Valószínűleg rendezvénye lesz. Ezt innen persze nehéz eldönteni. De vannak siófoki tagjaink, őket esetleg, ha megkéred, biztos lemennek megkérdezni. :)
A Varangy régi-új főgépeket kapott vihr motorok képében, a nyáron festve is lett. Ha a korzón érdeklődsz két perc alatt eljutsz az új tulajhoz, Feri bátyámhoz. :)
Köszi a hajó meg továbbra is Kaiserin Elisabeth, de hogy javitáson vagy csak átalakitáson volt ezt nehéz kideriteni. Más tegnap egy gerof bizonyos Mailáth után kersgéltem és az országház almanahjában találtam olyan tiszteket akik több csatahajón szolgáltak még a Saidán és körbehajózták a Földet, az életrajzaikban olvasva. Muggli ha Pesten járok hol talállak meg vagy telefon is érdekel??
Így nevezték a 19.sz. végén épült, döfőorral is ellátott, torpedővetőcsövekkel felszerelt cirkálókat. Ekkor még tartott Lissa hatása, és azt gondolták, hogy a kosdöfésnek esélye lehet csatában. Az elülső torpedócsövet is az orral támadó harcmodor miatt építették az orrtőkébe.
OFF Lehet feltenni, csak szerencse, kitartás és türelem kell hozzá. A karbantartós üzenetet valószínűleg egy időtúllépés okozza, amit alacsonyra lőttek be a terheléshez képest. ON
Nem találgattam, megnéztem a K.u.K. flotta hajóit. Csak ez a típus felel meg a képednek. Mivel a nevét nem tudom elolvasni (nem látható a képen), így csak az osztályt tudtam beazonosítani. Szerintem egy ilyen képből ez is jó eredmény.