Én szívesen segítek neked ha az a cél, hogy nem jó védelmed legyen.
Nem jó védelmem legyen?
Az a célom, hogy olyan védelmem legyen, ami jó, viszont nem kell hozzá semmi rfid, nfc, távirányító, semmi, hanem a gyári gombokon lejátszott kóddal deaktiválható. A kérdésem ugye az volt első körben, hogy van-e ezzel bármi súlyos gond. Mert én laikusként sokkal biztonságosabbnak látom, mint bármilyen plusz eszközt.
Nem fogsz tőle valódi választ kapni. Csak egy szép palástaba bújtatott fost. Pl. google.hu, riasztó, valami modern megoldás ami nem motortérzár stb sbt.
Tagadja a tagadhatatlant is. Én szívesen segítek neked ha az a cél, hogy nem jó védelmed legyen.
Ne terelj! Nyisd ki a kocsim motorterét levett akksi mellett! Bizonyítsd az igazad! En már bizonyítottam de adok neked egy esélyt. Ja, hogy nem élsz vele? Vajon miért..... :)
elég sűrűn nyitogatom a motorteret mivel évi 60 ezret megyek. (folyadékszintek ellenörzése, 5 ezrenként olajcsere, meg amúgy sem árt belenézni)
Tudod, van egy pont ahol kattan a kar mikor meghúzod, ha a pajzs szervízüzemmódban van és akkor nyílik. A kedvedért nem szakítom el a bovdent de felrakok most egy videót, hogy mikor nyilik és láthatod, hogy nem kisebb szögben fog, mint mikor feszegettem. Szar estéd lesz. :D
ÉN TUDOM, HOGY TE PONTOSAN TUDOD, HOGY NEM NYÍLIK. NEM ELLENED HARCOLOK, HANEM AZOK MELLETT AKIKET ÁT AKARSZ CSESZNI. MÉGEGYSZER LEÍROM. A PAJZSOS KOCSIK MOTORTERÉBE NEM LEHET BEJUTNI, AKKOR SEM HA LEVESZED AZ AKKSI SARUT.
de egyébként kétségtelen nagyon ügyes vagy! mert mivel nem vagyok hivatalosan szakember (hiába hajtogatot, hogy a pajzsnál dolgozom), egy pillanatra meginogtam és pár napig szépen beszéltem veled. sőt! őszintébb leszek. elhittem h egy szar a rendszerem. ostobaság volt. hogy hihettem azt, hogy csak le kell venni a sarut és megsemmisül a pajzs. ha ez igaz lenne, akkor már lehúzták volna a rolót. öregem...ha te így hatástalanítanád a rendszerüket, te lennél az első aki videót rakna fel róla, sőt a híradóba is be akarna kerülni.
Ja, lehet, hogy most újat mondok, de a fórumok pont azért jók, mert (jó esetben) érvek és ellenérvek hangzanak el, vagyis vita van (és nem egymás érvek nélküli baszogatása). A vitából pedig le lehet szűrni infókat. Abból, hogy ez szar, de nem indoklom, meg van jobb, de nem mondom és indoklom, na abból sajnos nem. Ahogy a google keresésből sem.
A szakértelem nem szimpátia kérdése, ahogy a hozzáállás sem jelent semmit. Egy kókler is lehet nagyon szimpatikus és lehet nagyon szuper a hozzáállása.
Most akkor jól értem, hogy te is "nem hozzáértő gyakorlati szakember" vagy? Akkor nem értem miről beszélsz. Ha meg valódi szakember vagy, akkor mondj általad jónak tartott rendszert. Ez így nulla pontos.
Te jó ég... Odataknyolt melegkolbász, utólag rádrótozott elkó és relépanel, a nyákon is utólag odaforrasztott áthidalás és dióda. Húsz év alatt nem futotta arra hogy ezeket a módosításokat belevigyék a nyáktervbe. (Mondjuk igaz, nem tudni hogy ez a kép mikori beszerelésről készült.) A panel nincs is rögzítve, csak a szivacs meg a kábeldzsumbuj fogja hogy ne lötyögjön a dobozban annyira. Még szerencse hogy az autó nem egy olyan dolog ami mozog meg rázkódik. A PAD-ekre utólag forrasztott vastag vezetékek egyébként nagyon szeretnek elválni a panelról PAD-el együtt. Nem akartam elhinni hogy ez a nagy neves pajzs 300 ezerért, de aztán észrevettem hogy az egyik képen látszik a panel rajzolatába tett logó.
Megmutatom akkor már én is a saját elektronikámat:
Ezen (V4) még látható hogy van két relé, a mostani verzión (V5) nincs egy sem. Arról sajnos nem csináltam még fényképet. Vezeték van ebben a dobozban is, de csak az antennák vezetékei azt pedig muszáj. A doboz IP65 védettségű (víz és porálló) fém doboz, a csatlakozó kifejezetten autóipari célra való szintén por és vízhatlan csatlakozó, minden egyes ere külön-külön tömítve van. Az antennacsatlakozók is.
Mások úgy szokták, hogy keresnek pár szimpatikusat. Felhívják őket, vagy személyesen felkeresik a szervízt és egyből szűrhető a hozzáállás alapján a komolyság. Vagy egyéb értékelések is elárulhatnak dolgokat.
Olyan fórumon, ahol nem hozzáértő gyakorlati szakemberek véleményét olvasod csak, szerintem az erősen félrevezető lesz! Sokba fog kerülni és elégedetlenség a vége
Mondasz pár 1000-szer komolyabbat? Szerinted én mint laikus a google alapján hogy döntöm el, hogy valami 1000-szer komolyabb, mint a pajzs? Ehhez kellene a szakértelmed.
Már bocs, de ha te ekkora profi vagy, akkor miért nem mondasz olyan rendszereket, amik szerinted jók? Ez, hogy google nem segítség. Hiszen a google nem adja azt a hatalmas szakértelmet, ami pl. neked megvan.