Azt a hajcsármindenségit!! Stigi babája már nálam van és ruha kell neki. Talira lehet viszem készen, összejöhet addig. A Te babádnak kell arc. Azt fogom először csinálni. No.
Kedves lányok! Húsvéti bölcsis vásárra készülünk a kolleganőimmel. Nagyon megköszönném, ha tudnátok ötleteket adni, ahhoz a kevéshez, ami nekem van.
Egyelőre horgolt csírke és a rizzsel töltött csirke az összes ötletem. Valami gyors egyszerű könnyen kivitelezhető akármire lenne szükségünk. Persze azt is figyelembe kell vennünk, hogy kevés pénzért tudjuk értékesíteni, mert egyébként rajtunk marad. :) Pl. jó lenne egyszerű nyuszi, az nincs raktáron.
Adtam ajándékba egy kis fiatal kolléganőnek egy babát... tegnap odaültettem az asztalára (nem dolgozott) és ma jött.... és teljesen meghatódott... és én is. :o) Alapjáraton nem vagyok lotyogós... (hm munkahelyen) nem járok le a közös kávézgatásokra, pletyózásokra... és igaziból fel se tűnik senkinek, hogy kedvelek valakit, ... csak ha valahogy jelzem... és most így... :o))
Ahama, Aledi babája még benevezhet a gyorsaságira, ha M.Kir.Pst is úgy akarja, holnap ruházkodni érkezik Tallinához.. :) De az összes nem fog elkészüli a taliig, az biztos.. :D Egyébként meg: szép dolog a gyors tempó, de azért ez nem lóverseny.. időnként érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta, hogy lehet egy csavart vinni a figurába.. :D
Még nem olvastam vissz amindent, de erre reagálni akarok: 1. gyönyörű a vörös macskád! ( A másik kettő állatka se kutya.. Na, jó az egyik az..) 2. nálunk már 3 etető műkösik, kb. kétnaponta növelem eggyel a mennyiséget.. :D (vagy az etetők számát, vagy az eledel mennyiségét.. ) 3... a többire majd a blogodon reagálok.. :D
(ON: minden bagósnak üzenem, hogy a cigi szaga nagyon megérződik a babákon, én is rögötn a borítékból kiszedve tudtam, ki az, aki cigizik! Igaz, hamar ki tud szellőzni.. vagy csaknálam ültek túl sokáig a cigis babák..? :D)
Az az igazság, hogy a ház előtt sok a fa, s több galamb is él ott, mint egészséges volna. Képtelenség ház előtt parkolni, volt, hogy míg a csomagtartót kipakoltuk, kétszer is megtisztelték a férjem. :D Akkor egy éjszaka ott felejtett autó másnapi állapotáról már ne is beszéljünk... A járda szép időben szabályosan úszik a guánóban. S van olyan kedves szomszéd, aki lusta egy sarkot sétálni a játszótérig, s a gyerekét szabályosan a galambkakiba ülteti le homokozni, a kuka mellé. Elég gettó helyen élünk. :( Nagyon szabadulnék már innen. Amíg anyáméknál laktunk, etettük a madarakat. Normális számú populáció élt ott. Egy galambpár, meg két család veréb. Szívesen elgyönyörködtem bennük. De itt van vagy 100. Így már nem olyan. Bocs az offért.
Akkor ketten vagyunk diszkriminálva:) Mert szőkék vagyunk? Mert nők? Itt rajtunk kívül nincs is más ilyen:))) Viszont én sem kaptam gurulóst, pedig elvileg már feladták.....
Még az ablakból is kilógathatsz egy ilyet :-) Az elsőre bőven felmennek a madarak, sőt, állítólag a 8.-10. emeleten sikeresen etetnek. Egy megtalálja és jön rá a többi.
Sziasztok! Nagyon mentem volna a talira, de sajnos meghívásom van estére egy nemzetiségi rendezvényre, ahol illik ott lennem - reméltem, hogy elfelejtenek - Aztán meg, beteg is lettem, torok- arcüreg-középfül gyulladás, láz... stb. Viszont a fehérvári program nem hangzik rosszul. Oda mehet bárkii? Ha igen, mit kell vinni? Amaranta nagyon jól szervezed a dolgaid, hogy még jelmezt is varrsz a kisfiadnak. Minden elismerésem a tiéd. Szép munkák születtek, mindenkinek gratulálok.
Szerintem a weboldaladhoz írd be a képtár helyett. A képtár úgyis elérhető a blogodról is. No meg helyből írhatod rövid angol összefoglalóval is majd a bejegyzéseket a blogba.
Bocs az OFF-ért, de aggódom a madarakért és ezért engedjétek meg, hogy betegyem ide egy ócsó és gyorsan elkészíthető, na meg praktikus etető elkészítésének a receptjét (hátha valakinek még nincs madáretetője!!!):
Egyúttal SEGÍTSÉG!!! Hogyakutyalikában lehet ezt a blogcímet a saját adatlapomra egyetlen klikkeléssel működőre berakni? Próbáltam többször, de csak síma beírásként vette be.