Keresés

Részletes keresés

Uthred R Creative Commons License 1 napja 0 0 227261

Bombagólja távolról?

Egyre emlékszem

Előzmény: wizardry8 (227259)
maribor Creative Commons License 1 napja -1 1 227260

Szerintem ne alljunk ki es akkor csak 3:0.

wizardry8 Creative Commons License 1 napja 0 0 227259

Ljujics-nak volt pár bombagólja távolról. Persze már olyan régen hogy Te se emlékszel rá. :-)

Előzmény: Uthred R (227257)
BVNG25 Creative Commons License 1 napja 0 2 227258

Brodicot gólszerzésért igazolták ide, és éppen abban teljesít mégis a legjobban; a többi sükebóka között , relatíve a legjobban. Érthetetlen, amit írtál róla.

Az biztos, hogy egyedül nagyon kevés, még 2-3 ilyen "gólfelelős" kéne, akkor róla is lekerülne a nagy teher.

Lacoux-t én se komáltam sokáig, de mégis kétségtelen, hogy a középpályán ő teljesített ezekben a rossz hónapokban mégis valamennyire. Rúgótechnikája is van, nem ő a gyenge láncszem.

Karamoko az a típus, akik miatt Mészölyt elmeszelték anno ("senki nem szeret ilyen nagy melák feka ellen játszani"), és az esetek egy részében még ügyesen is rúgja a labdákat a kapu felé. Hasznos kiegészítés a játéka tehát; megint ott vagyunk, hogy néhány hatékony kulcsember kellene, és akkor ezek a kiegészítő játékosok is "szárnyalhatnának" mellettük. Szegény Csoboth mit csinál Svájcban? A szélsőkről jutott eszembe....

Előzmény: waltt (227256)
Uthred R Creative Commons License 1 napja 0 2 227257

"Ljujics gólérzékeny,van egy jó lövőtechnikája és mindíg benne van a gól."

Mi van?

Te miről beszélsz?

Ljujics a bajnokság elején párszor bepasszolta a labdát 5 méterről az üres kapuba.

Azóta?

10 passzából 8 ellenfélhez megy,hosszú labdái nincsenek.A szögleteket mindíg a rövidre rúgja(nem tudja belőni a 11-es pont környékére).

Mindíg benne van a gól??

Te mit szoktál nézni,amikor meccs van és Ljujics játszik?

A jelenlegi csapatban pedig Brodic az egyedüli aki valamilyen veszélyt jelent az ellenfelek kapujára.

Egyedül csak őrá igaz az a megállapításod,hogy benne van a gól!

Előzmény: waltt (227256)
waltt Creative Commons License 1 napja -2 0 227256

A kettő portugál közül az egyiket el kell zavarni vagy Kaczvinszkit beépíteni és cserepadra ültetni, gondolkodásban és mozgásban is borzalmasan lassúak. Pont a kupameccsen jutott eszembe, hogy az egyikük miatt buktuk az őszi Fradi meccset mert szokásosan elmélázott. ha nem ilyen állóháború van, akkor állandó gólveszély van miattuk.

Rasak pocsék: lassú, semmi keménység nincs benne, lőni nem tud (belsővel próbálkozik állandóan, azt is szarul), kockázatot nem vállal. Bojan Szankovics gyenge reinkarnàciója.

Ami türelem van a Lacoux-val szemben, az elképesztő. Ha mondjuk Geiger csinálna annyi baromságot, mint ő, akkor már itt k.rvaanyázna mindenki. A Fehérvár ellen is 30 centiméteren múlt, hogy összehozzon egy tizenegyest a 90. percben.

szóval utóbbi kettő is mehet

Karamoko messze a legjobb szélsőnk, mert ő tud védelmet bontani. Neki nem az a feladata, hogy gólt lőjön.

Ljuljic pedig gólérzékeny, hiába mozog keveset, de van egy jó lövőtechnikája, és mindig benne van a gól.

Én Brodicsot továbbra sem kedvelem, mert szerintem abban jó, ami nem az ő feladata, és abban szar, amiben ki kellene emelkednie.

végezetül, egy ilyen játékos, mint Fiola, aki tud “rombolni”, kell a csapatba. Én sem voltam optimista vele kapcsolatban, de nagyon hiányzott egy ilyen játékos. Főleg, amikor ilysn Lacoux-Rasak középpályával állunk fel, akik kb. simogatják az ellenfelet

Előzmény: Seejay (227244)
old#UTE Creative Commons License 1 napja 0 2 227255

Nem azt állítottam, hogy ma. Vagy mondtam valahol? De valamikor már kéne! Nem lehet tovább várni! Egy percet sem. Azonnal keményen, és hatékonyan! Nem csak az edzőcsere, hanem a játékosoknak megmondani mi vár rájuk (és az valamiféle komoly büntetés legyen!), ha nem szerepelnek, nem játszanak a klub hírnevének megfelelően! A többit majd holnap, a meccs után.

Előzmény: wizardry8 (227254)
wizardry8 Creative Commons License 1 napja 0 2 227254

Aligha ma lesz ébresztő. Az újabb megalázó vereség elkerülése a cél. Reméljük fradisták megint pihiznek 3-0 után.

Következő meccs a Debrecen. Na ott kezdődik az ébresztő remélhetőleg. Trombitás nem tudná elfújni az ébresztőt? Vagy legalább a vezérszurkoló a megafonnal mint az én katonakoromban reggel 6-kor:

- Jó reggelt elvtársak! Ébresztő, fel!

Ez kellene ezeknek, reggel 6-kor kiugrasztani az ágyból, aztán párszor körbefutni a pályát.

Előzmény: old#UTE (227252)
Miller a sör Creative Commons License 1 napja -4 0 227253

Egészen biztos, hogy pont ma fogunk felébredni, a fradi ellen mindig jól megy, pláne az Üllői úton. Még nem néztem, de szerintem a Fradi győzelemre nincs is szorzó a fogadó irodáknál.

Előzmény: old#UTE (227252)
old#UTE Creative Commons License 1 napja 0 2 227252

Egyre melegedik a pite. Fel kéne ébredni, amíg nem késő!

626 Creative Commons License 2 napja 0 0 227251

Ki dobna be nagyot? :DD

Előzmény: Lupertazzi (227250)
Lupertazzi Creative Commons License 2 napja 0 0 227250

Gergényi felőlem mehetne. Többi ok.

Előzmény: Arpe98 (227246)
Akos1885 Creative Commons License 2 napja -2 1 227249

Szerintem Ljujic az egyik legjobban túlértékelt játékosunk. Jól kezd aztán jön a tél és eltűnik a meccseken. Pedig a hozzáállással nincs gond, csak valahogy.....nem tudom nem tartom igazán nagy spílernek. Már írtam, hogy nekünk olyan játékosok kellenek akik tudnak MINDEN meccsen egy átlag jó teljesítményt hozni és nem egy-egy meccsen nagyon kiemelkedőt. Igazából a Felcsút és a zöldek is ebben jók.

Előzmény: BVNG25 (227248)
BVNG25 Creative Commons License 2 napja 0 0 227248

Ljujics?

mpharom Creative Commons License 2 napja 0 0 227247

Használhatók valóban, de nb1 átlag feletti csak annyi amennyit először írtál.

Arpe98 Creative Commons License 2 napja 0 1 227246

Kapus: Piscitelli

Vèdelem: Fiola, Bese, Gergènyi, Nunes, Duarte + talán még Kaczvinszki

Közèppálya: Lacoux , Rasak, Helmich, Horváth, Geiger

Támadò:  Beridze, Brodics , Mucsányi M., 

Egy új edző alatt ezek a játékosok bőven használhatoak lennènek.

Előzmény: mpharom (227245)
mpharom Creative Commons License 2 napja 0 0 227245

1+ 2-3 ? + 1 + 2 = 6-7 játékost tudtál felsorolni, mint. 20+ keretből jók.

Akkor az átlag legfeljebb közepes lehet, de inkább az alatti. 

Előzmény: Arpe98 (227241)
Seejay Creative Commons License 2 napja -1 1 227244

Bocs hosszú leszek.

Kapusposzt ok. A védelemben a 2 portugál  szerintem rendben van, Kaczvinszki a jövő embere lehet . 

A Fiola , Bese, Tamás Krisztián hármas jól hangzik ,de Fiola évek óta minden szezonban fél éveket hagy ki , és kezd eléggé lelassulni , cserének tökéletes. Bese minden szezonban hosszú hónapokra kidől , akár Franciaország , akár Fehérvár ,és nálunk is . A keret leggyorsabb embere Tamás Krisztiánnak is állandó izomproblémái voltak Kispesten , aztán Vignjevics alatt , és most nálunk is , aztán jött a csípője . Évek óta félszezonokat hagynak ki  .

Gergény,i és Koubouri körülbelül Fehérvár, Zalaegerszeg , Nyíregyháza szint. Babós az se biztos hogy első osztályú focista lesz.

Lacouxban és Rasakban valószínű több van , de a francia kicsit súlytalan, engem zavar hogy túl könnyű labdákat veszít. Geigert, és Helmichet láttuk ügyes dolgokat csinálni , de hogy rájuk lehet-e majd építeni ezt még jelenleg nem tudjuk . Tajtinak semmi értelme , Onovo se a régi már.Ide pont olyan játékos hiányzik aki fut , ütközik , párharcokat nyer. Nézd meg mondjuk a Paksnak hány ilyen játékosa van. Kéne egy mozgékony fekete jó felépítésű srác, aki jó barátságban van a labdával,mert egyszerűen nem tudunk a támadó harmadba direkt fellépni,egy cselt megcsinálni,bontani,kapura lőni.

Klasszikus értelemben vett vonalig futó szélsőink ugye nincsenek , nehéz nélkülük megbontani egy védelmet , a szélső védőink pedig inkább védekezésben erősek. Nincsen egy jó beadás ,de nincs is nagyon kinek .

Ljujicnak évi 5 nagyon jó meccse van, pár hónap sérülése ,aztán pár felvillanása.  Ezt látták Izraelben , Azerbajdzsánban , Vignjevicsnél is ez volt , és most is ez van . Vele is az van mint Tamás Krisztiánékkal: Valahol jó is , meg nem is . Jó játékos , de nem tudsz alapozni rá, pedig kéne egy vezér.

Beridze reméljük utoléri magát , de egyedül ne várjunk tőle csodát . Ganea szerintem szezon végén menni fog , Karamoko csak kölcsönben van , és szerintem lehet találni ebben az árfekvésben tőle veszélyesebb játékost is .

Tucic a rendezvény nevét nem tudja amelyiken résztvesz , sajnos nála képességbeli hiányosságok is vannak,és Dénes Adrián ugyanez.  A kis Mucsányi ügyes gyerek , de ebben a csapatban csak örlődne ő is ,de ő legalább élt a kevés lehetőségével,őt valakinek be kéne fokozatosan építenie. Simon Krisztián már csak a neve miatt van velünk .Brodicot megkedveltem , mert küzd , hajt érdekes játékos , neki társak kellenének. Több lenne benne , nekem kicsit lassú,sokszor előzik meg emiatt,meg amiatt is hogy állva várja a labdákat.Más játék illene hozzá,de rá lehet építeni.Krisztofert a helyére kell tenni.Mind a pályán , mind fejben is . Kérdés hogy neki a Kecskemét,Paks nyomás nélküli csapatok valóak , vagy ha marad , akkor hol a helye a pályán. Brodic,és Ljujic posztja az övé ,tehát van 3 játékosunk támadó középpályásnak,szélsőnk csak a télen lett , mint ahogyan centerünk is.

Szóval az edzői problámák mellett olyan hibákkal,problémákkal van teli a keret ,amit orvosolni kell.

Szerintem érdemes lenne nyáron egy 5-6 fős magot megtartani a kezdőben, és figyelni igazoláskor a minőségre,pár játékosunk kiegészítő embernek tökéletes lenne,de hosszútávon nem lesz megoldás.

Kíváncsi vagyok lesz-e szakmai kontroll,szakmai vezetés , vagy újra tele leszünk profilba nem vágó edzővel , játékosokkal,pár jól csengő névvel.

Afassa Dapapi Dapov Creative Commons License 2 napja 0 1 227243

Beridzét és Horváthot speciel jobbhátvédnek hozta be szerdán. Egyszerre, mindkettőt. Közben az echte jobbhátvédünk, Bese, meg valahol középen próbálta értelmezni a taktikát.

Ez a lengyel-svéd vagy hülye, vagy troll.

Arpe98 Creative Commons License 2 napja 0 1 227242

Egyébként az edzőtől annyit ,hogy egy ugyanilyen szintű keretet ,majdnem kiejtette a picsába 

Szóval ne csodálkozzunk ,hogy itt tartunk.

Előzmény: Seejay (227239)
Arpe98 Creative Commons License 2 napja -3 1 227241

De addig amíg nem mondhatjuk ,hogy a minőségi problémák vannak ,amíg nem láttuk egy új edző alatt játszani a játékosokat. 

Lehet ,hogy egy Hornyak Zsolt szintű edző többet ki tudná belőlük hozni.

Egyébként erre a keretre egyaltalan nemondanam hogy rossz.

A kapusposzton az NB1 egyik legjobb kapusa van 

A védelembe ex -, jelenlegiagyar válogatott játékosok

A védekező poszton ott van Lacoux ,aki francia1-2 osztályban játszott.

Tamodo poszton Beridze , Horváth aki nb1-ben bizonyították ,hogy jó játékosok.

Erre azt mondani,hogy minőségileg gyenge át durva.

Előzmény: Seejay (227239)
Seejay Creative Commons License 2 napja 0 0 227240

Sajnos egyet kell értsek. Egyelőre nem tűnik egy székhelyváltásnál többnek  

Előzmény: Steve Huckett (227237)
Seejay Creative Commons License 2 napja 0 1 227239

Normális esetben igen, de itt nem azzal van a baj, hogy nem játszottak eleget együtt.

Az edzői hibákon túl hibás  a keret felépítése, és elég komoly minőségi problémák is vannak. 

Erre hiába igazolsz 2-3 minőségi játékost a nyáron, mikor a keret jó részének nb1 alsóházi képességei vannak ,vagy különböző okok miatt nincsenek a csapat segítségére.

Előzmény: Arpe98 (227238)
Arpe98 Creative Commons License 2 napja 0 0 227238

Pont ,hogy nem kéne elküldeni őket , mert akkor jövő szezon is elmegy a csapatepitrsre.

Előzmény: Seejay (227236)
Steve Huckett Creative Commons License 2 napja 0 2 227237

Konkrétan áttette magát a MOL Fehérvárról. Kovács Zoltán fehérvári ténykedése nem tetszett a fehérvári szurkolóknak, gondolom fellélegeztek, amikor eltüntek onnan-ide.

A jelek szerint folytatják az ott megkezdett gány munkát, csak Újpesten...

Előzmény: Seejay (227236)
Seejay Creative Commons License 2 napja 0 4 227236

Azért ilyet se nagyon láttam még , hogy elzavarnak egy komplett keretet , hoznak helyette 20 játékost , és ha a jövő évi kezdőnket kéne átgondolni (ami már időszerű lenne a  vezetésnek) kb 4-5 játékosra tudnám azt mondani ,hogy a kezdőbe odaférne , de sajnos van aki ott is kompromisszumos lenne.

Annyi sallangot hoztunk , hogy az eltakarításuk akár újabb 2 szezont is igénybe vehet.

wizardry8 Creative Commons License 2 napja 0 0 227235

Igen, pontosan. De akkor még reménykedett az ember hogy lesz egy jó csapatunk. Aztán utána jöttek a kilátástalan 0-0-ák. Most meg az 5 gólos vereségek. 

Előzmény: Miller a sör (227234)
Miller a sör Creative Commons License 2 napja -1 2 227234

volt kb három jó meccsünk akkor, a Vidi és Debrecen otthon, Kecskemét idegenben, kb ennyi volt a tündöklés, de persze ez is megszakítással mert közben még volt egy menetrendszerű vereség a fraditól.

Előzmény: wizardry8 (227233)
wizardry8 Creative Commons License 2 napja 0 3 227233

Amikor a Debrecent 3-0-ra vertük. Akkor még nyertünk is meccseken. Tudom olyan régen volt hogy már nem is emlékszünk rá mi is az a győzelem.

Előzmény: waltt (227232)
waltt Creative Commons License 3 napja 0 1 227232

“”Szezon eleji jó szereplés” Milyen jó szereplés? Pontosan olyan átlagos szereplés volt, mint most. A dobogós csapatoktól kikaptunk, a többi csapattal pariban voltunk. Ahogy most is. Piscitelli párszor megmentett minket

Előzmény: Seejay (227227)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!