Hosszú évekig bele sem szagoltam az alkoholba, mert ugye a szédelgés. Aztán Németországban a jóbarátom belecsempészett konyakot a kólámba. Észre sem vettem, jó volt , megismételtem, azóta nincs para tőle
Csak ha ócskán vagyok szedek Xanaxot, erre van kipróbálva a mennyiség
Ebböl ugyse lehet kigyógyúlni max néhanapján vagy időszakosan jobban van az ember
AirTiger!köszönöm szépen. Te volt már,hogy csökkentetted a sertralint? Ha igen volt vmi megvonási tünet? Szedsz vmit mellé ha megkérdezhetlek? Köszönöm
Szia! Nem elvonás az a leízzadás,szerintem sem,semmi ilyen nem volt nálam,mástól sem hallottam.másfél hét után meg kizárt,hogy ettől izzadás legyen,már mint a csökkentéstől.Nemtudom mitől van sajnos. De a csökkentéstől ne félj,attól nem hinném,hogy bajod lenne.
Kedves AirTiger! Múlkor kértem Tőled tanacsot Sertralin csökkentés ügyében. Ha nem haragszol most is kérdeznélek. A napi 2*50mg-ot másfél hete kezdtem napi 1,5-re csökkenteni. Ez tart 2 hétig majd napi 1-et mondott az orvos. Ma viszont időnként iszonyatosan leizzadok. Szerinted ez elvonási tünet lehet?a doki szerint nem... már félek,hogy mi lesz ujabb csökkentésnél...Van ezirányú tapasztalatod.. köszönöm előre is (kicsit félek hogy gyors a 2 hetenkénti csökkentés)
Az anafranil egész jol müködött, de sajnos cseszteti a szivem, néha extráim vannak töle, akaratlan izomrángás, néha olyan mintha a semmitöl izomlázam lenne, elég sokszor sebes a szám belül. Ja és a sexet felejtsd el, de nagyon, másikaktol azért nem volt ennyire gáz
A rexetin a gyors felezés/kiürülés miatt okoz ilyen érzéseket(áramütésszerű,ártalmatlan izé),A ht2a receptorok hol kapnak féket,hol nem. Ugyanez van még a venlafaxin esetén,ha rendszertelen a szedés.A többi ssri a hosszabb felezés miatt nem okoz ilyet.
Rexetin mellékhatás-tizedmásodperces rángások este egy két db csak. A koncentrációra sem jó a rexetin,főzök,megsózom a kaját.azt 10-perc múlva elfelejtem...
Igen, emlékszem ezekre a furcsaságokra a paroxetin mellékhatásait illetően.
Meg most már valami egy éve szedem, mégis most jött ki.
Nyilván extra stressz van, lehet, hogy "átüt"/"átszivárog" ez a moslék ilyenkor, de még működőképes vagyok, úgyhogy nem váltok, örülök, hogy a felszínen vagyok végre.
A rexetintöl nekem is áramütésszerü érzések voltak a fejembe. Nagyon fincsi volt. Föleg, mikor lefeküdtem és probáltam elaludni. Egyik gyogyszernél sem éreztem ezt az érzést. Nekem is van, hogy tök.mindegy mennyit alszom, akkor is álmos vagyok. Hülyeség, de nem lehet, hogy tavaszi fáradságod van? Szorongás?
Megőrülök, két hete állandóan csak aludnék. De nem úgy, hogy úrrá tudok lenni rajta, csak kicsit álmos vagyok, hanem konkrétan dolgom lenne, és frankón nem tudok elindulni a fáradtságtól. Volt, hogy lefeküdtem kicsit, és valami 10 órával később keltem föl.
Plusz olyan, mintha nem szedném a gyógyszeremet, vagy nem eleget. Ilyen mini- áramütésszerű érzések, meg érzem, h több xanax kéne, csak nem veszem be,
30 mg Rexetinen vagyok, ennél asszem többet nem is lehet szedni.
Szia! 2016 májusa óta járok akupunktúrára a doktornő által előírt időközönként! Pánikbetegséggel kezel,soha nem szedtem gyógyszert! Azóta is jól vagyok! Nekem bevált ez a módszer..és persze szerencsésnek érzem magam ,hogy egy nagyon jó szakemberhez kerülhettem! Én azóta tünetmentes vagyok csak emlékeztető kezelésre járok...Most kezdtem a 3 kúrámat ami 10 kezelésből áll aztán pár hónap szünet.Remélem segítettem.egy próbát megér! :) További szép napot! :)
Én ideggyulladásra kaptam a neurológián. .Fájdalomcsillapító és egyben nyugtató ! Mikor már fájdalom tűrés határán voltam,akkor kaptam ezt a szert, Melette szedtem a Milgamma N,ez mindent tud az idegek védelméről !! -:))