haaaat szerintem is belemagyarazas
es az ugynevezett Vader arnyekoknal latszik
ket lab
mikor lattad te Vader labat?
semikor
a ruha vegig eltakarja
legalabbis szerintem
na akkor legyen valami a hetvegi szombati megnezesbol ? En megveszem a jegyet csak szerda delutan 6 ig el kellene dontenia annak aki akar jonni .ugyhogy hajraaaa :)))
Haaat, szerintem a Darth Vader arnyek belemagyarazas, ahogy a falcon is.
Viszont: az a festes a plafonon Anakin szobajaban: A New Hope-ban, mikor Beru neni, Owen bacsi es Luke kajalnak, miutan megvettek a robotokat, nos akkor egy ehhez (Anakin szobaja) nagyon hasonlo festes van a plafonon. Szoval lehet, hogy ez amolyan Tatooine-i babona vagy vallas miatt kerul a plafonra.
Majd kölcsönkérem a hugomtól.. akkor nekem is selymes bársonyos lessz a lábam.
Csak azt nem értem, hogy Qui-Gnonnak mér nem nyírta le a szakállát a komlink. Pedig totál úgy tartotta. Mintha borotválkozna.
nem tudom észrevettétek-e, de R2-nek néha majd leesik a "feje". Pl. a Pod-race-nél is vagy kétszer látni. (akkor nézzétek, amikor Anakin megnyeri a versenyt, átmegy a célvonalon, és a rögtön ezután következő képsorokon C3PO és R2 örülnek.)
ÉS AMI A LEGKIRÁLYABB!!!!
Eddig nem láttam, hogy valaki észrevette volna, de szerintetek mi valójában Qui-Gon comlinkje???
Nos? Megmondom. Szerintem egy borotva nyele. Ha jól megfigyelitek, látni lehet a "markolatán" azokat a hullámos redőket, amik azért vannak ott, hogy ne csússzon ki az ember kezéből. Nem semmi.
(Asszem a Gilette for women borotvát használták fel. Annak mondjuk a default színe zöld, de biztos van feketében is, mert a comlink fekete.) Akkor nézzétek, mikor Anakin vérmintáját illeszti bele.
Na megyek.
Lou@freemail.c3.hu
ui.: ds9!! Amiket írsz, az eszméletlen. Csak így tovább...
Hát az elalvás dolog nekem is bejött...volna, ha nem bömböltek volna olyan fülsiketitően azok a dolby francos hangszórók abban a büdös kényelmetlen Duna Plazai moziteremben, ahol a vásznat nem nagyon volt érdemes bámulni, mert a kép nézhetetlenül életlenre "sikeredett".
Egyébként félelmetes, hogy az emberek milyen birka módra követnek minden divatot. Én is elmentem megnézni , mi a fene jó van ebben a filmben, de nem sikerült rájönnöm... Egyet tanultam:
a Duna Plazát hanyagolni fogom ezután.
offffffffffftopic on....
ds9! én is megígértem. én is gratulálok. a filmet még nem, de ami késik, nem múlik. meg hát ugye tőled sem hallottunk tapasztalatokat. fel a négyezres felé - és együtt szép nyerni! üdv. Lappa
offtopic offffffffffff.........
Penteken megneztem harmadjara. Az elso kb. 5 sor kivetelevel tele volt a mozi. Egy idegesito kislanyka ult elottem, aki Jar-Jar minden megjelenesere felrikoltott, hogy milyen aranyos !
Meg arrebb ultettek 2 szekkel, mert harman nem kaptak egymas melle jegyet. Meg jo meleg volt.
Ettol eltekintve elveztem...
A harmadik megnezes utan alakult ki a fuggoseg.
Meg csutortokig megy itt, addig meg egyszer be
kell szerveznem.
Viszont lattam az ILM feliratot...wow.
Meg nekem meg mindig a vege jon be, mikor Yoda lofral fel-ala Obi-Van elott, es kozben besejlik az imperial zene.
Szinkronhoz csak annyit, hogy engem is legkevesbe Anakin hangja zavart.
Nekem pl. Qui-Gon-e' nem tetszik annyira. Tul lagy. Mikor Wattonal vannak, es raszol Jar-Jarra, hogy ne nyulj semmihez, angolban sokkal jobban kijott a megrovo hangsuly (Don't - touch - anything !) igy tagolva.
Vagy mikor kifele jonnek.
A Lucas-dombormuvet meg legkozelebb megprobalom, aztan majd DVD-n :)
Nana, Anakin magyar hangja nem olyan rossz, nincs peldaul idegesito amerikai kiejtese es erthetoen beszel (nem ugy mint a kedves Jake Lloyd, ugye). Komolyan jobb mint az eredeti.
Azert nem olyan borzalom a szinkron, bar persze a feliratos az igazi.
Üdv mindenkinek!
No megnéztem végre moziba is (6x láttam előtte VCD-n)
Vélemény: látvány és hangorgia (ami a VCD-nem volt :), a történettől többet szerintem nem volt szabad várni, hiszen elvégre ez egy mese...
szinkron: borzalom! - mivel 6x láttam a szereplők eredeti hangjával van összehasonlítási alapom - néhány szereplőnek még csak-csak elment: Palpatine, Qui-Gon, Panaka, Jar-Jar-é pl. tökéletes, de Amidala, Anakin, Obi-Van és a többi-é borzalom :(
de ami még tovább rontotta a szinkron minőségét az a fordítás! amikor az elején a protokol droid azzal köszöntötte a két követet, hogy: "Isten hozta önöket" csuklani kezdtem (komolyan:), már előtte is könnyeztem, szídtam meg fetrengtem de akkor... és ez még csak a kezdet volt...
na azért szerencse, hogy a legutolsó nap legutolsó vetítésére mentem, mert különben beültem volna még néhányszor...
tényleg megtalált vki közületek George Lucas arcképét elrejtve a Naboo palota falaiban?
byez
Dear Eclipse,
Kar, hogy neked nem tetszett, ha esetleg meggondolnad magad, ajanlom hogy nezd meg meg egyszer (altalaban masodikra jobban bejon). Egyebkent a trilogia nekem is jobban tetszik (bar szerintem hulye dolog osszehasonlitani 15-20 eves filmekkel).
Kulon kosz a hozzaallasodert (a legtobb csalodott ember csak anyazni szokott).
A BOCS úgy mindenkinek szólt mert udvariatlansás egy rajongó topicba ilyet beirni.
Egyébként a trilógia jobban tetszett.
De a Baljós Á. egyébként jól megy valóban nézik mint a cukrot (a Pepsi akcióhoz a nyereménynek behozott és úgy gondolt, hogy elég 15 életnagyságú figura már az első héten elfogyott pedig 1000x 95 ft üdcsi majd'm 100kHUF) és örülök, hogy még a magyar néző nem igényli a STAR WARS tusfürdőt és fogkrémet.
Eclipse
Csütörtökön lekéstem a DVD bemutatót a Kossuth moziban. Gondoltam ha már ott vagyok megnézem a Baljós-t. Az előjelek bajlósak voltak hisz a 15 orás előadásra 12(!) váltottunk jegyet. (Féltem úgy járok mint egyszer egy falusi moziban a hol közölték hatunkkal még egy embert kell szereznünk kölönben nics vetítés).
Ja egy hónapja megy.
Eclipse
U.I.: Lehet hogy már öreg vagyok (32) de kétszer majd nem elaudtam rajta. Bocs.