Keresés

Részletes keresés

kazee Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5084
Öhömmm....
Nezegettem az EPI DVD-t. Egyik nap a fomenu mas lett.... Mar nem a Naboo-n voltam, hanem a Coruscant-on. Kúl. Atvittem a haverhoz, nala meg a Tatooine jott be menunek. Kiiiraly. Viszont nalam a Tatooine meg eddig egyszer sem jott ossze. Van ennek valami titka, hogy hogyan lehet elocsalogatni a tobbi menut? (helyszint)
Allitolag nem csak a 2-es lemezen vannak extra cuccok, hanem az egyesen is eldugva. De hol?
b-man Creative Commons License 2002.01.02 0 0 5083
Köszi! :)

T-134 and counting ...

Előzmény: ambrozia (5082)
ambrozia Creative Commons License 2002.01.01 0 0 5082
Még 135 nap!
Előzmény: b-man (5081)
b-man Creative Commons License 2002.01.01 0 0 5081
Star Wars-ban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Új év, új Star Wars film, yeah baby, yeah! :) Öööö, mennyit is kell még aludni májusig? Valaki indíthatna egy visszaszámlálást...
O.tb Creative Commons License 2001.12.30 0 0 5080
Star Wars háttérképek:

http://freewallpapers.freeweb.hu/film/starwars.htm

Egyenl?re nem túl sok de majd igyekszem b?víteni a választékot.

Tibur55 Creative Commons License 2001.12.27 0 0 5079
Te Zombie! A hivatalos fanfilm oldalról nem tudsz pár "kihámozott" linket, mivel ezek is csak nézhetők, alapból nem lehet letölteni? Igaz, hogy már elmúlt a Karácsony, de azért hátha...

http://atomfilms.shockwave.com/af/spotlights/starwars/

ui.: A barátnőmtől többek között egy dupla pengélyű fénykardot kaptam ajándékba!!!

Előzmény: Zombie (5047)
Zombie Creative Commons License 2001.12.24 0 0 5078
Egyszeru, es nagyszeru megoldas! :)

Mindenkinek Boldog Karacsonyt!

Előzmény: Tibur55 (5076)
b-man Creative Commons License 2001.12.24 0 0 5077
Impressive... Most impressive! :)

Mellesleg nem tudom észrevettétek-e, időközben az első 7 Making-of videót is levédték. Csak azt nem értem minek erőltetik ezt a védelmesdit, ha ilyen könnyű kijátszani.

Na, én is leléptem, Boldog Karácsonyt mindenkinek és az Erő legyen veletek!

b-man

Előzmény: Tibur55 (5076)
Tibur55 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5076
A neten bóklászva találtam egy sokkal egyszerűbb módot a védett .mov-ok megtekintésére és elmentésére (R2D2 2. része, és a 8. making of). Szóval a következőket kell tenni:

Megnyitod a mappát az intézőbe, ahol a védett file van. Megnyitsz egy üres quicktime ablakot. A védett filét belehúzod a quicktime ablak azon részébe, ahol a reklámok vannak (középen). "Edit" menüben mindent delete-zel, kivéve a video1-et és a sound1-et. Ezután rögtön Enable-zed a video1-et és a sound1-et. Készen is vagyunk, save as-sal el lehet menteni, igy már mindig működni fog!

(Movie menü "Get movie properities"-ében még a felső szöveget is módosithatjátok). Kipróbáltam, működik rendesen...

Aztán irjátok ám ide a véleményeteket a modellekről és a makettekről!

ui.: Boldog Karácsonyt!!

b-man Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5075
Na mégegyszer:

PA Wars eredeti verzió.

b-man Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5074
Köszi O.tb! A "George Lucas in Love"-ot már régóta keresem.

Cserébe itt van még néhány link:

PA Wars Special Edition + bakik + eredeti verzió.

Duel of the Fakes Special Edition + bakik + eredeti verzió.

Duality (Ez nem az a verzió ami a TheForce.Net-en volt, ebben új zene van.)

Two-Ness (Ez pedig a Duality paródiája)

Előzmény: O.tb (5071)
Tibur55 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5073
Oké, már megoldódott a gondom. Kb 1 perces kattintgatás, és fut is a film...:) De azért nem ezt mégsem kellett volna, Mr. Lucas...:(
Előzmény: Tibur55 (5072)
Tibur55 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5072
Hi! Nektek megy a 8. making of? Nekem errorral mindig leáll, a kicsi is, és a nagy is.:(
O.tb Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5071

Köszi a linkeket!

Cserébe én sem leszek hálátlan. (Elvégre hamarosan karácsony van) Akkor jöjjön is némi ajándék, ez pedig 3 videó. Bár nem a legfrissebbek, de annál igényesebbek.
Mindhárom megtalálható és letölthető a lelőhelyről.

Ha Le szeretnéd tölteni a három filmet akkor kattints erre a linkre !!!

b-man Creative Commons License 2001.12.22 0 0 5070
Én is tudok egyet, ez is viszonylag új:

Knightquest part 1
Knightquest part 2
Knightquest part 3

Összesen kb. 205 MB.

Zombie Creative Commons License 2001.12.21 0 0 5069
Előzmény: Se7en (5068)
Se7en Creative Commons License 2001.12.21 0 0 5068
Download linket be tudnál szúrni ezekhez a fan-filmekhez, please? Nincs kedvem sokat keresgélni utánuk...
Előzmény: Zombie (5048)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.12.21 0 0 5067
Abraka Dabra:
huha, ez nehez lesz. Kapasbol csak a Petofi Csarnok bolhapiacat tudom javallni, elvileg holnap es holnaputan delelott is lesz. Vannak ott emberkek, akik megprobalnak beszerezni filmeket. Mondjuk hasznalt lesz, a tuti... :-(
Barki masnak van jobb otlete?
Előzmény: Törölt nick (5066)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.21 0 0 5066
Sziasztok!
Már csak ez a topic az egyetlen reményem, hátha valaki tud nekem segíteni. Van nekem két gyermekem, és egyikük egy ügyes mozdulattal kinyitotta a "Return of the Jedi-Special Edition" (szinkronizált) VHS védajtaját, majd egy heves mozdulattal megtépte a szalagot. Bár csak az elejét húzta, mégis az egész film ugrál, mintha földrengés lenne az Endoron, és kifolyik a szemem ha nézem. Megvenném én újra, ha lehetne kapni, de nem találom sehol. Jó lenne ha nem kéne mind a három részt újra megvenni, csak a VI-ost. Ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszönném!
b-man Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5065
Nos akkor közkívánatra következzék a "Hogyan iktassuk ki a Quicktime másolásvédelmét?" című gyorstalpaló tanfolyam, csak nektek, csak most!

Szóval az ott kezdődött, hogy először is megpróbáltam a Neten utánanézni a témának, mondanom sem kell nem sok sikerrel. Vagy csak rosszul kerestem. Mindegy. Lényeg az, hogy ebből
kifolyólag eljutottam a Quicktime online dokumentációjához, egészen pontosan ehhez az oldalhoz. Itt egészen érdekes dolgokat lehet megtudni a Quicktime működéséről. Ezen az oldalon többször is hivatkoznak egy Plug-in Helper nevű programra, ami lehetőséget ad(na) a másolásvédelem bekapcsolására. Gondoltam letöltöm, kipróbálom és megnézem mi a különbség a védett és a nem védett film között, talán így okosabb leszek. Rövid keresés után meg is találtam a letöltését (teljesen hivatalosan), próbálnám ki, hát Murphy törvény játszik ezerrel: pont az a funkció hiányzik belőle, valami ősrégi vagy butított verzió lehetett. Szerencsére a letöltések között megakadt a szemem egy Dumpster nevű programkán, ami a leírása szerint a film headerjébe enged betekintést némileg áttekinthetöbb formában. Gondoltam egy próbát megér, hátha látok valami érdekeset. Program letölt, film betölt (R2D2 3. rész, ami szintén védett), kezdek nézelődni. Egyszer csak észreveszek egy "NSAV $00000001" bejegyzést. Hmmm, érdekes... Csak nem azt akarja jelenteni, hogy NoSave=true?! 1-es átír 0-ra, Apply, és láss csodát, a film menthető, exportálható.

Ne örüljetek korán, ez még csak a dolog könnyebbik fele volt. Mi van akkor ha a filmnek tömörített fejléce van? Mint például az R2D2 2.résznek. Abban hogy írom át az egyet nullára? Nos, mi lenne ha a lejátszó nem találna "NSAV" bejegyzést? Ha azt akarom hogy két egyforma string mégse legyen egyforma, akkor az egyiket nyilván meg kell változtatni. Ha a filmben nem lehet, akkor hol kell, na hol?? Ennek kiderítése legyen a házi feladatotok, nagyobb a sikerélmény ha ti magatok találjátok meg. Csak egy jótanács: ha elsőre nem találjátok, keressétek egy kicsit másképp... :) Ja, meg egy jó hexa-editor sem árt.

Ennyi lett volna a fizikai védelem. De még mindig lehet folytatni: mi van akkor ha nem tudjuk a film közvetlen linkjét, az a szemét plugin pedig nem engedélyezi a save menüpontot vagy egyszerűen még menüt sem ad? Erre is van megoldás.

Ha megnézitek egy ilyen film indító HTML oldalát, valószínűleg látni fogtok egy "kioskmode=true" paramétert, ez felelős a save-menü letiltásáért. Valószínűleg azt gondoljátok egyszerű a megoldás. De mégsem! A Quicktime formátumnak megvan az a jó(?) tulajdonsága, hogy a film képes saját magát vezérelni, többek között a saját HTML beállításait önmagában tárolni, beleértve a "kioskmode" paramétert is. A megoldás ugyanaz mint az előbb, gondoskodj róla, hogy a Quicktime ne találjon ilyen paramétert!

Remélem elég ennyi kiindulási alapnak, nem olyan bonyolult mint amilyennek esetleg látszik.

Sok sikert!

b-man

Zombie Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5064
ds9: ugy van ez, hogy mar egy ideje nem lehet az ezres hozzaszolasokat megszerezni az indexen (allitolag a forum szoftver van igy atalakitva).

Szep volt a beszeded, az Oscar-dijasokat siman veri :))

Előzmény: ds9 (5062)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5063
ds9:
gratu a topikodhoz" :-)

b-man:
mikor arulod el a nagy titkot? ;-) Akar mailben...

Előzmény: b-man (5051)
ds9 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5062
Ez ügyes, na mindegy, én lettem az 5001. aztán senki sem lett 5000.
Kedves uraim bla-bla, több mint két éve, lassan 3 elindítottam ezen topikot, aztán még megy :o))
Jöv?re nem kell elmennem az USA-ba SW-t nézni, mert a premier egy id?ben lesz, nagy eredmények ezek :o))
ds9 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5061
Én ezt nem értem, hogy hogyan lehetek többször 4998, de mindegy :o)
ds9 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5060
vagy most :o)))
Előzmény: ds9 (5059)
ds9 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5059
Vagy most.....
Előzmény: ds9 (5058)
ds9 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5058
Ha hózzászólok 3x úgy számoltam én leszek az 5000. mindenképpen :o)
Előzmény: ds9 (5057)
ds9 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5057
Na most ha tudnám, hogy hányadik hozzászólás is vanik, akkor mint topikgazda tudnék lenni 5000., de így :o))
Skywalker. Creative Commons License 2001.12.19 0 0 5056
Adná mán kölcsön!
:-)

Köszi a dícséretet!

Előzmény: Fineas (5055)
Fineas Creative Commons License 2001.12.19 0 0 5055
Sziasztok!

Skywalker köszi a képeket megnéztem. Rohamosztagos barátunk azt mondta, hogy érdekes jövő kép a THX. Kiváncsi vagyok a te véleményedre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!