Keresés

Részletes keresés

iceride Creative Commons License 2000.04.24 0 0 359
Egyetlen Paulinám!

Már hogyne rajongana érted senki! És hogy én elhanyagolnálak?? Meg hogy már nem szeretlek??? Honnan veszed ezeket a butaságokat?

Látod, most is itt vagyok, de hiába...
Csak írogatok itt egyedül, válasz semmi, és még te büntetsz mindeféle puszimegvonásokkal!

Egyébként meg kicsit sokallom körülötted a lovagokat, lassan már testőrgárdát alakíthatsz. Személy szerint annak örülnék, ha a Szélcsapók/Paulinák mutató közelítene az optimális 0.9-1.02 közötti értékhez...

ICE PMBFAN(tastic)

Előzmény: paulinamartinez (352)
iceride Creative Commons License 2000.04.24 0 0 358
Na ha már mindenki ilyen figyelmes, rólam se monhassa senki, hogy a féltékenység miatt nem látok ki a fejembő': minden egyes Bélának külön-külön boldog névnapot.

( nekem bezzeg sose fogtok boldog névnapot kivánni...:((( )

iceride Creative Commons License 2000.04.24 0 0 357
Sally!

Hát egy szemernyi jóérzés sincs benned?
Lassú méreg, halálra fárasztás...
Ha már úgyis mindenképpen az a fixa ideád, hogy (egyébként eleve halálraítélt) gyilkossági kísérleteket hajtasz végre drága, szeretett Paulinánk ellen, nem is gondolva arra, milyen szenvedést okozol ezzel őérte rajongó, ártatlan embertársaidnak, legalább emberséges módszert válassz (amennyire tőled telik).

Látod, még Raszputyint is gyorsan ölő méreggel próbálták meg eltenni láb alól...(kb hasonló eredményességgel). Még bennük is megvolt eme szemernyi emberiesség...(ellentétben veled).

A gonoszságodból meg talán még arra is fussa, hogy eccer véletlenül (!) sikerül. És akkó énvelem mi lesz?

ICE

Előzmény: SunshineSally (355)
Libertine Creative Commons License 2000.04.23 0 0 356
Drága PMB-m!

Tegnap valami ál-libertine írkált a nevemben, akinek a megnyílvánulásaitól most inkább elhatárolódnék. Talán a mi névnapos bélánk próbált eme csalfa ármánnyal elmarni engem szívem hölgyétől. Egyébként ma én is vidéken voltam és a karom meg a nyakam szépen leégett. Legközelebb talán együtt kellene mennünk az ilyen kis kellemetlenségek elkerülése érdekében. Kérésedre a válladon kívül az egyéb testrészeidet is hajlandó lennék napolajjal bekenni ;-).
Remélem, hogy most már megnyugodtál, hiszen látod, nem haltak ki a rajongóid. Ha még mindig egyedül érzed magad, gyere és hüppögd ki magad a vállamon.

10 a tizediken puszi, csók és ölelés:

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (352)
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.23 0 0 355
Bookshie, NEM!!! Jack nem lehet a tied!!! Persze, enyém a kripli meg a bekattant sorozatgyilkos, kösz szépen :((( Én szívesen megküzdök, ha kell :))) Szóval, ez kemény menet lesz, de Jack-ért minimum a véredet kell adnod.

Sajna azon törekvésem, hogy pmb-t ma halálra túráztatom, nem jött össze (rendkívül szívós ez a nő, még a mérgezett málnatortát is angyali mosollyal fogyasztotta, ráadásul még mindig él!!!) Nehéz dolgom lesz, tudom, de én kitartok, a gonoszságomból még sokmindenre fussa!

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.23 0 0 354
béla is biztos valami másik macával ünnepel...csak kerülne a kezem közé...
:_(
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.23 0 0 353
úgy látom ma senki sem rajong értem...:((((
ezért most bevonulok a sarokba, és sírdogálok....és ez megint mind miattatok!!! + -1 csók mára!!! ha így folytatjátok egyet sem kaptok...
mindegy sally mostörülhet, átengedem neki a terepet, amíg jól kibőgöm magam.
pedig épp a lub írásainak könyvbeli megjelentetésére készülök....szerintem vinnék mint a cukrot!!! nem gondoljátok?....persze nincs itt senki...hüpp hüppp
na sziasztok, elmegyek, mielőtt krokodilkönnyeim szarrá áztatják a masinát.

paulina a bús királylány

csókok száma: 10000000000 - 2 db

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.23 0 0 352
ó drága bélám!!! szeretnék neked nagyon boldog névnapot kívánni...igaz bookshie megelőzött egy kicsit, de ez csak azért lehet, mert ma hatalmasat kirándultam, aztán meg nem volt hajlandó csatlakozni a csatlakozásom....:(((
szóval drága egyetlenem, ha hazaértél kamcsatkából, akkor méltón fogjuk megünnepelni ezt a jeles ünnepet, megígérem!!! kaosz egy hatalmas cuppanóst, valamelyik feledre....ahova te kívánod egyetlenem!!!!!

iceride!
jóvan hogy már nem értem rajongsz...ez az én topikom, nekem udvarolj...vagy legalább nekem is!!! mostanában úgy elhanyagolsz drágaságom....persze ha már nem szeretsz, akkor nincs mit tenni...:(

libertine!
remélem kialudtad magad tegnap óta, és már nem vagy olyan morcos...hihetetlen, és még a nőkre mondják, hogy hisztisek!!!

na jó akkor csókok & ölelések
paulina

ui:
leégett a vállam, és ez csak ati hibátok, mert nem volt ott senki, aki bekenhette volna naptejjel! szóval ezért ma mindenkitől megvonok 1 db puszit!!!!
de várom a vállalkozó szellemű ifjakat, akik csókjaikkal hűtenék le égő vállacskáimat!!! jelentkezni bármikor, bárkinek lehet!!!
10000000000-1 csók

Bookshie Creative Commons License 2000.04.23 0 0 351
Kedves Jéglovagom!
Elárulok egy szörnyű titkot, még mielőtt viaszossá sápadnál a reménytelenségtől: az alantabb felsorolt sok miszter + Sally miszterjei mind-mind egyetlen pasast fednek. Egy olyan pasast, aki sajna a világ túlsó felén él és vajmi kevéssé érdekli, hogy mi itt érte epedünk. Szóval esély van, remény szintén, csak hát tenni is kéne valamit, kérlek alássan!

Hepi némdéj tu júúúúú, dír bélák, hepi némdéj tu júúúú! Ha most itt lennél, kapnál valami finomat a képes feledre, dehát jó szokás szerint világgá mentél, szóval ami neked járna, azt ma este odaadom valaki másnak a koncerten. Persze közben azért rád fogok gondolni. Kivétel, ha választott nagyobb odaadással fog nekem pitvarolni!
Ha soha többé nem jelentkeznék, akkor valaki széttaposta a fejemet az első sorban. Ég veletek!

iceride Creative Commons License 2000.04.23 0 0 350
Nahát, Bookshie!

Én itt kirajongom neked a szívem, te meg felsorolsz vagy féltucat másik pasit, akik mellett, idézem "lasztiba sem rúghatok".

És még te írtad, hogy nem bírod a kiélezett versenyhelyzeteket!
Azt még csak értem, hogy a mindenfelé hűtlenkedő kalandortípusú udvarlóidnak ilyeneket mondasz, de én is ezt érdemlem?

Előzmény: Bookshie (349)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.23 0 0 349
Off vagy nem off, egyre megy. A fiúk irigykedjenek csak! Lasztiba sem rúghatnak egy olyan pasinger mellett, akiért mi a velőnk mélyéig rajongunk! Big V-t nem adom, én stoppoltam le magamnak először!
Különben is, mit kéne tennünk? Csak nem rajonghatunk paulináért nő létünkre? Bezzeg a pasik csípnék, mi? Jó kis leszbi só, az kéne nekik! Haha! Azt már nem. Jöjjenek a szőrös mellkasok, az édes nevetőráncocskák és a mandulavágású, melegbarna szemek! És izgi akciók a zuhany alatt, bbbrrrr!
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.23 0 0 348
NA NEEEEEEEEEEEEM!!!!! Vincennes-t magamnak követelem (de Sabian lehet a tiéd, az édi sírucijában :))))
És Lester?

Bocsi az off-ért fiúk-lányok, de ezt le kell rendeznünk Bookshie-val.

Just the facts, Jack, just the facts!

Bookshie Creative Commons License 2000.04.22 0 0 347
Sally, szívem! Hogy lásd, kivel van dolgod! Velem aztán lehet egyezkedni. Rendben, Mr. Doe és Mr. Kint legyen a tiéd.
Én viszont fenntartok minden (megszerzői) jogot az alábbi személyekre: Mr. Buckley, Mr. Vincennes, Mr. Ackerman és Mr. Sabian.
Szerintem ez így roppantul igazságos! Hát nem vagyok önzetlen, csupaszív teremtés?! Egy szót sem szólhatsz!
Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 346
Jó, főleg ha még küldtél volna legalább pármillió puszit :-)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (345)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.22 0 0 345
férfinem becsülete..haha, mi az???
na kedves libertine, mint a topik címszereplője felszólítalak:
szurkolj, ne háborúzz!!!!
szóval ne folytassuk ezt az értelmetlen csatát, ha lehet jó....elég volt a mosolyszünetből!

hát akkor most már télleg jóccakát!
paulina

Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 344
Né, paulinánk álmában is tud gépelni! Állítsuk vissza a férfinem becsületét! Nem vagyunk pitiző kiskutyusok! Lázadás!!!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (343)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.22 0 0 343
hát én nem értem ezt a libertine-t...talán bal lábbal kelt fel, de nagyon sértődékeny ma...na mindegy, már úgy is elment aludni.
de ha nincs bocsánat, akkor cókok és ölelések sincsenek!!!
természetesen ez csak rá vonatkozik...és üzenem még mindehhez: nincs nő nincs sírás...háhá, ahogy a mi kis édes imádott szabink is megmondta már.

hát béla kár hogy nem vagy itt, most nagyon nyeregben vagy...merthát én is tudok sértődött lenni....

na jóéjszakát!!!
puszi:
paulina makrancos

Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 342
Visszavonom. Nincs bocsánat.

a libertine

Előzmény: Libertine (341)
Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 341
Bocsánatodért és csókjaidért esedezem drága Paulinám. Az ilyen kis morcosságokat csak a féltékenység teszi... Ma tényleg korán kell feküdnünk :-)

millió puszi és minden egyéb jó,

lovagod, a libertine

Előzmény: paulinamartinez (340)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.22 0 0 340
jól van drágáim megnyogodhattok!!!
azt hiszem megmaradok..persze ott van még a lassan ölő mérgek kategóriája, de nem hiszem, hogy sally ennyire agyafúrt lenne...

libling drága sikeresen kipihente magát, a napot mégis kissé morcosan kezdte és finoman elküldött melegebb éghajlatra....

béla meg kamcsatkában mulat...

nem semmi, én meg itt egyedül nyomom az entert.
na jó,nem bánom, ma úgy is korán le kell feküdnöm...

szóval akkor millió pusszancs nektek!!!
paulina jókislány (de csak mára!!!!)

Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 339
Béla miért bántasz mindig engem, amikor én már számtalanszor békejobbot nyújtottam feléd??? A mi drága Paulinánk éhségét csak együttesen tudjuk kielégíteni, össze kell fognunk! Én akár hajlandó vagyok heti két napra csökkenteni igényemet, sőt szívesen részt vállalnék a többi hölgy szórakoztatásából is, ha nem érne részedről ennyi kritika és negatív álhír.

a libertine

Előzmény: különböző béla (334)
Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 338
Kedves TVnéző gyerekek és PMB rajongók!

Arra gondoltam, hogy a rajongó klub tagjait össze lehetne párosítani, amit aztán cserélgethetnénk! Így Béla tölthetne pár romantikus órát Bookshie-val, Sally védőszárnyai alá vehetné Iceride-ot, én pedig természetesen PMB-t venném "kezelésbe". Paulina szórakoztatásához ugyanis csak az én hatalmas teljesítményem lehet elégséges :-)

a libertine

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.22 0 0 337
Sziasztok Barátaim!!!

még csak 1/4 6, és fogalmam sincs hogy mit írjak...úgyhogy majd visszatérek, ha megszállt az ihlet...ez általában este van :)))
ha nem írnék ma már többet, meg esetleg holnap se, meg talán soha többé, az annak leszen majd köszönhető, hogy sally drága ma délután bájos mosollyal az orrom alá dugott egy málnatortát...igaz ez felettébb gyanús, de nem tehetek róla, a málnának nem tudok ellenállni....szóval most megyek és megeszem...

akkor búcsúzom, remélem nem örökre, de biztos ami biztos, már most elküldöm az esti puszikat..
100000000000000000000 csók és ölelés/fiú (aztán jól osszátok be!!!)

az imádott
paulinátok

Bookshie Creative Commons License 2000.04.22 0 0 336
Kedves ice!
Egyszerűen imádlak, amiért imádsz! (Legalább most az az alávaló bélák is érzi, mi dúl bennem, amikor ő felváltva csapja a monszunt pm-nek, Sally-nek és nekem!)
Nos, hogy elmegyek-e ismét? Ha jobban belegondolok, roppant teher számomra, hogy mindenféle elszánt amazonokkal kell versengnem oly férfiak kegyeiért, akik azt sem tudják, mit csináljanak jódógukban. Képzelem, hogy fest a naptáratok: hétfő: szőke, kedd: fekete, szerda: pöttyös... Bocs, akinek dalmatája van!
Szóval az ilyen kiélezett versenyhelyzeteket nem bírja a szívem!
És az is bánt, hogy én hiába epedek éjszakákon át, ti mind csak pm-hez osontok, ki kötéllajtorján, ki pókfonálon, ki a kulcslikon keresztül. Dehát ti tudjátok... Csak egyet mondok: ha még sokáig így lesz, bevonulok a zárdába!

Bélák, utálom, hogy napokig eltűnsz. Vegyé má egy laptopot!

különböző béla Creative Commons License 2000.04.22 0 0 335
Jajj Bookshie, mér nem kérsz valami könnyebbet, monnyjuk, hogy hozzam le neked a csillagokat az égről, vagy ilyesmi. Sosem volt videjóm, és amilyen pekkem van, a parabolámat is éppen most mostam ki, mikó végre bevágódhatnék nálad.

Szóval édes Bookshiekám, egyértelműen te voltál a hét comebackje, lenyomtad még Csuka Mónikát és Libertine-t is, többet érsz, mint a dupla adag Prozac, a napfény hozzád képest fekete lyuk, mit monyjak még? Olyan óvatosan csócsálom a szavakat, nehogy valami félreérthetőt írjak...I love you, babe...így most elég egyértelmű voltam?

Csókol: az összes bélák, egy emberként

Előzmény: Bookshie (318)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.22 0 0 334
Bocsáss meg, paulinkám, hogy már éjfélkor bevágtam a szunyát, de képtelen voltam fentmaradni, asszem Libertine álomport kevert az italomba, vagy eccerűen csak átugrott róla az ázsiából behurcolt cecebolha. Meg azé persze ez az izgalmakkal teli hét is kimerített, úgyhogy most megyek is pihizni, asztán ha van kedved, hétfőn jöhet egy kis húsvéti locsi meg fecsi.

1000000 csók, bélád
(számold le, nehogy Sally ellopgyon belőle párat magának!)

Előzmény: paulinamartinez (331)
Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 333
Elég, ha velem csinálod, ha bírod szusszal :-)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (331)
iceride Creative Commons License 2000.04.21 0 0 332
Eccerűen szóhoz se jutok, elszorult a torkom, úgy elérzékenyültem. Hogy a Bookshie visszajött hozzánk... Hát, Sally, ezér' minden bűnöd megbocsáttatik. (ideáig)

Bookshie, már nagyon hiányoztál! De ugye mostanában nem mész el megint?

(Már keresem a gitártanárt!)

Imádlak

ICERIDE

Előzmény: SunshineSally (322)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.21 0 0 331
hajrá bélus, mindent bele!!!

halljátok, ez azért már kemény, egyszerre hárommal nyomni!!!!
de én bírom!!!
kíváncsi vagyok ők meddig bírják szusszal!!!

Előzmény: különböző béla (329)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 330
Na jó Libling kapsz tőlem 2 bónusz napot, úgyis Kamcsatkába kell utaznom szanatóriumba, addig udvarolhacc a lányoknak, de semmi extremitás, ne feledd előkelő rangodat: egy gáláns karnyújtás a hölgyeknek a délutáni sétán a Ligetben, egy kisztihand a kedves mamának, asztán vonulj vissza tapintatosan, ahogy egy úrhoz illik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!