Fontos információ narancs-, vörös-, kék-, zöld-, vagy egyéb színekben a topikba érkezőknek:
Megszívlelendő!
Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt a közveszéllyel összefüggésben olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A Btk. 337. § (2) bekezdése - ÚJ törvényi tényállás!
Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel,
amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa,
bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztálya az új koronavírus magyarországi megjelenését követően folyamatosan monitorozza az interneten a fertőzéssel kapcsolatos tartalmakat.
Egyre több disznóság kerül felszínre. Tucker egy dokumentációt készített Thank you Dr. Fauci címen, ami holnaptól lesz megtekinthetõ. A kriminál filmnek is beillõ eset, sajnos nem scifi, hanem a puszta valóság. A covid eredete és az amerikai orvos-cár szerepe.
A belga Baldan, aki tavaly Ursula ellen panaszt emelt, könyvet adott ki Ursula-Gates néven, melyben feltárja a lobby ipar titkait:
Arra emlékszem, hogy orvoshoz elmentem vele, szerintem viszketett. Valami rázókeverék félét kaptam. Nem ajánlott kivakarni, mert az maradandó nyomot hagy. Ez rémlik.
Aztán mi ebben a marhaság? Szériaszámok alapján lehetett felismerni az mRNS oltásokat, de az orvosok 99%-a sem volt beavatva, csak végrehajtók voltak. Legalább 3 fajta volt, egyes kiemelt fontosságú embereket (pl. politikusok, gazdasági vezetők) csak speciális helyeken oltottak bennfentes orvosokkal. Ők voltak az 1%, akik tudták melyik széria a placebo, azt adták a VIP-nek.
Többieknek jutottak a kísérleti vakcinák, mellékhatások özönével. Saját környezetemben 3 esetet láttam, ahol komoly, maradandó mellékhatások voltak.
Itt tudjátok leellenőrizni, hogy melyik oltás mely EU tagállamban kötelező (piros csík). Lehet keresni összes EU tagállamra is. Nem találtam olyan betegséget, amely ellen tíznél több tagállamban kötelező lenne az oltás. Természetesen számos országban ajánlott, választható, és elérhető oltás a legtöbb komolyabb betegségre.
Pl. a mumpsz, kanyaró, rubeola kombinált oltás (MMR) olyan laposföldes országokban nem kötelező, mint Németország, Ausztria, Dánia, Norvégia, Belgium, Finnország, Hollandia, Svédország, Spanyolország, és még sokan mások...
Magyarországon pedig per folyik olyan ügyben, hogy az igazoltan antitestekkel megfelelő számban rendelkező, tehát védett gyereket a szülők külföldre menekítették a kötelező oltás elől, mert a szent tudomány nevében ami kötelező, az kötelező.