Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
MC 3M-5CA (MSz ZM-5SzA) 8/500 orosz tükörobjektív eladó (narancs, zöld és UV szűrőkkel) EOS bajonett adapterrel (végtelen fókusz is van). Van egy pár finom karc a meniszkuszán, de a képalkotást nem befolyásolják.
Eladó Pentacon 4/200 objektív, pre set változat,15 lamellás.Első és hátsó objektívsapkával, eredeti gyári napellenzőjével. SN* 8594362 . Ár 12.000 Ft. Mail publikus.
MC Helios 44M-4 58mm f/2 gyártási száma: 88475919 állapota: sérült szűrőfoglalat, a frontlencsén apró karcok, lencsék belül épek, kényelmesen kezelhető mindene, makrózáshoz használtam EOS vázon M42 átalakítóval első lencsevédő van hozzá, kérésre a vele együtt vásárolt Zenit 11 vázat is adom eredeti tokkal (váz száma: 87180518) "tesztfotók" (közgyűrűvel, filmre): https://forum.index.hu/img/indafoto/nem_elerheto.png és https://forum.index.hu/img/indafoto/nem_elerheto.png ára: 4.000 HUF
Kezdőként az objektívekkel elégedett vagyok. Jó móka volt velük próbálkozni, igaz, nem is voltak túl magas követelményeim: a kitobjektívhez képest éles, normális képeket kaptam tőlük, de nem tudok máshoz viszonyítani. Összegyűlt pár csereobjektív, nem szeretnék sokat egyszerre :-) Mindig 5.6 és 11 körüli rekeszértékekkel dolgoztam velük, a rajzukat nem ismerem tágabb vagy szűkebb nyílások esetén, és digitális tükörreflexes gépen sem próbáltam őket. Az árak irányárak, megbeszéljük a részleteket. Postázást, csomagküldést nem vállalok, ragaszkodom a személyes átvételhez, amihez alkalmazkodom Tolna megyében (Paks környékén), Budapesten és Dabason. Kérdésekre szívesen megpróbálok válaszolni, de sajnos nem értek jól az M42 témához. Elérhető vagyok nyilvános e-mail címemen.
Végül: cirill feliratos 135-ös Jupiter kistelét keresek gyári napellenzővel, első lencsvédővel. Nem kell, hogy tökéletes-csillogó legyen, csak műszakilag legyen okés, EOS-vázon működjön kézi beállításokkal. Tudom, hogy több változata létezik, nem ismerem ezeket. Várom az ajánlatokat a megadott elérhetőségemen Tolna megyéből, Dabasról és Budapestről, mert szeretném személyesen megnézni.
Mindene szép és jó. Némi használat után a blende állítás kényelmetlensége zavart csak, ezt egy szűrőkerettel sikerült megoldanom , így kézre áll a blendeállítás és napellenzőként javítja az egyébként is kemény kontrasztot, akinek ez sok húzzon rá harisnyát, mint a régiek:) ja és a frontlencsét is védi.
Helios 44M sn: 8125740 : 4500 Ft.
Vadi új állapot, hibája nincs, de kupakjai vannak. A-M kapcsolós így bármilyen M42 adapterrel használható.
Carl Zeiss Jena MC Flektogon 2.4/35(10908434)(a frontlencsén előző tulajtól származó tisztítási nyomok, engem a használatban nem zavart, szép éles képe van)
Eladnám Pentacon auto 2,8/135 MC szép állapotú objektívem. Hozzáértőknek ajánlom, mert nem lehet rekeszelni. Én 2,8 - on használtam. Aki ért hozzá és megcsinálja, egy remek objektívet kap.
Természetesen a kemény tokkal, kupakokkal........
Esetleg szerelőt is keresek hozzá Tolna- Baranya megyében.
Eladó egy Pentacon 2,8/29 ( A/M kapcsolós ) optikailag makulátlan, nem szorul nem kotyog karc és gomba mentes obi (első + hátsó lencsevédővel ) 10000 Ft, - ért s/n számot nem találtam
Eladó egy ritkán felbukkanó HELIOS 77M-4 1.8/50 mm M42 objektív. Gyűrűk szépen járnak. Lencsék karcmentesek, tökéletes optikai és szerkezeti állapotban, frissen tisztítva, nem kotyog, nem szorul.
Ár:14.500 Ft.-
S.sz:919179
ill.
egy HELIOS 44M-6 2.0/58 mm M42 objektív hasonló állapotban.
Valaki hívott ma dléután, de nem tudtunk beszélni, mert egy tárgyalás közepén voltam. Abban egyeztünk meg, hogy fél kilenc után újra hív. Ez eddig elmaradt.