Brodicot gólszerzésért igazolták ide, és éppen abban teljesít mégis a legjobban; a többi sükebóka között , relatíve a legjobban. Érthetetlen, amit írtál róla.
Az biztos, hogy egyedül nagyon kevés, még 2-3 ilyen "gólfelelős" kéne, akkor róla is lekerülne a nagy teher.
Lacoux-t én se komáltam sokáig, de mégis kétségtelen, hogy a középpályán ő teljesített ezekben a rossz hónapokban mégis valamennyire. Rúgótechnikája is van, nem ő a gyenge láncszem.
Karamoko az a típus, akik miatt Mészölyt elmeszelték anno ("senki nem szeret ilyen nagy melák feka ellen játszani"), és az esetek egy részében még ügyesen is rúgja a labdákat a kapu felé. Hasznos kiegészítés a játéka tehát; megint ott vagyunk, hogy néhány hatékony kulcsember kellene, és akkor ezek a kiegészítő játékosok is "szárnyalhatnának" mellettük. Szegény Csoboth mit csinál Svájcban? A szélsőkről jutott eszembe....
A kettő portugál közül az egyiket el kell zavarni vagy Kaczvinszkit beépíteni és cserepadra ültetni, gondolkodásban és mozgásban is borzalmasan lassúak. Pont a kupameccsen jutott eszembe, hogy az egyikük miatt buktuk az őszi Fradi meccset mert szokásosan elmélázott. ha nem ilyen állóháború van, akkor állandó gólveszély van miattuk.
Rasak pocsék: lassú, semmi keménység nincs benne, lőni nem tud (belsővel próbálkozik állandóan, azt is szarul), kockázatot nem vállal. Bojan Szankovics gyenge reinkarnàciója.
Ami türelem van a Lacoux-val szemben, az elképesztő. Ha mondjuk Geiger csinálna annyi baromságot, mint ő, akkor már itt k.rvaanyázna mindenki. A Fehérvár ellen is 30 centiméteren múlt, hogy összehozzon egy tizenegyest a 90. percben.
szóval utóbbi kettő is mehet
Karamoko messze a legjobb szélsőnk, mert ő tud védelmet bontani. Neki nem az a feladata, hogy gólt lőjön.
Ljuljic pedig gólérzékeny, hiába mozog keveset, de van egy jó lövőtechnikája, és mindig benne van a gól.
Én Brodicsot továbbra sem kedvelem, mert szerintem abban jó, ami nem az ő feladata, és abban szar, amiben ki kellene emelkednie.
végezetül, egy ilyen játékos, mint Fiola, aki tud “rombolni”, kell a csapatba. Én sem voltam optimista vele kapcsolatban, de nagyon hiányzott egy ilyen játékos. Főleg, amikor ilysn Lacoux-Rasak középpályával állunk fel, akik kb. simogatják az ellenfelet
Nem azt állítottam, hogy ma. Vagy mondtam valahol? De valamikor már kéne! Nem lehet tovább várni! Egy percet sem. Azonnal keményen, és hatékonyan! Nem csak az edzőcsere, hanem a játékosoknak megmondani mi vár rájuk (és az valamiféle komoly büntetés legyen!), ha nem szerepelnek, nem játszanak a klub hírnevének megfelelően! A többit majd holnap, a meccs után.
Aligha ma lesz ébresztő. Az újabb megalázó vereség elkerülése a cél. Reméljük fradisták megint pihiznek 3-0 után.
Következő meccs a Debrecen. Na ott kezdődik az ébresztő remélhetőleg. Trombitás nem tudná elfújni az ébresztőt? Vagy legalább a vezérszurkoló a megafonnal mint az én katonakoromban reggel 6-kor:
- Jó reggelt elvtársak! Ébresztő, fel!
Ez kellene ezeknek, reggel 6-kor kiugrasztani az ágyból, aztán párszor körbefutni a pályát.
Egészen biztos, hogy pont ma fogunk felébredni, a fradi ellen mindig jól megy, pláne az Üllői úton. Még nem néztem, de szerintem a Fradi győzelemre nincs is szorzó a fogadó irodáknál.
Szerintem Ljujic az egyik legjobban túlértékelt játékosunk. Jól kezd aztán jön a tél és eltűnik a meccseken. Pedig a hozzáállással nincs gond, csak valahogy.....nem tudom nem tartom igazán nagy spílernek. Már írtam, hogy nekünk olyan játékosok kellenek akik tudnak MINDEN meccsen egy átlag jó teljesítményt hozni és nem egy-egy meccsen nagyon kiemelkedőt. Igazából a Felcsút és a zöldek is ebben jók.
Kapusposzt ok. A védelemben a 2 portugál szerintem rendben van, Kaczvinszki a jövő embere lehet .
A Fiola , Bese, Tamás Krisztián hármas jól hangzik ,de Fiola évek óta minden szezonban fél éveket hagy ki , és kezd eléggé lelassulni , cserének tökéletes. Bese minden szezonban hosszú hónapokra kidől , akár Franciaország , akár Fehérvár ,és nálunk is . A keret leggyorsabb embere Tamás Krisztiánnak is állandó izomproblémái voltak Kispesten , aztán Vignjevics alatt , és most nálunk is , aztán jött a csípője . Évek óta félszezonokat hagynak ki .
Gergény,i és Koubouri körülbelül Fehérvár, Zalaegerszeg , Nyíregyháza szint. Babós az se biztos hogy első osztályú focista lesz.
Lacouxban és Rasakban valószínű több van , de a francia kicsit súlytalan, engem zavar hogy túl könnyű labdákat veszít. Geigert, és Helmichet láttuk ügyes dolgokat csinálni , de hogy rájuk lehet-e majd építeni ezt még jelenleg nem tudjuk . Tajtinak semmi értelme , Onovo se a régi már.Ide pont olyan játékos hiányzik aki fut , ütközik , párharcokat nyer. Nézd meg mondjuk a Paksnak hány ilyen játékosa van. Kéne egy mozgékony fekete jó felépítésű srác, aki jó barátságban van a labdával,mert egyszerűen nem tudunk a támadó harmadba direkt fellépni,egy cselt megcsinálni,bontani,kapura lőni.
Klasszikus értelemben vett vonalig futó szélsőink ugye nincsenek , nehéz nélkülük megbontani egy védelmet , a szélső védőink pedig inkább védekezésben erősek. Nincsen egy jó beadás ,de nincs is nagyon kinek .
Ljujicnak évi 5 nagyon jó meccse van, pár hónap sérülése ,aztán pár felvillanása. Ezt látták Izraelben , Azerbajdzsánban , Vignjevicsnél is ez volt , és most is ez van . Vele is az van mint Tamás Krisztiánékkal: Valahol jó is , meg nem is . Jó játékos , de nem tudsz alapozni rá, pedig kéne egy vezér.
Beridze reméljük utoléri magát , de egyedül ne várjunk tőle csodát . Ganea szerintem szezon végén menni fog , Karamoko csak kölcsönben van , és szerintem lehet találni ebben az árfekvésben tőle veszélyesebb játékost is .
Tucic a rendezvény nevét nem tudja amelyiken résztvesz , sajnos nála képességbeli hiányosságok is vannak,és Dénes Adrián ugyanez. A kis Mucsányi ügyes gyerek , de ebben a csapatban csak örlődne ő is ,de ő legalább élt a kevés lehetőségével,őt valakinek be kéne fokozatosan építenie. Simon Krisztián már csak a neve miatt van velünk .Brodicot megkedveltem , mert küzd , hajt érdekes játékos , neki társak kellenének. Több lenne benne , nekem kicsit lassú,sokszor előzik meg emiatt,meg amiatt is hogy állva várja a labdákat.Más játék illene hozzá,de rá lehet építeni.Krisztofert a helyére kell tenni.Mind a pályán , mind fejben is . Kérdés hogy neki a Kecskemét,Paks nyomás nélküli csapatok valóak , vagy ha marad , akkor hol a helye a pályán. Brodic,és Ljujic posztja az övé ,tehát van 3 játékosunk támadó középpályásnak,szélsőnk csak a télen lett , mint ahogyan centerünk is.
Szóval az edzői problámák mellett olyan hibákkal,problémákkal van teli a keret ,amit orvosolni kell.
Szerintem érdemes lenne nyáron egy 5-6 fős magot megtartani a kezdőben, és figyelni igazoláskor a minőségre,pár játékosunk kiegészítő embernek tökéletes lenne,de hosszútávon nem lesz megoldás.
Kíváncsi vagyok lesz-e szakmai kontroll,szakmai vezetés , vagy újra tele leszünk profilba nem vágó edzővel , játékosokkal,pár jól csengő névvel.
Beridzét és Horváthot speciel jobbhátvédnek hozta be szerdán. Egyszerre, mindkettőt. Közben az echte jobbhátvédünk, Bese, meg valahol középen próbálta értelmezni a taktikát.
Normális esetben igen, de itt nem azzal van a baj, hogy nem játszottak eleget együtt.
Az edzői hibákon túl hibás a keret felépítése, és elég komoly minőségi problémák is vannak.
Erre hiába igazolsz 2-3 minőségi játékost a nyáron, mikor a keret jó részének nb1 alsóházi képességei vannak ,vagy különböző okok miatt nincsenek a csapat segítségére.
Konkrétan áttette magát a MOL Fehérvárról. Kovács Zoltán fehérvári ténykedése nem tetszett a fehérvári szurkolóknak, gondolom fellélegeztek, amikor eltüntek onnan-ide.
A jelek szerint folytatják az ott megkezdett gány munkát, csak Újpesten...
Azért ilyet se nagyon láttam még , hogy elzavarnak egy komplett keretet , hoznak helyette 20 játékost , és ha a jövő évi kezdőnket kéne átgondolni (ami már időszerű lenne a vezetésnek) kb 4-5 játékosra tudnám azt mondani ,hogy a kezdőbe odaférne , de sajnos van aki ott is kompromisszumos lenne.
Annyi sallangot hoztunk , hogy az eltakarításuk akár újabb 2 szezont is igénybe vehet.
Igen, pontosan. De akkor még reménykedett az ember hogy lesz egy jó csapatunk. Aztán utána jöttek a kilátástalan 0-0-ák. Most meg az 5 gólos vereségek.
volt kb három jó meccsünk akkor, a Vidi és Debrecen otthon, Kecskemét idegenben, kb ennyi volt a tündöklés, de persze ez is megszakítással mert közben még volt egy menetrendszerű vereség a fraditól.
“”Szezon eleji jó szereplés” Milyen jó szereplés? Pontosan olyan átlagos szereplés volt, mint most. A dobogós csapatoktól kikaptunk, a többi csapattal pariban voltunk. Ahogy most is. Piscitelli párszor megmentett minket