Keresés

Részletes keresés

analexam Creative Commons License 2006.09.07 0 0 202
szia!

nagyon örülök, hogy írtál, köszönöm! én voltam, aki felvetette ezt a kérdést, tettem mindezt azért, mert nemrégiben bátorkodtam kitálalni egy lányismerősömnek a "hobbimat" illetően, aki nem sokkal későb pedig elmesélte, hogy ő pedig szívesen kipróbálná lányokkal is/vagy már meg is tette (ez kissé ködös volt). ezt előtte nem tudtam róla, és mivel szinte zökkenőmentesen (sőt) hallgatta végig a hétköznapi értelemben vett normálistól eltérő szokásaimat, vágyaimat, így próbáltam párhuzamot felfedezni a kettő közt.

"Sok hasonló érdeklődésű srácot ismerek" - írod. ez számomra nagyon érdekes. azzal tisztában vagyok, hogy rengetegen gyakorolják a crossdressinget, de az kicsit fura, hogy már-már hétköznapi jelenségként mutatkozik meg, hisz te is több srácot ismersz.. ha szabad visszakérdezni, róluk hogy derült ki számodra mindez? ők mondták el, vagy csak úgy egyszerűen kiderült?

a válaszaidból kiderülni látszik, hogy tévúton jártam, amikor párhuzamot kerestem a bi-hajlamú nők és azok a cd-ket illető toleranciája közt.

nagyon érdekes amiket írsz, miszerint vannak ismerőseid, akik mindezt díjazzák: egyik szemem sír, a másik nevet :) ha szabadna kissé visszakérdezni ismét: mesélnél erről picit többet is? van, aki hasonló párkapcsolatban él például?

sajnos a párkapcsolatomat mintha kezdené kicsit megviselni ez a vonzódásom, a párom egyáltalán nem tolerálja, én viszont nem szeretném mindezt egyedül gyakorolni. normális, hetero kapcsolatomat nem szeretném feladni, viszont a kettő együtt jelenleg kivitelezhetetlennek tűnik. ezért a vívódásom, ezért kérdezek mindenfélét, akitől csak lehet.

az viszont beigazolódni látszik, (bár "normális" férfiak véleményét még nem hallottam) hogy a nők sokkal toleránsabban állnak ehhez a kérdéshez, mint a férfiak.

a te szavaid -a korábban említett lányismerősömhöz hasonlóan- is inkább megerősítésént hatottak rám, bár nem szeretnék belemagyarázni semmit, pláne ha nem ennek szántad. mégis, egy-egy ilyen "beszélgetés" után az ember kevéssé érzi magát kereteken kívül állónak, deviánsnak, újra képes azt érezni, hogy megvan a helye ebben a káoszban.
Előzmény: Vanda (w) (201)
Vanda (w) Creative Commons License 2006.09.06 0 0 201
Sziasztok:)

Mivel egyrészt érkezett egy felkérés, másrészt pedig magam is érdekes témának tartom, gondoltam véleményt nyilvánítok a nők szemszögéből.

Valamennyire visszaolvastalak benneteket, és mondjuk számomra nem igazán derült ki hogy a felkérés melyik hozzászólás kapcsán érkezett, de sebaj:)

Előrebocsájtom hogy számomra annyira vékony a határ a travik és a CD-k között, hogy néha összemosom a kettőt, ezért előre is elnézést kérek.

Sok hasonló érdeklődésű srácot ismerek (bár az egy külön érdekes kérdés hogy miért csak srácokat, esetleg ezt is ki lehetne vesézni..)

A kérdés/felkérés arra vonatkozott mit is szólnak a lányok halmazon belül is a biszex leszbikus lányok a crossdressinghez.

Jómagam mint nő mindig azon képedtem el miért is és mit is hívunk mi ma crossdressingnek.. Lehet hogy elhangzott már, de az biztos hogy ha régi festményeket vagy régi képeket (a régit én több századdal ezelőttinek gondolom) nézek mindig az jut eszembe, hogy mégis mi lenne egyáltalán különös? nem tartom átlagtól eltérőnek.. 5 évszázaddal ezelőtt nem volt igazi férfi az aki nem hordott parókát.. és nem számított igazi pasinak a napkirály udvarában az akinek nem volt rizsporozva a pofija, vagy festve a szája.
Kifejezetten férfias dolognak számított a rövid testet megmutató díszes nadrág, a sok ékszer, a sokszor szinte már a végletekig kidolgozott díszítés..

ugye a triviális állatvilág kérdéssel nem kell foglalkoznom:) azt gondolom már régesrég kiveséztétek.

Ma ugyanez egyeseknek furcsa, nőies talán..

Innen aztán már gondolom sejthető a véleményem. Egészen egyszeráűen nincs véleményem.
Egy hímet látok aki teljesen természetesen elfeledve minden belenevelt buta társadalmi dogmát, meg akarja mutatni magát a világnak, ha stílszerű akarok lenni páválkodik:) és ezt most valóban szó szerűen:)
ennek utána nem nagyon érteném ha a nők ettől viszolyognának, bár neveltetés biztosan sokat nyom a latban.

Az a kérdés mely szerint a biszex nők hogyan állnak ehhez.. háááát szerintem éppúgy mint a heterok. Ha valaki dogmatikus, korlátolt, akkor nyilván sikít az ilyesmitől. Ha nem akkor meg szerintem inkább értékeli:)

Aztán jön az a kérdés (és itt a személyem is érintett) hogy a leszbikus nők hogyan állnak hozzá. Na ez az a kérdés amit egyszerűen nem is értek.. Pontosan ugyanúgy mint bármilyen más pasihoz. Vagyis általában sehogy. Nekem attól hogy valaki női ruhában, vagy parókával, vagy sminkkel teljesen mindegy érzi jól magát de pasi.. az kifestve ruhában stb is pasi marad.

Egyébként adalékként, vannak ismerőseim sőt még a barátaim között is vannak olyan nőneműek akik ezt KIFEJEZETTEN díjazzák.
De egyébként heterok. Néhány esetben biszexnek vallják magukat (ebben nem nagyon hiszek)

Az viszont megdönthetetlen tény hogy aki annyira nyitott szexuálisan hogy lányokkal is aktusba bonyolódik, az alapállásban nyilván nyitottabb a világra (kivételek persze vannak) tehát nagyobb az esélye hogy nem fog ilyesmin fennakadni.. De szerintem ez nincs összefüggésben a lányokhoz való hozzállásával.

Várom a reakciókat:)

Üdv
Vanda

analexam Creative Commons License 2006.09.01 0 0 200
"Aki parókát hord és sminkel az már a travi kategória."

és aki napi rendszerességgel hord női ruhát?

isten ments', hogy kötözködőnek tűnjek, csak szerintem ez egy eldönthetetlen kérdés. pl. engem nem igazán vonzanak a melltartók, bugyik, ugyanakkor a smink és a paróka izgalmasan hangzik. szóval azt akartam ezzel mondani, hogy mindenkinek máshol vannak a (saját) határai. meg persze ízlés kérdése is.
Előzmény: 1hope (199)


1hope Creative Commons License 2006.08.31 0 0 199

Nem tudom. Az biztos, hogy nekem az már egy kicsit sok lenne. Hozzá hasonló képeket a Transzvesztita vagyok topicban láttam.

Előzmény: analexam (198)
analexam Creative Commons License 2006.08.31 0 0 198
szerintem ez nem ilyen egyszerű, wanda szerint sem.
Előzmény: 1hope (197)
1hope Creative Commons License 2006.08.31 0 0 197
Aki parókát hord és sminkel az már a travi kategória.
1hope Creative Commons License 2006.08.31 0 0 196
Igen, szerintem az, de erről szerintem Őt kellene megkérdezni.
Előzmény: analexam (195)
analexam Creative Commons License 2006.08.31 0 0 195
a miértet arra értettem, hogy Andi szerinted miért travi?
Előzmény: 1hope (193)
analexam Creative Commons License 2006.08.31 0 0 194
ezt nem igazán lehet röviden szavakba foglalni. csak dőltek belőlem a gondolatok, persze figyelve a reakcióit, közben ő pedig vissza-visszakérdezett, érdeklődött, maximálisan partner volt a beszélgetésben. természetesen megkönnyebbültem. aztán persze pánikba estem (mi lesz, ha világgá kürtöli?) aztán ismét megnyugodtam, most pedig abban bízom, hogy hamarosan újra dumálunk.

amikor beszéltünk, felajánlotta/megkértem hogy segítsen ebben-abban (gyantázás, smink, ilyesmik). azóta váltottunk levelet, és mintha kicsit megbánta volna ezen felajánlásait, én mindenesetre bízom benne, hogy mégiscsak "barátnők" tudunk kicsit lenni. :)
Előzmény: 1hope (191)
1hope Creative Commons License 2006.08.31 0 0 193
Puszta kíváncsiság. Ugyanis eddig mintha valami olyasmiről írtál volna, hogy milyen jó lenne ezt valakivel megosztanod.
Előzmény: analexam (192)
analexam Creative Commons License 2006.08.31 0 0 192
miért?
Előzmény: 1hope (189)
1hope Creative Commons License 2006.08.30 0 0 191

Üdv. analexam!

 

Mit éreztél mikor elmondtad Neki? Megkönnyebűtél? Mi volt a reakciója?

 

Előzmény: analexam (187)
szksz Creative Commons License 2006.08.30 0 0 190

Nekem is az volt az érzésem, amikor megláttam. Én pl. szeretem a női cuccokat (bugyi, kombiné, hálóing stb.), de sem a hatviseletemet, sem egyéb kinézetemet nem változtatom meg. Ezzel persze nem ítélem el azt, aki nem így gondolja, bár egy határt átlépve, valóban az illető inkább travi, mint crossdressing.

Előzmény: 1hope (189)
1hope Creative Commons License 2006.08.30 0 0 189
Lehet OFF leszek, de szerintem cdandi már a travi kategóriába tartozik.
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.30 0 0 188

Szia Andi!

Kimondottan jók a képeid. Tetszenek.

Magadról valamit?

 

Rózsaszín also cuccok egysötétbarna harisnyanadrág és egy sötétszürke ruha van rajtam.

Ebben az időben muszáj felöltözni.

Természetesen Nőiruha.

Előzmény: cdandi (186)
analexam Creative Commons License 2006.08.30 0 0 187
üdv itt Andi, nekem nagyon szimpatikusak a bemutatkozó képeid! :)

más:
velem is történt ez-az mostanában. egész röviden kitálaltam egy lánynak az érzéseimről, a vonzalmaimról. kb. másfél órát beszélgettünk, kíváncsi volt, megértő, de nem tudom, hogy végülis mi lesz (ha lesz) az eredménye mindennek. magam is alig hiszem, hogy meg mertem tenni, és azt is alig hiszem, amiket mondott!
Előzmény: cdandi (186)
cdandi Creative Commons License 2006.08.30 0 0 186
cdandi Creative Commons License 2006.08.29 0 0 185

Sziasztok !

 

Régi olvasója vagyok a forumnak. Még nem írtam ide sose de most megmutatnám magam pár fotoval.

 

Sziasztok Andi

1hope Creative Commons License 2006.08.29 0 0 184
Sziasztok! Köszönöm az elismerést. Ha az a vágyad, hogy megmutasd magad akkor nyugodtan rakj föl Te is képeket, mi sem válaltuk föl magunkat hisz arc nélküliek a képek. Ma sajnos én nem tudtam úgy öltözni ahogy szerettem volna. Ma csak fekete bugyi és egy testszínu harisnya. Üdv.. Mindenkinek hope
Előzmény: Törölt nick (183)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 183

Sziasztok! Üdv. mindenkinek.

Nagyon jólnéztek ki ezekben a női rucikban.

Elismerésem hogy felmeritek vállalni.

Mivel én egy kicsit kövér gyerek vagyok nemnagyon merném igy megmutatni magam holott minden vágyam hogy megtehessem.

Lehet hogy egyszer rászánom magam.

Ma testszínü az egész felszerelésem a tangátol a melltartón át egészen a kombinéig, sőt a blúzom is ezt egészíti ki egy sötétszürke szoknya.

Sziasztok és tegyetek föl minnél több képet hogy bátorságot meríthessek én is.

szksz Creative Commons License 2006.08.28 0 0 182

Sziasztok!

 

Az imént ez volt éppen rajtam:

 

Nyári ruhában
1hope Creative Commons License 2006.08.28 0 0 181

Jó reggelt!

Nagy a csönd mostanában.

1hope Creative Commons License 2006.08.26 0 0 180
Ma reggel lenge öltözet, csak egy fekete melltartó, fekete bugyival.
1hope Creative Commons License 2006.08.25 0 0 179
Gazdagítom a képtárat.
1hope Creative Commons License 2006.08.25 0 0 178
Ja és magassarkú papucs.
1hope Creative Commons License 2006.08.25 0 0 177

Üdv. Mindenkinek!

 

Mert női ruhában jó! Számomra nagyon megnyugtató és kellemes érzés ha így öltözhetek, de szrintem az ide látogatók nagyrésze így van ezzel.

Most is igy vagyok öltözve. Fehér poló, fehér melltartó, fekete bugyi, fekete harisnyatartó, fekete harisnya, fekete bugyi, fekete szoknya.

1hope Creative Commons License 2006.08.24 0 0 176

Üdv. Mindenkinek!

 

Rég tudtammár erre jönni, sajnálattal tapasztalom, hogy egy kicsit le van ülve a topic.

Tényleg elégkevés a kép, de reméljük ez változni fog idővel..

Irígyellek, hogy Te most így tudsz lenni, sajnos nekem jelenleg nincs rá lehetőségem.

 

Előzmény: Nylonmanus (175)
Nylonmanus Creative Commons License 2006.08.24 0 0 175
Nagyon kevés a kép ami itt a topicban van . Ti hogy látjátok?
Nylonmanus Creative Commons License 2006.08.24 0 1 174
Ez a kedvencem!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.19 0 0 173
Köszi szépen utánna fogok nézni az Árkádban. 
Előzmény: analexam (172)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!