A BHRT-nél ezt a hajós fórumot sok esetben "ellenséges rossz"-nak tekintik, összekeverik valami nyilvános publikációval. Én személy szerint többször voltam kellemetlen helyzetben emaitt, mivel a cég néhány vezető embere kifogásolt nálam néhány hozzászólást. Ennek az lett az eredménye, hogy készült egy belső levelező lista, ami a tagok személyes ismertségén alapul és sok dolgot ott vitatunk meg. Én kifejezetten vigyázok már arra, hogy ide semmi kifogásolható ne kerüljön, már a céggel való jó kapcsolat és a www.balatonihajok.hu miatt is.
A hajósok fejében viszont (tapasztalatból tudom) sajnos keverednek a balatonihajok.hu, a fórum, a hajocsavar.hu fogalmak és természetesen a nicknevek is. Ezért nem esik jól, ha valami rám vagy weboldalamra emlékeztető nick megjelenik itt, meg rögtön azonosítanak vele.
Egyébként a balatonihajok.hu domain, a webtár reklámmentesítése és egyéb költségei tényleg teljesen saját finanszírozásúak, csak a hobbim miatt tartom fenn.
Kösz az infót. Egyébként megtaláltam azon a honlapon, amit javasoltál a zánkai kikötő webkamera képét, és tényleg ott áll a Zánka is, és a Tátika is.: http://zanka.hu/webkamera.ws !!!
Hét végén Budafokon borfesztivál lesz, ami minden évben nívós rendezvény szokott lenni. Idén néhányunk közreműködése nyomán a rendezvény hajóval is megközelíthető lesz. A Petőfi tér 8.-as ( BKV) pontonról fog hajó indulni szombaton 9,12,16 órakor ill. vasárnap 12,14,16 órakor. Az út ingyenes.
Ezeket nekem is el tudnád küldeni nagyban? (Vagy legalább egyet belőle? :-) pertik@freestart.hu) Látszólag nagyon jól néz ki! Mit csináltak a SZÁRSZÓ -val, azon kívül, hogy újra fújták? Tudni erről valamit? ("Megfenekelték", vagy csak itt-ott foltozták? A motor ugyanaz benne, mint amivel a Balatonon szolgált?)
Az összel megjelenik egy könyv "HAJÓZÁS" cimmel. Ha már többet tudok, hogy hol lehet kapni jelzem. Netán elöbb tud valaki róla kérem jeleze. Egy minta példányt már fogtam a kezemben nagyon-nagyon érdekes a hajóépitéstől, a motortanon át, a hajóvezetéstanig mindenröl van szó benne.
Igen a Szárszón mimcs piros csak vajszin a testén, mint a Zsófi felépitménye.Viszont a Zsófi teste barna lett (az egyik fele) és nem alapozó.(kékben jobban nézett ki)
azt hiszem szombaton kissebb baleset érte a sólyom II-est.a szombatban nem vagyok biztos.az új üzemes kissé vehemensen indult el Visegrádról és a jobb csigát csúful odaverte....ma egész nap a csigacsere körül dolgoztunk,hogy mára újra harcképes legyen....úgy tűnt,sikerült.....:):):)képeket egy nap múlva kb.meg akkor,ha sikerül:):):):):):)
felforrt a hűtővíz cseppet.mert a hajó hajlamos rá egy kicsit.120 fokos volt az egyik ,a másik meg 110,ha jól hallottam.ja és a horgonyt otthagyták,mert leszakadt:):)
Hát amerre a "kedves" utas kívánja mert csak hajóbérlést csinál a zánkai GYIC kht http://zanka.hu/szolgaltatasaink.ws egyébként meg a zánkai kikötőben tanyázik télen-nyáron a Zánka ms., Tátika ms. szintén.
Látom, hogy a balatoni szezon vége eseménydúsra sikeredett. Nem írnám meg, hogy a jövő évtől mit remélek, hátha megvalósul...
SZOLGÁLATI SÁRKÁNYLÁNYNAK!!!
HA KELLENEK A KÖNYVEK, AKKOR LÉGYSZI DOBJ EGY SMS-T A 30/4057534 SZÁMRA! HA VALAKI MÁS ELÉRNÉ SÁRKÁNYLÁNYT, VAGY A BANYA GÉPHÁZÁNAK KÖZELÉBEN JÁR, SZÓLJON NEKI.