Keresés

Részletes keresés

F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.24 0 0 150
Szeretném közölni a meglátásomat:

Az egyik kutya, a másik eb! Viszont nincs HARMADIK, akire szavazni lehetne! És NEKEM a jelenlegi kutyák kevésbé tetszenek, sajnálom! HANGOSABBAN UGATNAK, és azt én nem tudom elviselni!

Előzmény: Ordas (149)
Ordas Creative Commons License 2002.01.24 0 0 149
Hormon Gyufa igazan visszafoghatna magat. Neked csak a szemedet kene felnyitni.

Te tudod milyen pancserokat tamogatsz? :)

Előzmény: Johny Bravo (148)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.24 0 0 148
Én meghúzni magamat?

Ugyan miért?

Semmi olyat nem tettem, amiért szégyellnem kellene magamat (zh alatti puskázást ne ide számitsuk...).

Viszont a bayerzsozsóval való parolázás, hát az már megosztja a társadalmat...

Előzmény: Ordas (146)
Ordas Creative Commons License 2002.01.24 0 0 147
De nem verte le apam :)

Avagy mit szolnal, ha a MIEP kialnaa gettfelszbaditas unnepen, hogy szellemi elodeik hany zsidot mentettek meg? Valszeg te jelentened fel eloszor Csurkat izgatasert.

Előzmény: Johny Bravo (145)
Ordas Creative Commons License 2002.01.24 0 0 146
Jajjj, nem hiszem,a ki FIDESZt utalja az kommunista. Aki viszont az MSZPt, az vak.

Ja, komcsik alatt tanultam olvasni,mert nem volt mas alatt mod, pedig szerettem volna.

Csak tudjatok nevetseges olyanokert mocskolni vkit, amiket a vadolok hatvanyozottan megtettek mar. Tudom nem felmente, de akkor milyen jogalapon. Szalka-gerenda. Meg kene kicsit huzni magukat, nem telipofaval frocsogni.

Előzmény: EDE (140)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.24 0 0 145
Én nem vettem részt sem forradalom kirobbantásában, sem elfojtásában.
Szerintem Te sem.

Lázas vagy?

Előzmény: Ordas (144)
Ordas Creative Commons License 2002.01.24 0 0 144
A rinocerosz talpnyi bort, ami a ti pofatokon van, nehez elerni. Amugy belefer a tukorbe a keped, olyan nagy pofad van. De mire? Minek?

Mennyivel etikusabb leverni egy forradalmat, majd unnepeltetni magatokat, hogy tulkepp ti robbantottak ki az egeszet. Gratula!

Előzmény: Johny Bravo (141)
Ordas Creative Commons License 2002.01.24 0 0 143
Rolatok a sarokba szoritott patklany jut eszembe. Tamadtok. S ugyanazt mondjatok, ami ratok igaz.
De a boller ele kicipet visitozo diszno is talalo pelda. :)

Hja kerem, ha a tenyek nem gyoznek meg, mert NEM akarjatok elhinni, nincs mit tenni. Szavazzatok a ti csaloitokra es kesz.

Előzmény: F14A Tomcat (142)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.23 0 0 142
Ordas, én azt hittem, Te provokátor vagy, de rá kellett jönnöm, hogy nem! Te nem látsz a pályán! BEDŐLTÉL a süket dumáknak, és nem GONDOLKODSZ, csak lököd az ócska dumát! Téged Rákosiék ezerrel felvettek volna az agitprop vezetői posztjára!
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.23 0 0 141
Azokért az önrobbantgatásokért a pofámról leszakadna a bőr, ha helyedben lennék és még én hoznám föl...

Dehát
1. szerencsére nem vagyok a helyedben (nehezen tudnék akkor borotválkozni, mert a tükör bizony el-elkeseritene)
2. vastag az a bőr nagyon...

Előzmény: Ordas (136)
EDE Creative Commons License 2002.01.23 0 0 140
Az meg már tényleg érdekes megközelítése a dolgoknak, hogy aki nem imádja a fideszt az kommunista. De legyen neked aki legfeljebb uttörő lehetett a kommunisták alatt és minden negatívumát megtapasztalta annak a rendszernek. Seggfej a szajkózáson kívül ugyan mond már meg mit is ártottak NEKED a kommunisták??? Te okostojás ugyan mit csináltál volna az Oroszokkal a seggedben????

Látod ez olyan Kövér féle duma. Jó lenne ha már mindenki ELŐRE nézne nem hátra. Nem gondolod, hogy már avas amikor általános iskolások nyomatják ezt az antikommunista dumát ? Ha nem tévedek téged talán éppen a büdös kommunista kormány alatt vettek fel az egyetemre mint elnyomott kizsákmányolt megtiport értemiségit, mielőtt exportáltak volna a gulágra. Lehet, hogy a kommunisták alatt tanultál meg írni olvasni is?

Látod más zsájalni meg más csinálni is valamit. Elmondom , hogy soha nem szavaztam se a kommunistákr se másra mert Engem egyik sem győzött meg igazáról. Talán még emberileg a KUPÁT tudnám elfogadni mint embert is , de félek hogy ha rá szavazok akkor elveszik a szavazatom és ezt semmiképpen nem szeretném mert ezzel a FIDESZT támogatnám.

EDE Creative Commons License 2002.01.23 0 0 139
És ugye azt is tudod Te ősember , hogy melyik rendőrfőkapitányt rúgták ki a Kunczeék ????

Az a te mostani kiváló belügyminisztered. Valóban nehezen tudnál Pintér Úr alkalmasságáról meggyőzni.

Legalább a gazdasági adatokat nézd át ha már nekiállsz politizálni. Ne zsigerből adjad elő te igen tájékozott.

Sorold a pozitívumokat . És utánanéztél mennyire kedvező az a diákhitel annak akinek nincs pénze?? Az már csak hab a tortán, hogy erre miért is vártunk 3 és fél évet ? Persze a POSTABANK ügy sincs a valóságban . Szerinted egy ekkora tolvaj miért van még mindig szabadlábon ?

Előzmény: Ordas (136)
EDE Creative Commons License 2002.01.23 0 0 138
Most TE miről beszélsz ?????

Miért is kéne az államilag támogatott sportnak pénzt hoznia ????
Kurvára nem kell , de eredményt azt igen. Kurvára leszarnám, hogy focira költenék a pénzt ha BÁRMILYEN eredmény is lenne. Ha pedig nincs akkor költsék bármlyik olyan sportágra ahol van eredmény. Már megbocsáss de ne az alcsútot támogassák már hanem inkább a vívókat, úszókat stb.. Mi lenne ha inkább uszodákban gondolkodnának, esetleg a foci utánpótlásban , de csak abban. A mai felnőtt válogatott meg játszon csak mint amatőr csapat . A fociban is csak ott van pénz ahol eredmény is van. Ugyan miért keres milliókat egy szövetségi kapitány ???? Csak egy szakmai okot mondjál.

Azt meg lefogadhatod bármire , hogy a magyarok arra a sportágra biztosan kíváncsiak amiben eredményeink vannak. Lassan egy ószóversenyen többen vannak mint akármelyik focimeccsen.

Sorold már a Széchenyi terv hatalmas eredményeit , légyszi.
Nézzél már a dolgok mögé vazzeg ne a marketinget nyomjad.

Előzmény: Ordas (134)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 137
Hat en azert nagyobb biytonsagban erzem megam. ne erzem ugy, hogy MSZP ujra rendorallamot akar kiepiteni... Huhhhhhhhh, brrrrrrrr

Arvizvedelem. Hat nagyon sokat. MSZP szart a gatk epitesere. Fidesz legalabb majdnem MINDen csaladnak ujjaepitette a hazat. Sajnalatos, hogy RETEk Klub azt a parat fujja fel. Azok jo resze meg onhibajabol halt meg (megfagyott csoka). Tehat az arviz PONT nem jo pld.

Oktatas? Szechenyi osztondij, van diakhitel, stb. OK tanari bereket TOVABBRA sem sikerult normalizalni, noha mar job a helyzet, mint nalatok.

Előzmény: EDE (135)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 136
Milyen huleyseg ez? Ja, ha a tenyeknek se hiszel... Asszem keptelen lennek teged meggyozni. Inkabb csak kirohoglek. Szerencsere ido elore haladtaval halnak ki a kommcsikra szavazok :)

Te papolsz biztonsagrol? Kunczeek alatt hany meg hany robantgatas volt?

Svajcban nincs, mindenhol mashol igen. Svajcnak minek? Ugyis mindenki meg hozzajuk a bank miatt. Nem kell mivel csalogatni a klienseket.

MSZP es a fejlett gazdasag! BESZAROK. Ilyen egy f@szt, mint te... :)

Előzmény: EDE (133)
EDE Creative Commons License 2002.01.23 0 0 135
Hát éppen ez az !

A FIDESZNEK MINDEN lehetősége megvolt a rendcsinálásra , DE SEMMIT sem tett ebben az irányban csak még nagyobb káoszt és korrupciót teremtett.
Még ha felteszem is, hogy az ítélet milyenségére nincs is befolyással a kormány (amit egyébként nem hiszek, hiszen csak pl a bíróságok költségvetése FÜGG a kormánytól) az ügyintézés GYORSASÁGÁRA biztosan lenne.
Lásd a verőrendőröket elsőfokon már le is húzták.

Egyébként nézz szét az egészségügyben, oktatásban stb. Ezekért mit is tett a fidesz ? Vagy az árvízvédelem??? Most borítékolhatod, hogy tavasszal nagy szopás lesz megint.

Előzmény: Ordas (131)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 134
Focit mar kitargyaltuk, ha jol emlekszem. KAr addig EBre gondolni, amig ilyen csapat van. Az meg teny, vilagban 4 sportag van, mi a penzt hozza leginkabb

foci, autoverseny, kosarlabbda, jegkorong

Teny a vilagban kajak kenura, vizilabdara, kezilabdara, roplabdra, birkozasra, atletikara, stb. kutya nem kivancsi. A fenti negy sportag a penzes, tobbi loszart se hoz. Mi pechunk, hogy pont a tobbbibol vagyunk jok. Valamit kezdeni kell a kozonsegsikeres sportagakkal.

Heppiend? Jo, lehet gazos bizonyos dolgokban (de dipomatikusa vagyok :) ), de azt nekem ne egy CW Bankos mondja meg artatan nagy szemekkel.

S te nem latod, hogy nincs Bokros csomag, de van Szechenyi terv? Stb. EZT is latni kell, nem automatice fikazni.

Előzmény: turbo2 (118)
EDE Creative Commons License 2002.01.23 0 0 133
Azt is mintha elfelejtenéd, hogy az MDF Kisgazda kormány szarrá cseszte a magyar gazdaságot és a büdös komcsik egy fejlődő gazdaságot adtak át a FIDESZNEK. A nyugdíjak reálértéke meg kurvára nem nőtt 14%-al . Csak van olyan nyugdíj aminek az értéke nőtt 14%-al de ez is csak differenciáltan.

Örülök a koronausztatási örömödnek is de ÉN jobban örülnék ha a hajléktalan kérdést karolták volna ennyire föl.

Milyen országimázs az ahol ilyen a közbiztonság, a korrupció a fizetési fegyelem és hadd ne soroljam.
Az az országimázs ha biztonságban vagy minden szempontból. SVÁJCBAN pl NINCS országimázs.

A 98-as OGY féle szerződés mára igencsak megváltozott. Hozzáteszem, ha csak gazdasági verseny lenne akkor kurva jó lenne, de ez az ország egyre kevésbé szól erről.

Persze pályakezdőként még nem sok tapasztalatod lehet arról, hogy valójában hogyan is mennek a dolgok.

Előzmény: Ordas (90)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 132
Maris levesztetetd a fejed? Hat kell ez? :)

Megkototte, kozben rahatott volt elvtarsaira, kik azutan meg tagadnak.

Csodalom, hogya Selmeczi Gabi es a Lockhead ugyet nem hztatok elo. Mert maris jonnek Pal Laszloval (volt ipari miniszter), a DaimlerChrysler hazai kepviselojevel. os ok vallalkoztak volna MIGek NATO kompatibilisse tetelere. Meg azatan amerikai ceg reszben, igy ertheto, hogy Grippen ellenes volt az MSZP. Vajh mennyi ment volna a partkasszaba?

Előzmény: EDE (120)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 131
Boldvai meg mindig ott csucsul a partjaban. Tocsik ellen meg megy a targyalas. Ha jol tudom. Az meg a jog szegyene, hogy ilyen hosszan.

Ja, Deutsch tamadhato. BAr eddig Palik meg JOL dolgozik. Futam van 2006-ig egyenlore. Elintezte. mAs dolog, hogy MTVnek olyan penzt kert futamoket, amit tUDTA, hogy nem tud megfizetni, igy kerult az RTLhez, aki viszont finanszirozta az afrikai kirandulasat.

Honna veszed, hogy MINDEN szerzodes? engem amugy az MSZP fele 4,8 milliard/ev osszeg erdekelne, mire ment. MEg a CW Bank 150 miliardja

Előzmény: EDE (128)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.23 0 0 130
Ez még mindig nem ad fölmentés a fidesznek.

Mond6sz még 8 közmondást, akkor sem magyarázod meg.

Előzmény: Ordas (129)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 129
Ez tok igaz. De ott a masik oldal:

"Bort isszik, vizet predikal"

Előzmény: Johny Bravo (127)
EDE Creative Commons License 2002.01.23 0 0 128
Ja azok után kurvára nyomoz :-(

Csak egy kérdés : Ugyan szerinted mivel indokolható, hogy a közpénzekből fedezett MINDEN szerződés nem nyílvános PÉNZÜGYI szempontból???

És máris küzdöttünk a korrupció ellen. Csak akarni kéne . De ez a kormány kurvára nem akar, mert még semmit sem tett.

A dajcsT -nak mekkora arca volt a tocsikkal kapcsolatban aztán még arra se tudták ráhúzni a lóbőrt. Persze megint lehet a Palik kinevezésén is csámcsogni. Az is a hozzáértés miatt van.

Előzmény: Ordas (117)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.23 0 0 127
Agyatlan!

Bármennyit lopott az MSZP, ez nem fölmentés a FIDESZ-nek, fogd már fel!

Biróságon nem mentenek föl emberölés elkövetésekor, ha arra hivatkozol, hogy már más is ölt ember.

Ismét csak a szánalom jut eszembe.

Előzmény: Ordas (119)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 126
Majdnem ugyanaz a szemetekben, nem?

MOL kutnal arul kavicsot. Es?

Előzmény: Johny Bravo (124)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 125
En mutatok, ha te is mutatsz olyat, hogy a min. elnok apja nem vallalkozhat.

Te meg nevetseges vagy es naiv.

Előzmény: Johny Bravo (123)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.23 0 0 124
MOL Rt-ról volt szó, Pinokkió!
Előzmény: Ordas (122)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.23 0 0 123
Ej-ej.

Miért kell szénné égetni magadat?

"MP parttag volt"

Az adott szerződés ideje alatt nem. Sőt még most sem, az MSZP min.elnök jelöltje, de nem a tagja.

"hAt politikai befolyas, mint egy part min. elnok jeloltje, mint egy kormany VOLT penzugyminisztere. Haaaat... "

Mutasd meg légyszives azt a jogszabályt, mely tiltja, hogy valaki ilyen szerződést kössön, ha korábban pü.miniszter volt, vagy később egy párt min.elnök jelöltje lesz, és nem tagja!

Nem tudsz ilyet mondani, csak rágalmazol...

Szánalmas. Olyan vagy mint a pártod.

Előzmény: Ordas (117)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 122
Dunaferr - Orban Gyozo szerozeds meg 98 elott kottetett.

Autopalya? Hogy is van ez? OVI elintezte, hogy apja legyen az egyik beszallito? Be kell bizonyitani is.

PArkolasi dijra kivancsi lennek.

Ja, Schlcht es Varhegyi ugy se kerult elo ellenfel oldalrol, mint adukartya.

Nem fura, hogy nekem kell feldobni a labdakat? :)

Előzmény: EDE (120)
Ordas Creative Commons License 2002.01.23 0 0 121
Simlicskat meg te emlited elozor. De Pelikan ugyet se hallottam a msikoldalrol, pedig lehett volna miert.

Mondjuk nem bizonyitot, de Nogradis vallomast se emlitettek fel.

Előzmény: turbo2 (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!