Keresés

Részletes keresés

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.03.30 0 0 40623

Lemezkuckót ezer éve ismerem, Istvánnál még CD-ről másoltam kazettára a '90-es években, sokáig nem is tudtam, hogy beleugrott a bakelitbiznicbe, nála kerítettem a kétnémet LP-t vg+ minőségben.

 

Laci bácsit köszi, csekkolom, őshetedikkerületesként ismernem kéne. A Dob Records volt még annó, sztem az már nincs, illetve a Szövetség utcánál van a Lemeztasak, ott mosnak is.

 

Köszi!

Előzmény: Polihisztor64 (40622)
Polihisztor64 Creative Commons License 2022.03.30 0 0 40622

Két hely a VII. kerületben, ahol biztosan találsz mindig Beatles vinyleket: Lemezkuckó és Laci bácsi lemezboltja.

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (40619)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.30 0 0 40621

Egészen konkrétan az Alaptörvénybe írták, hogy nemzetközi szerződéssel kapcsolatban nem lehet népszavazást tartani (8. Cikk 3/d). Eredetileg azért került bele, hogy az NVI ne írhasson ki népszavazást Paks 2 ügyében (már ez is micsoda nonszensz), de ez egyben a Nato-val vagy az EU-val kapcsolatos népszavazást is ellehetetleníti. Legutóbb Mellár Tamás nyújtott be módosítót pont azért, hogy ne lehessen népszavazás nélkül kilépni az EU-ból. Nyilván lesöpörték.

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (40619)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.30 0 0 40620

1. Racionális érvek alapján a többség így gondolja, de két hónapja ugyanezt gondoltuk Ukrajna lerohanásáról is. Az oroszok gondolkodása merőben más szinte mindenről.

 

2. Jelen pillanat úgy néz ki, hogy nem fogja.  Persze változhat ez még, de az orosz barátság miatt most sokkal eltökéltebb az EU. A lengyelekkel sokkal engedékenyebbek, Mo. magára maradt. Velünk fognak példát statuálni, ezt egyre kevésbé titkolják.

 

3. Sajnos ez semmit sem jelent. Ez egy augusztusi cikk, részletes elemzés a HUXIT és a közvélemény viszonyáról.

 

4. Nem bizony. Viszont a Magyar Követség és a Külügyminisztérium volt a feleségem munkaadója. Emlékszel a Bakondi-ügyre 4 éve? Egy dühödt facebook posztom miatt robbant ki. Itt 1.28-tól engem emlegetnek mint "itt élő magyar zenészt", a telefonos interjút nem vállaltam tartva a retorzióktól. https://www.youtube.com/watch?v=c7iJysVZzsA&t=119s

 

5. Igen, nem új az elképzelés. Most annyiban aktuálisabb a dolog, hogy ha nem jönnek az EU-s pénzek akkor ezzel lehet átcsoportosítani és folyamatosan etetni a klientúrát. Elveszik a multiktól és minden kereskedőtől az alkoholos italok forgalmazását és egy saját belső körnek adják a jogot és az ebből származó nem kevés profitot. Problem solved.

Előzmény: Törölt nick (40618)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.03.30 0 0 40619

Tudom, már nagyon OFF, de nem emlékszel, melyik törvénymódosítás ez? Érdekelne. Amúgy ez jópofa módja a suttogó propagandának, a lockdown alatt a lányunk ovistársának szülei folyton ezzel jöttek, hogy a jóbarátjuk a minisztériumban dolgozik, és hogy hétfőtől ilyen durva dolgok lesznek, meg már ott van az operatív törzs asztalán ez meg az a durva szigorítás. Pár hétig bekajáltuk a covidfasizmusról szóló fantazmagóriáikat, aztán ahogy egyik rémmeséjük se jött be, szépen leépítettük a kapcsolatot, etessenek mást a zöldségeikkel.

 

Ja igen, nekem meg a nagyvezír az apám, a vasárnapi ebédeken szokott mesélni arról, hogy hétfőtől milyen kemény intézkedésekkel sanyargatja majd a plebszt. :)

 

 

Viszont ON: Elkezdtem bakeliten összegyűjtögetni a Beatles albumokat. A magyarok már megvannak (PPM, AHDN, sárga merülőforraló), még találtam melléjük két német nyomásút szép állapotban (BFS, Rubber Soul). Tudtok jó helyet esetleg, ahol érdemes szétnézni? A Past Masters és a kék és piros válogatáslemez is érdekelne.

Előzmény: PeterCorr (40617)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.30 0 0 40618

"ha égeted magad Csurkával"

Ezzel itt nagyon egyetértek.

 

"Lehet, hogy nem kellett volna"

Ezzel se volt baj, fontos ezekről beszélni.

 

Ez a kérdés válasszatok...

Ezzel már inkább van baj, nagyon vágyvezérelt gondolatok:

 

1. Magyarország a NATO tagja, nem fognak erre jönni, ha igen az vh

2. Megfogja kapni a pénzt Viktor is, mint eddig mindig megkapta.

3. 2020 decemberében a fideszesek 77%-a támogatta az EU tagságot (HVG)

4. Stockholm nem éppen a végtelen szimpátiájáról híres a kormány iránt.

5. Az italboltokkal egyetértek, régóta tervben van már.

 

Előzmény: PeterCorr (40617)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.29 0 8 40617

Végülis mindegy. Az egész nem ide való. Fejezzük be. Neked sem jó, ha égeted magad Csurkával, meg az oligarchákról / milliárdosokról alkotott elképzeléseidről.

Nem mondanám, hogy fordítva ülsz a lovon. Érzésem szerint nálad a ló a horizonton sincs. 🐴

 

Persze érthető mindenkinél a felfokozott indulat (bennem is van), egy választási kampány legvégén vagyunk. Közben kitört egy háború, mely kapcsán feljött és én is felemlegettem pár Beatleshez kapcsolódó dolgot. (McCartney kievi koncert, Back in the USSR, Give Peace A Chance, Zelenszkij Imagine fake video, golyónyomok a Lennon tűzfal festményen stb.) Lehet, hogy nem kellett volna, de szerintem most elsősorban ez a való jelen. Sajnos.

 

Nincsenek illúzióim. Kevés esélyt látok a változásra. Marad ami van. Illetve annak örülnénk, ha legalább maradna. De valószínüleg nem fog. Ha az oroszokat nem állítják meg Ukrajnánál, jönnek tovább és 10 éven belül visszaszerzik a korábbi befolyási övezetet, beleértve Magyarországot is. Itt lesz a legkönnyebb dolga, tekintve hogy a vezetés a végletekig lojális Putyinhoz. Mivel ez a kormány nem fog kapni egyetlen centet sem az EU-tól, ki fogunk lépni a következő ciklus végéig. Ezt most nem magamtól találtam ki. Közelebbről vagyok érintve, 5 évig éltünk Stockholmban, külügyi szolgálatban. A minisztériumot nem a híradóból ismerjük, hanem legbelülről. Brüsszelben a huxit kérdése nem fantázia, hanem a legvalószínűbb forgatókönyv, ha Orbán marad. Fel vagyunk készülve, egy korábbi törvény módosítás értelmében nem kell népszavazás hozzá, elég a Parlament döntése. Kb. ez van. De tényleg. Ja... és szintén belső infó, a dohány koncesszió mintájára megcsinálják a nemzeti italbolt hálózatot is. A terv kidolgozva készen áll. Ez a kérdés válasszatok...

 

Előzmény: Rock'n'RollMan (40614)
Rock'n'RollMan Creative Commons License 2022.03.29 -5 0 40616

A két fogalom különbözik. Általánosságban, részemről: ha nem ért az illető velem egyet, attól még nem föltétlen hülye. Ha állításait nem tudja alátámasztani, akkor már van rá esély. Ha pedig az épp divatos témát szajkózza, de a saját nemzete hátrányos megkülönböztetését nem veszi észre jó szokásához híven, sőt mi több nem is zavarja, akkor hazátlan.

Előzmény: cliftony77 (40615)
cliftony77 Creative Commons License 2022.03.29 0 3 40615

OFF

 

"Ne hülyézd le a veled egyet nem értőt."

 

Mindeközben pár hozzászólssal korábban hazátlannak nevezted azt, aki más véleményen volt, mint te...

 

ON

Előzmény: Rock'n'RollMan (40614)
Rock'n'RollMan Creative Commons License 2022.03.29 -3 0 40614

Ne hülyézd le a veled egyet nem értőt.

Rendben, lehet azzal kevertem, mikor Kádár kiakadt a Soros-ösztöndíjasok külföldi tanulmányain és a későbbi itthoni tevékenységén.

Yokot eszerint benéztem néhány évvel, de hát természetesen inkább Csurka mint Yoko, főleg h az öreg (kinek 15 éve még nem igazán hittem) jóslatai ma már valósággá váltak.

 

Sorosnak köze nincs a magyarsághoz (mint ahogy sokaknak nincs a jelenlegi országgyűlésben sem, sőt győzikének sem). Amerikából utalgatni némi aprót, haszonért, mocskos ügyekért, erkölcsi-szellemi züllesztésért cserébe - nem esem térdre a szemétládától. Egyébként nyilván tisztában vagyok azzal, nem egy "soros" van, meg nem ő a világ gonosza (és nem úgy Magyarország tönkretétele a célja/uk, mint ahogy halljuk) és nem 6-7 éve ismerem a nevét.

 

A Krím ukrán/orosz aránya ha jól tudom némiképp egyoldalú. Majd' 3x annyi az orosz mint az ukrán. Persze ez még nem biztos, hogy ok háborúra, nem is ítélem meg. Mint ahogy 100%-ban a mostani helyzetet sem. Mert nem látom tisztán. Ha Felvidékért mennénk, nem valószínű, hogy például egy litvánnak bele kellene pofáznia a dologba. De azt látom, hogy az USA spekulánsai és tőkései hosszú évtizedek óta mossák a kezüket. És azt is, mekkora hatalom van a kezükben. Az Oroszország elleni szankciók is pontosan rávilágítanak erre. Nem is tudom Amerika melyik háború következtében tiltatott el úgy kb. mindentől. Mert Putyin nyilván nem egy szűzlány, de hogy a BillGates-félék sem, az is tuti. Ne mérjünk kettős mércével. Az orosz gazdagokat oligarcháknak hívják, a Zuckerberg, Rothschild, Rockefeller és társaikat meg zseniknek. Aha. Holott mindannyian a világ átb...ából élnek.

 

A kormányt nem kell bemutatni, idióták. A médiát kellene, mert nem figyelem. Hogy nem szopattuk be magunkat a gázzal (amit majd a jenkiktől megvehetünk némiképp pár fillérrel többértXD), fegyverszállítmányokkal, az üdvös, de édeskevés, mint külpolitika. Azért Orbán (jó szokásához híven) minden eu-s, natos szart és minden orosz-ellenes szankciót megszavazott, nyugi.

Előzmény: PeterCorr (40604)
Rock'n'RollMan Creative Commons License 2022.03.29 -5 0 40613

Mivel ma végletekig polarizálódott a világ (véletlenül sem jobb-, és baloldalra amit el akarnak hitetni), az én olvasatomban (és mivel én nem hülyézem le őket, tudom, hogy ők pontosan értik), a "mi" a nemzetben, a "ti" a nemzetköziségben gondolkodók.

Előzmény: Vid ispán (40603)
MIHI Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40612

40 éve ezen a napon jelent meg az Ebony & Ivory kislemez, ami a saját üzenete mellett sok szempontból érdekes: első kiadvány Lennon halála után, újra George Martin a producer, első ilyen duett és az első egyik jelentős No.1 száma. A linken az első élő előadása Stevie-vel 1989-ből https://www.youtube.com/watch?v=rArbIPrCjfI

Rainvan Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40611

A Horváth Mihály téri harangjáték nagyjából egy órája elcsilingelte a Hey Jude-ot. 

Gideon's bible Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40610

Let's Get Back to The Beatles!

PeterCorr Creative Commons License 2022.03.29 0 1 40609

Hogy mik vannak! Erről lemaradtam, nem nézek RTL-t. Bár még most sem értem rám nézve ez miért érdekes, de mindegy... hallgatok a bölcs tanácsra és elengedem.

 

És akkor tényleg ZENE! A mai külügyi hacker botrány háttérzenéjének javaslom:

 

https://youtu.be/ZruABxAV3So

Előzmény: Gideon's bible (40607)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.03.29 -4 1 40608

Emlékeim szerint ez az egész nem a Krím bekebelezésével kezdődött, de nem fárasztanám vele a nagyérdeműt. A magyarellenesség pedig régóta jelen van, csak 8-10 éve erősödött fel durván. Emlékszem, még 2008-ban voltunk kinn Kárpátalján (akkor volt az az áradás a fekete-Tiszán, iszonyú pusztítást művelt odakint), és már akkor is voltak magyarellenes megmozdulások.

 

Soros meg akkora jótevő, hogy zsidók elkobzott pénzén gazdagott meg, ezt még ő maga mesélte el egy 30 évvel ezelőtti amerikai videóinterjúban, az én szememben az ilyen ember egy mocskos senkiházi. Nem vagyok szélsőséges, de tudom, hogy Csurkát azért démonizálta a galamblelkű hazai liberális elit, mert tudta nagyon jól, hogy az ő filantrópjuk kicsoda is valójában. Bármennyi pénzt tolt is korábban alánk, az nem búcsúcédula; Soros elsőszámú célja a magyar gazdaság feletti kontroll megszerzése lett volna, csak az élet fura fintora az, hogy pl. az OTP megszerzését maga Horn Gyula akadályozta meg annakidején.

 

Vége a töri órának, kicsöngettek.

 

És most egy kis zene...

Előzmény: PeterCorr (40604)
Gideon's bible Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40607
Előzmény: PeterCorr (40605)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40606

Sebaj. Engedd el.

Előzmény: PeterCorr (40605)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40605

Végképp nem értem... 

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (40602)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.29 0 4 40604

A tájékozatlanságod és a valóság felfogásod megdöbbentően szánni való, de semmi baj ezzel. Mindenkinek szíve-joga tátott szájjal futkorászni a sűrű faszerdőben.

 

Nem akarok minden egyes ostoba állítást cáfolni a bejegyzésedből, de két tényszerű dolgot azért tegyünk már a helyére:

 

1. Yoko Ono kiállása Soros György mellett a 90-es évek elején volt, bőven a rendszerváltás és Kádár halála után volt. Az apropója pedig a Csurka István vezette széljobb egyre hangsúlyosabb antiszemita megnyilvánulásai voltak, ennek egyik célpontja Soros György volt. Hogy nálad hogy keveredett ide Kádár János személye azt nem értem. Arról minden esetre sokat elárul mennyire vagy képben e témával kapcsolatban. Ráadásul az enyhülő, pici nyugatias nyitást is felmutató késői Kádár rendszer engedte és nem gátolta a Soros Alapítvány működését Magyarországon. Egyébként Soros magyar. Van magyar állampolgársága és nem mellesleg Széchenyi után a második, aki a saját magán vagyonából (ami nem magyar adófizetők közbeszerzésen elnyert pénze) a legtöbbet adományozta a Magyar Államnak. Szóval ha éppenséggel bele akar szólni a közéletbe, ugyanúgy megteheti mint pl. Széchenyi is tette, vagy bárki. Beleértve azt a 600 ezer határon túli magyart is, akik az elmúlt években szereztek állampolgárságot és szintén jócskán beleszólnak az országunk ügyeibe.

Yoko pedig - noha hosszú időn át Budapesten lakott - állásfoglalásával semmibe nem szólt bele. De ő már csak ilyen. A Beatles stúdió munkáit is gyakran véleményezte, mint tudjuk.

 

2. Az ukránokkal kapcsolatban meg annyit, hogy nem kellene kifordítani a tényeket. 8 éve az oroszok bekebelezték a Krímet. Az ukránok bosszúból hoztak egy törvényt a nyelvhasználatról, ami elsősorban az orosz nemzetiségűek ellen irányult, de tény, hogy ennek a 160 ezer kárpátaljai magyar is elszenvedője lett. Az annektálás valóban felerősítette a ukrán nacionalizmust, de ennek célkeresztjében az oroszok voltak, nem a magyar kisebbség. 8 év alatt lett volna lehetőség, hogy diplomáciai úton a magyar nyelvhasználattal kapcsolatban engedményeket érjünk el. A románok és a moldávok megtették a saját kissebségeik érdekében. A magyar külügy nem. Szándékosan. A magyar külpolitika f@szfejPetikével az élén, Putyin elvárásainak megfelelően, minden létező diplomáciai eszközzel nekiment Ukrajnának. Minden EU és NATO közeledést akadályozott és vétózott 8 éven át, a kormány média pedig folyamatosa gyalázta Ukrajnát. Most meg bűnbaknak állítják be őket, mintha ők rohanták volna le az oroszokat. Kb. pont mára maradtunk teljesen magunkra ezzel. Már a V4 tagállamok se állnak szóba velünk. Kész. Aki szerint ez jó, az szavazzon a "folytatjukra".

 

Power To The People

Peace and Love

Előzmény: Rock'n'RollMan (40600)
Vid ispán Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40603

Ki az a "ti"?

Szerintem az a legnagyobb gáz, hogy csak klisékben tudunk gondolkodni, miszerint vagyunk "mi" és vagytok "ti".

Előzmény: Rock'n'RollMan (40600)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40602

Szellő Pista. :)

Előzmény: PeterCorr (40597)
Rock'n'RollMan Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40601

Én se. Nem mintha a Nyugat annyira jó lenne.

Zalenszkij magyarellenes ügyködése attól még vérlázító, főleg, hogy az már be is következett. De mivel annak elítéléséért nem járt lájk, meg nem is volt köztudatban (legalábbis az origo-index tengely nem tudósított...), ezért a "ki a f....t érdekel?" kategóriában futott, ami főképp elkeserítő.

Előzmény: Gideon's bible (40599)
Rock'n'RollMan Creative Commons License 2022.03.29 -2 0 40600

A helyzet a következő.

 

Sorost nem én hoztam be, hanem még régebben ti ,és már akkor se értettem, hogyan kerül ide. Most csak visszacsatoltam, mert zalenszkij sem ide való. Persze lehet tévedek, akkor viszont fogadjuk el e nagy liberális világban az ellenvéleményt is, főleg, hogy a nemzetünkről van szó. Ki a csudát érdekel zalenszkij? Mióta van ő? És a kárpátaljai magyarság? 

 

Szóval régebben vki beszúrt vmi cikket, h anno Kádár beszólt a Sorosra, Yoko meg csatlakozott a védelmező ajvékhoz. Akkor is leírtam a véleményem, hogy se Sorosnak, se Yokonak semmi köze a magyarsághoz, így mindkettő takarodjon. (Nem mintha Jani bá' annyit tett volna értünk, de azért na.) És mint az önállóság támogatója, nem nagyon bírom, ha több ezer km-ről vki belepofázik mások ügyébe. Ez a szabadságszeretet. Nyilván elmondtak itt minden rohadtfideszesnek. Oks, aki korlátolt, az eddig lát: aki szidja sorost, nyilván fideszes. (A győzike féléket is ugyanúgy utálom, és mivel a Fidesz mindig is ilyen volt, ezért sosem húztam be.)

Ezért említettem.

 

Sztem a fórum arról szól, ami a címében. Persze lehet kapcsolatokat keresni hozzá (pl. Harrisonnak sem Adolffal volt baja 65 körül, hanem mint mondta, jelenleg is van vagy 50 háború a világban, nem a II.vh-val kellene foglalkozni), de mivel a tököm tele van már, h politika, covid, ukrajna-oroszo. témákkal találkozom mindenhol, ezért nem az lenne ildomos, ha az ide kattintás után szembejönne velem ez a seggfej Z. (Ja most nem is tom, leírhatok csak egy szimpla "Z"-t... mivel a nagy libsi Németo.-ban már tiltjákXDXD). Így, bár nem kedvemre való, ha bejön egy ilyen téma (az utóbbi időben sajnos egyre többször kerül elő az aktuálpolitika, pedig mennyire jó volt mikor még a Ő hangszereik vagy TV-felvételeik után érdeklődtem és napokig ment téma..), én is leírom a szólásszabadság jegyében a saját véleményem. Vicces, hogy ezt el kell magyarázni egy liberális (pláne Beatlest szerető) világban. Engem nem nagyon érdekel az elfogadás, mivel nem vagyok libsi, mégis nekem kell rá hivatkoznom.

 

A rockzenében nincs tabu, Lennon is tök alaptalanul lezsidóbuzizta Epsteint némely források szerint (lehet a mostani ukrán elnökről is meg lenne a véleménye). Ha ezt ma tenné hasonló helyzetben, ismernénk a végeredményt.

Tehát addig nincs tabu, ameddig rá nem koppintanak. A 60as években nem koppintottak. Ma a szabadság jegyében igen, bár lehet jobb így, hiszen fogyatékos (fogyatékkal élő; fogyatékkal teljes életet élőXDXD) embereket sem illik színpadon (sem) kigúnyolni. 

 

 

Mrmustard, jójójó tudom, ilyenkor (már a micisapkás szövegtől kezdve) jön a bárkiakikétségbevonnáamagyarságomat duma. Pedig ez van. Ha egy olyan elnököt nem ítélsz el, aki nem ítélte el (és nem tett ellene semmit) a kárpátaljai magyarok elleni támadásokat, akkor kész az egyenlet.

 

Az ukránok utálnak minket, mindig is utáltak, mert komplexusaik vannak, ez teljesen érthető (a többi ország polgáraival együtt, akik körbevesznek minket), állítólag a ruszkikat is irtották az elmúlt időszakban, de az kevésbé érdekel, mert elsősorban a magyar nemzethez tartozók foglalkoztatnak. A nyugat jól alájuk is pakolt, nato-eu tagság, földgáz, miegymás, putyin meg bekattant. Szlávok egymás közt, wall-streeti közreműködéssel. Az h egy a hülyegyerek miképp semmisíti meg Ukrajnát, azt pont most látjuk. Remélem azért a magassarkút levette, mert az oroszok nem zsozsaszín körömlakkal érkeznek. Bár nem ő volt az előadó, az Imagin üzenetét elképzelte, megfogadta, megcsinálta: nincsenek országok. Hát a sajátját kezdetnek lenullázta.

 

(és igen, az oroszokat ugyanúgy nem komálom, mind nemzeti, mind családi történetek okán. A háborúkat (legyen az izraeli, amcsi, orosz stb.) pedig vmiért alapból utálom.)

Gideon's bible Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40599

Nem vagyok én gyökértelen,beteg,stb.,csak qrvára nem szeretném,hogy orosz anyácska szorosan mellém telepedjen

a terebélyes valagával.

Előzmény: Rock'n'RollMan (40591)
sutcliffe Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40598

A német nyelvterületeken is pilzköpfen-ezik őket, valószínű, hogy onnan lett átvéve.

Nekem egyébként tetszik.

A "négy gombafejű". Egyből tudja mindenki kiket takar ez a kifejezés. A Fab Four-nál már nem lennék annyira biztos ebben.

Előzmény: Rainvan (40586)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.29 0 0 40597

??? Mi vaaan? Mi az hogy "szellő"?

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (40596)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.03.29 -2 0 40596

Szellő meg független lett, kaphatod is be a ciánpasztillát. :D

Előzmény: PeterCorr (40595)
PeterCorr Creative Commons License 2022.03.29 0 1 40595

Passzmeg.... hogy erre nem gondoltam! 😫😫😫 hogy az angol Beatles fórumokon hazátlankodók miatt szűnik meg Anglia???!!! Azé' ez na'on durva! Sose gondoltam volna. Én ostoba hülye meg végig azt hittem, hogy a brexit miatt Nagy Britannia egysége kérdőjeleződik meg. Erre tessék, így kell tudomást szereznem róla, hogy "hiszen kb megszűnik Anglia". Teljesen kész vagyok.

Tegnap meg Győzike belépett a Fideszbe. Most meg ez... Hová tart a világ? Mi jöhet még???

Előzmény: Rock'n'RollMan (40591)
Mr Mustard Creative Commons License 2022.03.29 0 5 40594

Az nem kicsit tragikomikus, hogy Soros még ebbe a tirádába is bele került.
Ebből a kirohanásból újra csak levontam azt a szomorú tanulságot, hogy Magyarország sajnos az én életemben már nem fogja levetkőzni a nemzedékek óta magával cipelt komplexusait.
Azt pedig minden ilyen alkalommal kikérem magamnak, hogy bárki kétségbe vonja a magyarságomat. Mit képzelsz magadról? Szégyelld magad!

Előzmény: Rock'n'RollMan (40591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!