Hátrában beragadt az irányváltója, és a limány a parthoz nyomta.Egy gépe üzemképes, a Sopron most indul érte.Nem sérült senki, a hajó sem. Mindenki jól van.
Indekces bulvárhír? Már az is csoda, hogy a folyó és a hajó neve stimmel!
A havariapress nem kavar:
2007.09.05. Magyar hajó balesete Dévénynél
Baleset ért a Dunán egy magyar kirándulóhajót a szlovákiai Dévénynél - értesült a HavariaPress. Szerdára virradó éjszaka egy irányváltási manővernél csődöt mondott a hajó egyik motorja, ezután a vízijármű a parthoz sodródott, ahol kissé megdőlt. Az utasoknak nem történt bajuk, őket egy másik hajóval szállitották Pozsonyba. A HavariaPress úgy tudja, hogy az Europa kirándulóhajóról van szó, amelynek fedélzetén éppen egy cégünnepség zajlott. A hajót egy Szlovákiában működő külföldi cég bérelte ki.
Szerintem ez lenne a megoldás Fonyódnál is. Csak az alagút része híd nélkül.
Hamár jól müxik a Hudson öbölben, Londonban meg sokhelyütt. Csak szerintem a forgalom nem igazán indokolná. (persze lehet hogy több lenne az esély rá hosszában :-)
És a parlamenti. A harmincas évek óta tervezik, azért is szélesítették ki a Csalogány utcát olyan szélesre már a háború előtt épült bauhaus házakkal is.
Inkább egy másikat fúrnak közvetlenül a "madárhíd" mellett.
A Virginiai Hampton Roads (Chesapeake-öböl) a világ egyik legnagyobb és legforgalmasabb kikötője. Nagyon jó megoldás, hogy egy viszonylag rövid (és ezért olcsó) alagúttal átlendülnek a hajózóút alatt, ahelyett, hogy állandóan nyitogatnák a hidat. Ráadásul meglehetősen sekély a bejárat nagy része, ami kedvez az alagútnak, és így egyszerű volt megépíteni a mesterséges szigetet is, meg az odáig vezető, a déli államokban szokásos sokpilléres betonhidat.
Nyugodt lehetsz, hogy centre kiszámolták, hogy az alagút jobban megéri, mint a függőhíd, aminek egyébként a terep sem kedvez (széles, lapos torkolat, kétoldalt sík tereppel).
Egyébként a neve nem véletlenül Monitor-Merrimac Emlékhíd-alagút, mert szinte pontosan itt zajlott a híres párbaj (a szemközti alagútvégtől kissé jobbra futott zátonyra a USS Minnesota, aminek védelmezése a Monitor feladata volt).
A Balatonról került oda, de a Sión már Sweet Heart néven jött le. HOgy előtte hívták-e máshogy, azt nem tudom. Jó ötlet a vízi színpad, de az a békanyál elég csúf előtte. A Csege fotóknak mindig örülök, az első hajós élményem négy éves koromból. Igaz akkor még nem így hívták, és nem is így nézett ki.
Kompoltam, de mint "foot passenger" francia-angol, skót-ír, ír-wels-i és angol-francia viszonylatokon. Tervezve volt holland-angol (Hook van Holland - Harwick) út, de szerencsére másképp döntöttem. Minden - szerintem érdekes - részletet közzéteszek kis darabokban.