje is van, hogy nem kell miatta aggódnom, meg amúgy is, már fejemre fog koppintani, meg is érdemlem!