Azért addig írtam, mert egész október közepéig tartott az emelt ár, onnan csökkent (a dízel meg még tovább emelkedett), tehát hogy minden évben augusztus 20-tól csökken az üzemanyagár: nem igaz.
Nem hagytam abba, ott a teljes lista két hozzászólással lejjebb...
Az alapfeltétel az volt, hogy nyáron megemelik szeptemberben visszamegy egy kicsit. Ezért az utolsó szám az utolsó szeptemberi tankolásom. Ahogy neked is.
Kíváncsiságból visszakérdezek, te miért hagytad abba október 26-án? Mert onnantól év végéig 50 forintot csökken? *
2018.10.02 385
2018.10.13 389
2018.10.23 385
2018.11.09 371
2018.11.17 364
2018.11.29 347
2018.12.04 344
2018.12.13 335
2018.12.22 335
* aminek persze már semmi köze a nyár végi csökkenéshez legalábbis nem több mint az októberi áraknak.
Ha egy másik magánadatbázis segít az emlékeid felidézésében ;) akkor itt az enyém, sajnos a 2006 előttiek elvesztek. Főleg ósanos tankolás, tehát ahhoz igazodik az ár.
A süketelés helyett, még mindig várok egy hiteles forrást, linkkel. Mert a 21. században már elvárható ugye, hogy ne a KSH-hoz keljen beballagnom vagy a levéltárba.
A holtankoljak mindig nagyker árváltozásról ír. Amit a kúton látsz, az kisker ár. Ha éppen nem követik le, akkor sincs nagy eltérés a kettő között. A trend kiválóan látszik. Azaz az emlékezeted megcsal (ez esetleg egy visszajelzés is lehet neked az élet más területére, főleg, ha még a nyilvánvalót is tagadod, mert te nem úgy emlékszel).
A saját számláim meg a saját számláim. Ugyanazon a kúton, mielőtt még ebbe is belekötnél.
És mivel nem én vagyok az egyetlen ebben az országban, aki 2018-ban tankolt, nagyon könnyen ellenőrizhetők a számaim. Persze akinek vannak konkrét számai, másnak marad az emlékezete.
A holtankoljak rendszeresen ír hülyeségeket, hogy ekkor emelnek meg akkor és az emelés vagy elmarad vagy teljesen más mértékű lesz, de volt már amikor emelésről írtak, de csökkentés lett belőle. :)
A saját számláid. Aha, az olyan mint az én emlékeim :) Vagy léteznek, vagy nem.
Csak szólok, hogy lesz@rom :) Majd ha hiteles, forrásból egy olyan weboldalról linkeled, akkor tények lesznek. Addig csak ugyanolyan sorok mint bármely más, amit én vagy Gizi, vagy Juli írkál ide. Wágner Úr, már ezelőtt 25 éve megmondta, a fórumon mindenki hazutdik.