1. lemez: Language selection, majd ird be "1138", majd megegyszer "1138". Nekem ez igy nem mukodik, de ugyanoda jutsz, ha kivalasztod a lejatszoprogi menujeben Title 15-ot.
2. lemez: a "Deleted Scenes Only"-ban van egy kis
lezer a "Main menu" es a "Doc menu" link kozott, erre klikkelj (ez csak az elso ket jelenetnel van).
Illetve a 2. lemezen erdemes egy-ket percet varni az "Animatics and Still Galleries" illetve a "TV Spots" menuben...
Tudja valaki, hogy miért nem lehet egérrel választani a 2. lemezen levő "WEB DOCUMENTARIES" részben? Nekem csak a navigáló és aktiváló gombokkal megy WinDVD-vel és PowerDVD-vel egyaránt.
Segitenetek kell! Nem tudtok egy jó dvd lejátszót? Jelenleg powerdvd "trial"-t használok, az meg csak 6 percet enged dvd-zni, aztán bye..:(
Szóval nem trial kéne, ha tudtok segiteni...
Milyen igaz. CGI CGI hátán, használni meg nem tudják őket. Jabba-ban régebben 6 bábmozgató feküdt, ma már Yoda is CGI. Ha már egy olyan filmet forgatnak amiről tudják, hogy a tízszeresét is behozza akkor miért kell mindenen spórolni? Miért nem lehet díszlettervezőket, statisztákat alkalmazni? Erre azt hiszem nem jó válasz, hogy nincs rá pénz.
Akármilyen jól is sikerülne végre az Episode II. tönkreteheti az egészet a technikai kivitelezés.
Na, ahogy elnézem a félelmeim teljesen beigazolodni látszanak, miszerint ez az ujabb rész akkora szar lesz, hogy simán felülmúlja az EPI-et.A trailer hemzseg a sok cgi szeméttol, mintha nem lehetne megcsinálni pl egy jungo fett-et hus-vér emberrel, ugy mint 20 évvel ezelott.Mi a szarnak használ olyan technikát, amirol leri, hogy trukk.
Poliészter tenger, egy ujsuletu bolygon stb...
Az oreg szakállas csunyán elszált.A fene enné meg!
Azt hittem a marcipán csatatér után már rosszabb nem johet.
En is megvettem a DVD-t. Tok jo, csak az otthoni Creative driverrel+mpeg kartyaval meg se mukkant. Eddig minden DVD tokeletesen ment vele, ez nem. A munkahelyemen mar semmi baj vele. Remelem, egy driverfrissitessel megoldodik a gond.
Zombie, fogalmam sincs még, hogy hol veszem meg, szerintem a legközelebbi boltban, ahol kapni lehet. Szüleim kb 5 perccel ezelőtt bólintottak rá a lejátszóra, úgyhogy már semmi akadálya sincs SEMMINEK!! Huuurrrááááá! Ne haragudjatok, de egyszerűen nem birok magammal!!!
Ne morgolódjunk, emberek. Örüljünk annak, ami van...
Egyébként is pénteken lesz a neten az "igazi" 1. trailer, a "True Love", igy azután tessék negativ kritikákat mondani.
Ja, most lett vége egy 1 órás dvd exluzivnak a fix.tv-n... Hát, eléggé feltüzelték az embereket, holnap meg is veszem a lemezeket. Már csak egy lejátszó kéne.:)
Anakin: Lucas nagyon dicserte milyen jo szinesz Hayden... nem tudom nekem nem tunt tul meggyozonek.
Obi-Wan: a vegen a poenja nem tiszta Han Solo poen?
Yoda: CGI Yoda sux.
Urhajok: szerintem jok, Slave I rulez, a speederek is jol neztek ki. Csak azt nem ertem hogy miert van a speedereknek pod hangjuk? Remelem a filmben sajat hangjuk lesz...
BIRDy: a trailer csak aprilisban lesz ugyis, emlekezz vissza, a TPM novemberi teaser-je sem volt egy nagy szam...
Na jol nez ki ez, csak az a total kifekves, ami a 2. EP1 trailer utan volt az elmaradt nalam...
Kicsit tul sok a vagas.
A force.neten olvastam, hogy a kopenyes alak Anakin mellett JarJar, rohelyes, ahogy most mar nem merik mutogatni :))
Pedig allitolag ez a legakciodusabb a harom kozul.
A nagy szallitohajo(?) rendben van, de a tobbi urhajomodell meg mindig elegge semmilyen :(
Egyebkent mi a velemeny Haydenrol?
Nem igazan erzem, hogy mi kulonbseg van kozte es Leo kozt, mindketto szepfiu.
Hihi neked tobb az infod :)
elvileg ez lenne a kozvetlen link:
http://dvd.starwars.com/epii_preview/mystery/img/mystery_480.mov, de elobb meg nagyon ellenorizni akar valamit.
Hat leterhelt minden mint allat, azt en is eszrevettem, az AICN is szinte behalt...
Ilyen erdeklodes mellett szinte ki se lehet tenni, mert az illeto mirrorszerver halalra van itelve...
Nos, a kovetkezoket deritettem ki.
Egyelore senkinek sincs meg nezheto formatumban es errol egyelore ne is almodjunk.
A dvd.starwars.com olyan terhelt hogy meg a DVD-tulajoknak is csak elenyeszo hanyada tudta megnezni eddig, meg sok problema van a DVD-n levo Interactual Playerrel is (asszem ez kell hozza).
TheForce.Net forumok total behaltak.
A trailer egy kb 13 megas, zagyva nevu formatumban toltodik le es valszeg valamilyen kodolast tartalmaz, ugyanis mov-ra atnevezve nem nyitja meg a quicktime (tehat csak bongeszoablakbol, pluginnel lehet megnezni).
Ket megoldas lehetseges SZVSZ:
-Hozzaferni a letoltott file-hoz es megtorni a kodolast
-Lejatszani bongeszobol, es az egesz desktopot egy "screen capture" programmal lementeni avi-ba.
Nekem van egy kinti ismerosom aki van annyira ertelmes hogy a masodik modszert meg tudja csinalni, de ma meg nem lattam neten...
PS. SZVSZ ez csak negativ reklam a filmnek, a trailer ugyis kikerul elobb-utobb, sokkal egyszerubb lenne ha hivatalosan kozzetennek, igy csak magukraharagitanak egy csomo rajongot (mint mondtam DVD-tulajok sem nagyon tudjak megnezni).