Tudom, hogy már volt, de nem találom: Szombaton melyik vonaton lesz népgyűlés Zebegény felé? Én vagy egy 20-at vagy egy 45-öt tervezek. (Valószínűleg 20, és akkor belefér némi bobozás :-))
Vadászat? Épp akkor néztem rá a lapra, gondoltam, dobok ziccereket, aztán várok, ki használja fel... Rád fogadtam volna... Csalódnom kellett. Ráadásul azt hittem, egyet frissítek, és ott lesz a hozzászólásod. Aztán nem is... Egy csomószor kellett nyomni a Frissítés-t...
..Én is bejártam a túrát - igaz mi még télen :o) és szerintem inkább szubjektíve hosszabb a táv, mint relatíve. :)) Vagyis többnek lehet érezni a sok "kanyargás" miatt. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy nekünk nem sikerült egy nap alatt bejárni.... =-)))
Köszi, az adatokat! Szerintem első rendezésként nagyon jól sikerült! Az útvonal leírás különösen. Nem csak szubjektíve volt hosszabb, hanem valaki GPS-es mérésre hivatkozott! Szerintem írjátok át nyugodtan a távot. Mi a neve annak az édességnek, amit kaptunk a pontokon? efemm.
Hidzsra teljesítménytúra adatai:
85 induló, 73 teljesítő, 53 budapesti, 32 vidéki, akik 23 külonboző településről érkeztek.
A túra, amit az indulók szubjektíven hosszabbnak tartottak, az újbóli térképi mérések után is csak 20,9 km-nek bizonyult.
Ebben én még most is reménykedem, és gondolom, Ti is, mivel várhatóan nálam lesznek az itinerek :o) :-D akkor én is remélem, hogy jössz :-) Akkor az 5:30-as vonattal jössz? Csalódtam benned. Gondoltam, hogy még a relikviáidat is hozod a kiállításra :o) Ha lenne mit vinnem, talán még vinném is.... Pöstiek! Meg tudnátok mondani, hogy onnan az Árpádhíd akármicsodától hogyan jutok a népligetbe?
Sánta Kutya (SK) :-D na jó, azért túlzásokba nem kell esni, de zek szerint nem jössz a fenti ttúrákra, vagy igen? Bandikaa Azzal, akinek a rajtól 600 m-re van szállása, nem versenyzek :-D Megj: nem licitálok, egyszerűen ennyi a koliban a vendég szállásdíja. :-) Hallgatoozoo Eddig kb hányan jelentekeztek előzetesen?
DUNAKANYARHOZ INFÓ: Utolsó buszok Dömösről Budapest irányába: 19.42 (közvetlen Bp-ig) ÉS 20.42 + 21.32-kor indulnak (utóbbi kettő csak Szentendréig, onnan Hévvel) Ezt a verziót ajánlom, mert szerintem a Budapestről jövőknek nem érdemes Esztergomon keresztül menniük..
Nédda, a szemét, direkt cukkol minket, hogy ő ilyenkor is túrázik :-P SK, kellene már Veled találkozni, Dunakanyarra, vagy Kálira jössz (azután Kinizsi van tervben, de ahhoz ezeket túl kell élnem).
Látom, jól elment a munkaidőtök az 50000-vadászattal. Én viszont jobbat csináltam, kint a Gerecsében ünnepeltem. Amikor az 50000. megszületett, valahol Kisegyháza és Nagyegyháza között járhattam. Bár az lett volna az igazi, ha akkor érek Szárligetre, dehát túl sokat bámészkodtam a Somlyón. :-PPP
Börzsöny? :-) most nézem az útvonalat, s csak most vettem észre, hogy a Dunán is átmegyünk :-D Ak iúszik az kap plusz pontot? :-D Hát, a kiállításra én sem tudok felajánlani gyakorlatilag semmit. Egyréászt kezdő vagyok még, Tátrai térképem van, meg túrabotom, de azok tök újak, szóval semmi gyakorlati érték..(ráadásul az a fokosos bot az otthon van.)
A kiállítás úgy fest hogy nem fog összejönni, mert senki nem hoz semmit.. Nehéz terepszakasz a Börzsönyi oldalon, vagyis a legelején van hosszabb szakaszon (meredek heghyoldal, köves/bedőlt fás ösvények stb.) aztán a Visegrádin csak Vadálló-kövek és Rám-szakadék (de utóbbi kihagyható a Lukács-árok felé!) De talán túlélhető :)
gyere! Még nem si láttalak, anyuci ;-) Egyébként meg tudod, mi a megoldás, ha nem akarsz lemaradni a szép részekről :-D Van még egy heted rágyúrni :-DSzállás: koli , 250Ft, zuhany van meg midnen.