Tegnap az utolsó hajón, ami 18:30-kor indult Tihanyból, legalább 15-en voltak, és Füredről 30 emberrel ment tovább. Már szinte sötétbe ért be.
A hajó a Fonyód volt, az elejét fütötték.
Érdekes, hogy utószezonban később indul az utolsó hajó Tihanyból, mint főszezonban.
Klára, Balaton Nyugaton járt, és mozgott a Jókai és a Róza is, ami nekem új. Mióta jár ez?
Sófokon előrerehozták a Földvárt és a Boglárt.
Szombaton Hévíz ment Keszthelyre, Helka Lellére Badacsonyból,Ederics sétált 15-kor, tele utassal. Én 14:30-kor indítanám a badacsonyi 1 órás sétát. Ki lehet találni, miért...
Az Adatbázis - Kikötők fejezetbe a nagyhajók fogadására alkalmas déli parti kikötők adatai és ismertetői kerültek fel (a kikötős képanyagokkal együtt akár kiegészítés is lehet a balatoni vonalvizsgához)
A Galéria - Kikötők fejezetbe 86 kép került fel: Tihany, Balatonlelle kikötők
Az Adatbázis részben a Györök, Földvár adatlapja bővült
Mostantól a honlap tartalma a "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország" licenc feltételei szerint szabadon felhasználható.
A környező terep-, és műtárgyak alapján és a folyamkilométerszelvény alapján szinte tökéletesen meghatározható a balesetek helyszíne. Meg elvileg anno erre találták ki a "kapitányi jelentést"a rendkívüli eseményekről a hajónaplóba.
lyenkor, mint pl. a tegnapi sajnálatos eset, annyi szakértő szemtanu van (a térség tele volt hajóval) és az ideiglenes hajóútszűkület amit a metrofúrás miatt elrendeltek, egyértelműen pontosan megadja a baleset helyét.
A vízen elég nagy a forgalom. Elsőként a SEAFRANCE RODIN jött szembe, amiről 10 nappal később - ugyanebben az időben - pont azt a hajót fotóztam, amin éppen utazom.
Furcsának tartottam az orrát, csak itthon láttam a fényképeken, hogy ajtó is van, s amit látok, az gyakorlatilag egy fix rámpa.
Tegnap Füreden voltam! Hát ez katasztrófa. Lehet hogy elhiszitek, de lehet hogy nem, tegnap az utolsó L járaton a Lellén 2 ember szállt fel Füredről Tihanyba, és Siófokról is csak 5-en szálltak le!!! Szerintem ez felesleges ilyen hajót küldeni, mer még a vizibusz is nagy lenne 2 embernek! Aztán jött a Jókai is, de nem voltak rajta túl sokan! Aztán láttam a Vanyolai Róza nevü vitorlást is! A Képek:
Láttam a Kék Dunát, hát nem szép látvány.A képek nem publikusak.Valószinüleg gép hiba, de majd a szakértök megvizsgálják és akkor lesz hívatalos álláspont. Még annyi ,hogy a Kék Duna rundózás közben esett a Zsófi elé.
Milyen lehetőségek vannak egy vizibaleset helyének pontos meghatározására? A gyakorlatban végül milyen pontossággal szokott sikerülni a helymeghatározás?
Hmm. az általam eddig látott Santa Maria rajzok-makettek-festmények alapján (pl. amit Rianna linkelt) a hajó ennél eredetileg valamivel szebb volt. Továbbá meglepő a hajócsavar az alkalmazását 400 évvel megelőző korból származó hajó replikáján. :)))
Igen-igen. A neten fellelhető a replika (itt a link is: Santa Maria). Amikor én jártam ott, a térkép még jelölte is a helyét a kikötőben, csak nem volt ott.
A hajók egymással szemben közlekedtek, a baleset okát vizsgálják, a szakértői jelentés két-három hét múlva lesz kész. Nyolc dán turista könnyebben megsérült.
Összeütközött két belföldi járaton közlekedő személyszállító hajó szombat este a Duna budapesti szakaszán, a Belgrád rakpart előtt – közölte a BRFK ügyeletese. A balesetben nyolc dán turista sérült meg, mindannyian könnyebben.
A Kék Duna és a Zsófia Rendezvényhajó balesetéről egyelőre mindössze annyit tudni, hogy a két vízi jármű egymással szemben közlekedett.
A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, személyi mulasztás vagy műszaki hiba okozta-e az ütközést. A szakértői jelentés várhatóan két-három héten belül készül el.
Találtam egy Santa Mária makettet - ha minden igaz - bár nem tudom elolvasni a képen (az eredetin sem) a feliratot... de utólag úgy rémlik, mintha ez lett volna az... Nelson Victory-jának makettjét is lefotóztam ám.. csak a vitrinek becsillognak, vaku nélkül meg homályos...