Keresés

Részletes keresés

Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 210
Eloszor is. Fekete auto kepletes dolog. Jo lenne a metaforakkal tisztaban lenni. De tudod, egyeseknek bevontak az utlevelet, kirugtak a munkahelyerol, ellehetetlenitettek.

Annal intelligensebbnek neztelek, hoigy megerted a metaforikus irasokat. Legkozelebb nem teszem.

Milyen tendencia?
94-98 1 het
98-02 3 het
akkor kovetkezik, hogy 02-06 5 het?

MIEP miota cigaznyozik? Szerintem soha nem ejtettek ki a szajukon ezt a szot. Zsidozas? Abbol miert jon az antiszemitizmus? Aki nem erte gyet a zsidokkal az antiszemita? Megolesre szolit fel? Arra, hogy zarjak lagerekbe? Nem. Szolasszabadsag van, nekem ez belefer. udod, hanuka unnepen...

Amugy USA nagykovetet kurvara megvezettek. Tudnad milyen hangok vannak a "muvelt" nyugaton...

Hogy JB kedveben is jarjak, kicsit zsidozok. En a zsidok helyebe elgondolkodnek vajom mvilagszerte miert utaljak a modszereiket?

Tevedsz: MSZp 2001 ota rendszeresen egyutt unnepel a mUnkasparttal.

Kommunistanak eppenolyan ciki lenni, mint fasisztanak. Bar szemeben kommunizmus nagyobb bun, mint a fasizmus.

Ebbol az ugyesek kihozhatjak, hogy fasiszta vagyok :)

Előzmény: F14A Tomcat (208)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.31 0 0 209
"Politikust lehet mocskolni. Feltetelezem esetleg van alapja. De Hitlerhez, Sztalinhoz hasonlitani, szemelyeskedni, megoletesere felszolitani (akar burkoltan) nem szabad"

Figyelj csak, Ordas koma!

Ennyit idéznék a kedvedért: "lámpavason a helyük".

Ezt az a gerinctelen sz.r mondta valamelyik péntek este, amelyikkel paroláztál...

Előzmény: Ordas (207)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.31 0 0 208
"Tudod, nem veletlenul voltak szamizdat kiadvanyok. Mert jott a fekete auto."

Szamizdat kiadványok valóban voltak, ez kétségtelen. Azonban a "fekete autó" az ötvenes évek jellemzője. A nyolcvanas években már régesrég nem volt ÁVÓ, ezt azért illene tudni :-)

"3 hetes ulesezeben nem latok semi gazt."

Nem feltétlenül a 3 hét a gáz, hanem a TENDENCIA aminek ez is EGY jellemzője. Tudod a nézetet igy lehet röviden megfogalmazni "semmi szükség ellenzékre"! Na ez a nézet a gáz!!! Mégpedig nagy, és a fidesz sikerrel alkalmazza ezt a demokráciaellenes passzust.

"MIEP nem fasiszta part, csak radikalis jobb "

Majd ha nem zsidóznak, cigányoznak, nemzetelleneseznek, akkor elhiszem. Addig nálam más a besorolásuk. Ráadásul az USA nagykövet is rájuk céloz, nem a jelenlegi hivatalos politikára. Ha a MIÉP kormányzó párttá válik, akkor LESZ antiszemitizmus, ebben biztos vagyok.

"Mellesleg akkor ok munkaspart veszelyjel miert nem remitgeotnek"

Na ne röhögtess! HOL van a parlamenti küszöbtől a munkáspárt?? Arról nem beszélve, hogy az MSZP nem is nagyon akarna szóba állni velük.

Azért az meg nem lenne baj, ha a fogalmakat tisztába tennéd magadban. Kommunistának lenni ugyanis nem ciki. Ciki az, ha a kommunizmusból - ami bizony alapvetően teljesen demokratikus elképzeléseken alapul - diktatúra lesz. De ez a sztálinok és rákosik bűne, nem az ideológiáé. Mint ahogy a nemzeti szocializmushoz is kellettek hitlerek, hogy fasizmus legyen belőle.

Előzmény: Ordas (207)
Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 207
Rendorallam nemcsak szetveresbol al. Tudod, nem veletlenul voltak szamizdat kiadvanyok. Mert jott a fekete auto.

3 hetes ulesezeben nem latok semi gazt. Nem annyira uresek az ulesek. Viszont gaz, a sok penz, amit kapnak, foleg a bizottsagi dijakert.

Politikust lehet mocskolni. Feltetelezem esetleg van alapja. De Hitlerhez, Sztalinhoz hasonlitani, szemelyeskedni, megoletesere felszolitani (akar burkoltan) nem szabad. De kulfoldi ujsagba frocsogok olyat mondanak, hogy nalunk antiszemitizmus van. Kerdem, miota? Hatranyosan megkulonboztetik oket? Nem. Hanuka unnepen tele volt menoraval a varos? Igen. S olyan balfekek is, mint az a naiv nagykovet, el is hiszi es hangoztatja. Belathatatlan kovetkezmenyei vannak, ha egyes mocskok sajat part erdekulnek felaldozzak nemzet erdekeit.
HAsonlo, ha diktaturarol remitgetnek. Pl. MIEP nem fasiszta part, csak radikalis jobb (nem is szelso jobb). Mellesleg akkor ok munkaspart veszelyjel miert nem remitgeotnek? Annak is nagy eselye van, ha mSZP nyer es munkaspart bejut. Az meg radikalis bal part. Sot, inkabb kommunista. NEkik van peldakepuk toriben es hangoztatjak. MIEPnek nincs.

Előzmény: F14A Tomcat (206)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.30 0 0 206
Nem tudom, miért kell keverni a szezont a fazonnal? Úgy látom Neked legfeljebb csak műszaki tárgyakat oktattak, egyebet nem :-(((

"1989ben meg rendorallam volt, tudod, akkor meg meggyepaltak az ellenzekieket. "

Ezek szerint ma a világon nagyon sok helyen van rendőrállam. Csehország, Belgium, USA, hogy csak néhány jelentősebbet emlitsek közülük, ahol az elmúlt években szétvertek néhány tüntetést.

"Tehat honnan veszed, hogy nem lesznek valasztasok. Mi ez a faszsag? MAgadnal vagy?"

Már leirtam, de akkor reply. Most még CSAK háromhetente ülésezik a parlament. Aztán majd hathetente, utána már csak évente kétszer, mint Kádár alatt. Aztán persze lesznek ugyanúgy választások, mint akkor, szavazhatsz az egy jelöltből arra az egyre!

"Nezd, az erkolcsi hulla, aki sajat hazajat mocskolja."

Hát ez a leg.... Már nem is tudom mit irjak erre! Szerinted a HAZÁMAT mocskolom akkor, amikor egy PÁRTOT egy EMBERT (vagy ilyesmi) alkalmatlannak tartom az ország vezetésére? Ezt a marhaságot hol hallottad, hogy a HAZA=KORMÁNY??? Atya világ!

"LAsd Eorsi, Vasarhelyi, Aczel, Konrad..."

Nem értek velük egyet, legalábbis nagyrészt. Időnként azonban nekik van igazuk. Másrészt legtöbb esetben ők sem a hazájukat szidják, még ha Te ezt igy értelmezed is. (Mellesleg a hiba az Ön egyirányú szemüvegében keresendő :-))) )

Előzmény: Ordas (203)
Ordas Creative Commons License 2002.01.30 0 0 205
Mikor zsidozok? Nem zsidozok. Nem kell gazszagot erezni, nem indul a vonat Auschwitzbe. Ha akarok, zsidozok. Tokre nem arrol van szo.

Bizonyitsd be, hogy zsidoztam.

Előzmény: Johny Bravo (200)
Ordas Creative Commons License 2002.01.30 0 0 204
Igenis te kommunista amokfuto.

kozmopolita: mindenhol otthon van, ennek kiegeszitese a hazatlan. Ilyen feherje halmazok akiknem nem jelent semmit a nemzet unnep, nem jelenet semmit a nagy tortenelmi alakok, akik (kezzel foghato pelda) kepesek magyar csapat ellen drukkoni, mert nem szimpi pl. az edzo, stb.

Hzatlan abllib, mert sajaterdekuk elobbre valo az orszagenal. LAsd kulfoldi ujsagban hazugsag terjesztes, de ilyen a villamos ugy, orjonges a statusztorveny ellen.

Kabe ennyi. Ezekkel nemigen tudsz vitazni, de ez van.

Előzmény: Johny Bravo (199)
Ordas Creative Commons License 2002.01.30 0 0 203
Het te tenyleg demagog braner vagy.

Nem tudtam, hogy csak 13 eves vagy, ui. 1989ben meg rendorallam volt, tudod, akkor meg meggyepaltak az ellenzekieket.

Tehat honnan veszed, hogy nem lesznek valasztasok. Mi ez a faszsag? MAgadnal vagy?

Nezd, az erkolcsi hulla, aki sajat hazajat mocskolja. LAsd Eorsi, Vasarhelyi, Aczel, Konrad...

Előzmény: F14A Tomcat (198)
Ordas Creative Commons License 2002.01.30 0 0 202
Semmi. Mi baj lenne vele? Felujitjak es a mindenkori kormany bekoltozik. Tudod, regen ott voltak. vgy a parlementet is romboljuk le? Demagogia rulez.
Előzmény: Johny Bravo (196)
NilsHolgerson Creative Commons License 2002.01.30 0 0 201
Hát igen, csak ismételni tudom önmagam: érvek nincsenek, jön a szardobálás, főnácizás. Ez sem jobb, mint a zsidózás...
Előzmény: Johny Bravo (200)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 200
Ordaska a többi hasonló gerinctelen jobbos demagóghoz hasonlóan a "hazatlan", "kozmopolita", "szabadossagot koveto" stb. szavakkal tulajdonképpen zsidózik.

Csak ahhoz egy gyáva szar, hogy ezt nyiltan fölvállalja. Viszont ahhoz elég elvtelen, hogy ezeket a szavakat használja. Igy minden jobbos-őskeresztény haverja egyből érti - és bólogatva akceptálja -, hogy ő most zsidózott egy faszát, viszont még sem meriti ki az uszitás tényállását.

Hát ez van.

Pedig a mondás szerint: Gyáva népnek nincs hazája". Szóval tulajdonképpen a mi Ordasunk a hazátlan. Vagy hontalan. Ahogy kövérlaca mondaná: szellemi homeless.

Előzmény: F14A Tomcat (198)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 199
Kedves főnáci úr!

Kérem a következők megindoklását:

"hazatlan, kozmopolita, szabadossagot koveto ballibet koveti, ahova a SZaDeath csapott at"

Miért hazátlan, kozmopolita és szabadosságot követő a ballib?

Mit jelent a szabadosságot követés?

Akkora homályos hülyeségeket irsz, hogy csodálom, egyáltalán meg birod őket jegyezni...

*

Mondjuk fejtsd ki a kedvemért (nem fogod, mert nem tudod, hanem elkezdesz helyette tocsikolni, jó nemzetikeresztény demagógként), hogy az országimázsközpont, bolgárgyörgy kirúgása, kayaibrahim, josiptot stb miért nem kozmopolita, miért kevésbé hazátlan, stb?

Előzmény: Ordas (191)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.29 0 0 198
"Miert ne lenne antidemokratikus a fityesz? "

Ki mondta, hogy nem az? Szerintem igenis antidemokratikus :-))))

"Felsz az utcan? Rendorallamot epitenek? Betiltja a valasztaokat? Nincs elenzeki sajto? MIROL BESZELSZ? "

Igen, félek az utcán. De nem azért, mert rendőrállam van. Egyébként is, SOHASEM éltem rendőrállamban. Rendőrállam itt akkor volt - legalábbis olyan, amit VALÓBAN annak lehet hivni - amikor én még meg sem születtem. A választásokat pedig egyelőre nem tiltja be, de a jó fene tudja, mi jöhet még, ha maradnak...
Viszont ellenzéki sajtó VALÓBAN NINCS a közszolgálati médiákban. ONNAN már sikerült kiirtani. A többi nyilván ezután jönne...

"Fityesz liberalis. Tudod, nemzeti liberralizmus. Szecheny es tsai kovetoi. Nem a hazatlan, kozmopolita, szabadossagot koveto ballibet koveti, ahova a SZaDeath csapott at. "

Ahha... Értem már, nyilván azért lépett ki a Fityesz a liberális pártok szövetségéből, mert liberális :-)))

A hazátlant spec. nem is értem, hiszen szinte MINDENKINEK van hazája, egy-két kivételtől eltekintve. Viszont sajnos kozmopolita és szabados vagyok. Ha Neked ez nem tetszik, akkor is!!!! Közlöm egyébként, hogy SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ... Én sem ócsárolok senkit azért, mert hisz valamiben. Tudod, magánügy... Egyébként elég szomorú, hogy az emberek jellemét és cselekedeteit - tisztelet a kivételnek! - véletlenül sem az határozza meg, hogy miben hisz. Időnként nehéz elhinni, hogy valaki valamiben hisz, miközben pont az ellenkezőjét teszi, mint amit a hite hirdet, de ezt inkább hagyjuk.

Előzmény: Ordas (191)
creeping death Creative Commons License 2002.01.29 0 0 197
Na ugylátszik vikinek nem tetszett a multheti Juszt magánbeszélgetése a Kendével.
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 196
Mindketten gyönyörűen átugrottátok a Sándor-palotát. Veszélyes terep, mi?

Szánalmas demagógok vagytok.

NilsHolgerson Creative Commons License 2002.01.29 0 0 195
Fogynak az érvek, gyengül a színvonal...
Előzmény: Johny Bravo (193)
Ordas Creative Commons License 2002.01.29 0 0 194
Aha, furdoszobat. Ez annyira van szerintem, mint szerinted a Kuncze vila :)
Előzmény: Johny Bravo (193)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 193
Nem, Orbán valóban nem épit villát.

Csak fürdőszobát magának 36 milcsiért. Meg felújittatja a várban a Sándor-palotát "kormány"-rezidenciának.

Villát, azt nem tényleg nem épit, bazdmeg.

Előzmény: Ordas (185)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 192
Kunce villa = nincs, te demagóg fasz.

Soha nem is volt. Örökölt egy telket mással közösen.

Avagy másold már be légyszives a fotókat, a telekkönyvi kivonatokat, ingatlanszakértők árbecsléseit stb, hogy mégis mitől villa a telek.

Előzmény: Ordas (185)
Ordas Creative Commons License 2002.01.29 0 0 191
Miert ne lenne antidemokratikus a fityesz?

Felsz az utcan? Rendorallamot epitenek? Betiltja a valasztaokat? Nincs elenzeki sajto? MIROL BESZELSZ?

Fityesz liberalis. Tudod, nemzeti liberralizmus. Szecheny es tsai kovetoi. Nem a hazatlan, kozmopolita, szabadossagot koveto ballibet koveti, ahova a SZaDeath csapott at.

Mint tudod 90 kotul az SZDSZ meg JOBBOLDALI volt, jobrol elozte az MDFet antikommunizmusaban. Aztan 93 korul romlott a visoznya a FIDESZszel, mikor Peto (AVH csemete) letta z elnok, akkor nyitottak az MSZP fele. Osszeno, ami osszetartozik.

Ez tok vilagos dolog.

Előzmény: F14A Tomcat (188)
NilsHolgerson Creative Commons License 2002.01.29 0 0 190
Sziasztok,

csak azt mondja meg valaki nekem, hogy a 94-98-as ciklusban mi volt olyan jó???
A nyugdíjasok meggazdagodtak? Épültek az autópályák (az egy baromság, hogy inkább ne is épüljön, aki ilyet mond, az közlekedjan födúton traktorral)? Volt lakástámogatás? Minden kórház üdülő volt? Gondoltak a diákok támogatására (igan, tandíjjal:-))? Mindenféle botrány és korrupciógyanús ügylet nélkül tekerték le a 4 évet?

Szerintem mindegyik kérdésre nem a válasz. Lehet továbbgondolni mindenkinek saját belátása szerint. Nekem személyesen az jön le, hogy mint kis ember többet kaptam a mostani kotmánytól, mint az előzőtől, tehát újra rájuk szavazok.

Lehet vitatkozni a stílusról de nem vagyok esztéta. Van akinek tetszik (akik rájuk szavaztak) és van akinek nem (ellenfeleik). Ez ilyen eccerű.

Valahogy azt érzem, hogy a rendszerváltás után a MSZ(M)P tiszta lappal indult, az ő váltásukat a lelkes híveik nem tekintik pálfordulásnak, bezzeg a Fidesz középre helyezkedése az pálfordulás... Hogy van ez?? És az Szdsz balra tartása??

Ja, hogy bagoly mondja verébnek?....

Nils

zantal Creative Commons License 2002.01.29 0 0 189
Üdvözlöm az Urakat!

Csak azt szeretném megkérdezni azoktól, akik az MSZP-t szívesebben látnák kormányon, hogy a saját életükben milyen pozitív változásokat hozna ez?

F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.29 0 0 188
Ha már eljutottunk idáig - "bagoly mondja verébnek" - akkor már csak egy kérdés maradt: Megrögzött liberálisként vajon miért is szavaznék egy - az elmúlt 12 év alatt liberálisból antiliberálisra váltó - pártra???

Miközben SEMMI sem indokolja, hogy feladjam a meggyőződésem. Nem úgy, mint egyeseknek, akik a politikai hatalomba jutásért még erre is képesek voltak.

De ha már az egyik kutya másik eb alapon nézem a dolgot, - és miért ne tenném? - akkor nyilván oda fogok szavazni, ahol legalább politikailag közelebb állnak hozzám. (Na nem IGAZÁN közel, csak közelebb, minthogy azért még nem vagyok se szadesz, se maszop tag...)

Előzmény: Ordas (186)
Ordas Creative Commons License 2002.01.29 0 0 187
Huu, itt olyan ervrendszert epitettetek fel, olyan "tenyekkel", hogy muszaj, sot kotelezo ezek utan az MSZPre szavazni. Az a szemet Fidesz semmit nem csinalt. Szocialis erzekenysege nulla, gazdasagi fejlodest nem produkalt, de kilopott a nyugdijasok zebebol 19ezer Forintot. Meggyoztetek.
Ordas Creative Commons License 2002.01.29 0 0 186
Ebben a kunce ugyben nem jutunk dulore :)

De megnyugodjal, en se tartottam jonak, hogy a bohoccal kotnek koalicis szerzodest. De azert OVI egesz jol visszafogta TJ-t. Gondold, el o lenne a kozt-i elnok :)

Hogy mennyi kart tettek az agrarugyben? Nem nagyobbat, mint elodje. CSak TJ vitatott szemelyisege miatt jobban raszallt a sajto.

HA es mia baj a palyak minosegevel?

NEzd, magyarok epitik, magyar munkaerovel.

Mikola ugyhoz nincs tobb hozzafuzni valom. de halkan egyzem meg a spontan privatizaciot :) Azaz "bagoly mondja verebnek..."

Előzmény: F14A Tomcat (181)
Ordas Creative Commons License 2002.01.29 0 0 185
Ez igaz. De akkor miert soprod le az MSZp/SZaDeath dolgot? PONTOSAN ugyanez tortent. Annyi kulonbseggel, hogy a MaSZoPnak SZaDeath nelkul is megvolt a nagy tobbsege.

Kuncze villa := Torgyan villa

De az Orban nem epit villat :)

Előzmény: Johny Bravo (182)
creeping death Creative Commons License 2002.01.28 0 0 184
De hallottam az ügyröl meg más hülyeségekröl is amik semmit sem bizonyitanak.

Te hülye nem azt mondtam,hogy a könyvböl van a villa hanem a 50évi munka (nem most kezdte a szakmát volt ideje összeszedni a lovét)+könyv +a fia akivel épitette.

Amugy jobb ha szép lasan lopnak meg mint hogy egyik naprol a másikra veszik kia az ember zsebéböl a pénzt.

Előzmény: Ordas (180)
turbo2 Creative Commons License 2002.01.28 0 0 183
Menjél kórházba aztán megtudod te ász !

A postabank az miért is MSZP? pl.?

Az autópálya miért is baj ? Ezt komolyan kérdezed ?

Előzmény: Ordas (178)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.28 0 0 182
"Torgyan villahoz mi koze a fityesznek?"

Ja szerinted nem a Fidesz kötött koaliciós szerződést az FKGP-vel? Az más, akkor tényleg semmi felelősségük nincs.

Csak mert én úgy tudom, a fidesz szabadi(béla)totta ránk a kisgazdákat...

Javits ki, ha tévednék. Ne másra válaszoljál, erre, ha kérhetem.

Előzmény: Ordas (178)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.28 0 0 181
Akkor cáfolatok - egyesével -, hogy láthasd, téged szétfertőzött a fidesz hazugságáradata!

"Torgyan villahoz mi koze a fityesznek? Amugy NEM irtm a Horn es Kuncze villat. Itt is 2:1 :)) "

Torgyánnak kissé nehéz elhinni, hogy a "sztárügyvédi" fizetésből happolt össze röpke 160 millát. Annak fényében meg főleg nem, amik kiderültek a minisztériumáról.
Horn villája állitólag a könyvének nyugateurópai jogdijaiból van, ami vagy igaz, vagy nem, de legalább egyfajta magyarázat. A Kuncze ügy meg nem is létezik, csak a fantáziátokban! ÖRÖKÖLTEK egy lepusztult nyaralót balcsin. ENNYI.

"mikola csaladdal EPPEN mi a bajod? Az, hogy jo gyogyszeresz az occs es kapott kituntetest? De mast nem. "

Ez a kitüntetés sok minden, csak nem éppen fair. Mindegy, nem EZ a baj. Hanem az, hogy miközben az egészségügy változatlanul pusztul, Mikoláék kiprivatizálták maguknak a Hungaropharma jórészét.

"MAs topicbol loptam? Jaja, de vegig errol beszeltem, csak MASNAK is szemet szurt. Miert irjam le ugyanazt megegyszer? De valoban volt olyan, amit o nem irt, van amit en nem tudtam."

Na itt a mondat vége a gázos. Amiről NEM TUDOK, arról nincs VÉLEMÉNYEM se, mert tudod, én legalább ennyire adok magamra!

"Autiopalyaval mi baj? Kar, hogy nem kulfoldiek epitik? Csak tudod LEGALABB epul, nem ugy, mint Hormonek alatt."

Épül, az igaz... De inkább ne épülne! Vagy legalább értene hozzá, aki épiti! Mert aztán lehet majd újjáépiteni, még átadás előtt! Amúgy nekem tökmindegy, hogy külföldi vagy magyar cég épiti, HA ÉRT HOZZÁ!

Előzmény: Ordas (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!