Keresés

Részletes keresés

Bakafánt Románia Creative Commons License 2002.02.05 0 0 240
errol nekem egy tortenet jut eszembe. az eset pedig a nagyikamrol szol. nagyi ugyanis kituno palacsintakat sut.

egy alkalommal rombolja ki a pallereket a sutobol, amikor EGYSZER CSAK valami oruletesen kemeny BUZ lepte el a szobat. ennek oka lenyegtelen. akik azonban a tenyeket szeretik, azoknak elarulom, hogy nagyi BÜZZENTTETT egy kegyetlent.

pallersutes utan kovetkezett az eves. en NEGY pallert ettem meg, de ebbol ketto KEGYELMETLENUL TRAGYA-ILLATTAL rendelkezett. ezert az egeszet VISSZABUFOGTEM nagyi arcaba. nagyi erre sem makkant meg, hanem elmeselt egy anekdotat.

hat, ilyen az en nagyi-spanom. mellesleg legjobb haver. na, mit szoltok, jol nyomja az oreg, mi?

Előzmény: Ordas (0)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.02.04 0 0 239
Torgyán helyett azért béci (egyébként nem érdemtelenül!) van most bilincsben, mert józsi ügyesen átpasszolta a konkrét döntéseket hozzá, mondván, ő csak "koncepcionálisan" irányitja a tárcát, a napi ügyek (és igy a kényes aláirások -> a felelősség) nem hozzá tartoznak.

Józsó sok-sok mindent elb.szott, de azért ne feledkezzünk meg pintér úrról sem, akit már évek óta a clodója mellé rács mögé be kellett volna b.szni.

Az egy nagy szégyen, hogy egy maffiózó korrupt mocsokból lesz belügyminiszter, de hát biztos tudott valamit a fiúcskákról...

Johny Bravo Creative Commons License 2002.02.04 0 0 238
Hát, szegény kommunizmusnál az emberi tényező (hataloméhség, aljasság stb) mellett a gazdasági oldal is súlyos hibáktól hemzseg.

Elég a tervgazdaság lényegére: a tervre gondolni. Maga a nonszensz.
Na de mindegy is, megbukott, és igy van jól.

Előzmény: Kopasz (230)
Kopasz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 237

Torgyán egy dologban jó volt. Sok pénzt préselt ki a tárcának. Csak aztán a felhasználás kissé gázos volt.
Előzmény: Ordas (236)
Ordas Creative Commons License 2002.02.04 0 0 236
Hat a fityesz ugyesen leszerelte a koztarsasagi elnoki almait :)

Mellesleg nem tudom miert frocsog az ellenzek, az o mg. miniszterei is eppen ilyenek voltak, csak nem voltak ilyen bohocok es a miniszterseguk elot mar nem volt ekkora sajtojuk.

Torgyan semmivel se csinalta rosszabbul, mint elodei. CSak szimplan rosszul.

Előzmény: Kopasz (235)
Kopasz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 235
Nézd Ordas koma..

Én agrárvégzettségű ember vagyok, bár nem tartom magam mindenhez értő "szagembernek" (valószínűleg ezért nem lenne belőlem jó politikus...), de ami itt az elmúlt évtizedben Mg. miniszteri szinten történt, az nem piskóta. Az első munkahelyem megvette anno a minisztérium miniszteri BMW-jét. Az utólsó bő egy évben a vásárlás előtt 3 db! miniszter feneke koptatta az üléseket. Torgyán volt az utóbbi időben a legtovább uralkodó miniszter. Megkockáztatom, neki lövése sem volt a mezőgazdaságról, csak értett hozzá, mer ugye kisgizda elnök volt. Sajna a Fidesznek oda kellett dobnia a koncot a választási szövetségért cserébe. Nagy feketepont. De legalább időben sikerült tőle megszabadulni. Ha Togyánból még lesz valami itt, az az ország nagy szégyene lesz.

Üdv: Kopasz

Előzmény: Ordas (234)
Ordas Creative Commons License 2002.02.04 0 0 234
Pedig nyilvanvalo, ot kene eloszor lecsukni. Persze SzB is szimami utjaival nem volt semmi (khm, ez onmagaban gyanus :) )
Na de az 5000 Ft-os chilei cseresznye... es egyeb ostobasagok. Meg a Concordia, stb.
Igen, ellenzek miert nem szall ra Torgyanra?
Előzmény: Kopasz (233)
Kopasz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 233
Komolyra fordítva a szót:
Egy ex minisztert nem olyan egyszerű lecsukni. Ez túlmesszre vezetne és a politikus urak nem szeretnek kellemetlen precedenseket teremteni....
Én nem hallottam arról, hogy a jelenlegi ellenzék komolyan Torgyi lecsukását követelné. Pedig egyszer el lehetne kezdeni.
Előzmény: Ordas (231)
Kopasz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 232

Remélem ami késik, az nem siet! :-))))

Előzmény: Ordas (231)
Ordas Creative Commons License 2002.02.04 0 0 231
Szabadi, Szabadi... Torgyannak kene inkabb ott lenni.
Előzmény: Kopasz (230)
Kopasz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 230

Kedves Johhny Bravo!

Természetesen undorító az, ha valaki a politikai hatalmát felhasználva "szénné lopja magát". De ezt még tetézni lehet az én szememben azzal, ha valaki erkölcsi magaslatokról próbál ítéletet mondani erről, miközben ugyanazt csinálta/csinálja és ha lehetőséget kap, akkor csinálni is fogja.
Emellett én kimondottan örülök annak, hogy mindkét fél kiteregeti a másik szennyesét, így legalább lassan tisztulhat a közélet (lásd pl. Szabadit, aki állítólag 12 évet is kaphat). Lassan mindenki rájön majd, hogy azért nem a trambulinról pisilünk a medencébe.
Sajnos annál realistább vagyok, hogy elvárjam a politikus uraktól, hogy mindegyikük azt csinálja ami a dolga: dolgozzon ezért az országért. Mindig csapódnak gazemberek minden párthoz, mert az emberek csak ilyenek. Ezért nem lehet sikeres a kommunizmus sem. Kihagyták belőle az emberi alaptermészetet.

Üdv: Kopasz

F14A Tomcat Creative Commons License 2002.02.02 0 0 229
Na én ebből kiszállok... Sem a hangnem, sem a téma nem ér nálam egy hajitófát sem. Ezt a tipusú gyűlöletáradatot már nehéz épp ésszel felfogni.

Akinek csak ennyire telik, hát istenem. Asszisztálni nem fogok hozzá. Úgy látom itt az ésszerű érvek már eleve halálra vannak itélve, maradt a fröcsögés. Jó szórakozást hozzá!

Ordas Creative Commons License 2002.02.02 0 0 228
Mondok. Szoval, Bolgar musorba csak azt engedtek beszelni, aki ballib volt. En probaltam betelefonalni, fel is vettek, de elotte el kellett mondani velemenyemet (nem kifogas a forcsoges, mert kulturaltabb volam, mint a szot kapok, csak eppen en az ellenzeket kritizaltam volna), de VELETLENUL nem kerultem adasba. S ezzel nem vagyok egyedul. Ez tehat cenzura.
Tehat hazudsz, hogy barki is eselyt kapott a beszeljuk meg-ben.

Gyulokodes Bolgar reszerol: pl. romanok ellen a statustorveny ill. az orban Nastase kiegeyzes soran. Mit mondjak, Haider mellett kis ovodas.

Aczel? Emlekszel a szazalekszamitasos dolgara?

Vagy nezed egyaltalan a hetfoi Juszt fele mocskot? (Sajtoklub) Amit tizedannyian neznek, mint a Lovas felet.

Ja, s Bolgar ott is hazudik, mellesleg ugeysen csinalta, csak hat hozzakepst a meztelen csiga egy gericoszlop, szal onkent felmond, elmegy kozos megegyezessel a radioba, majd adja a martirt.

Ez a heti teveses mondokad ujra csak hazugsag.

Te, figyelj, meg vonulj kicsit vissza apolitikatol, tajekozodj, tanulj, mert nagyopn hulyesegeket beszelsz.

Előzmény: Johny Bravo (224)
Ordas Creative Commons License 2002.02.02 0 0 227
Te tenyleg fasz vagy!
Előzmény: Johny Bravo (225)
Ordas Creative Commons License 2002.02.02 0 0 226
Ebbol atszik, milyen primitiv vagy! PONT azt probalod ram kenni, aminek PONT az ellenkezojet mondod. JELELMZO.

Vhogy borzaszto szanalmas vagy.

Aruld el, hol kevertem egyiket a masikkal. Bizonyitsd be!

Előzmény: Johny Bravo (225)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.02.02 0 0 225
Azokra az ordas nagy butaságokra (műveletlenségből, vagy megvezetettségből fakad vajon?...) most nem is kivánnék reagálni, ahogy a fasizmust kevered a nácizmussal, kommunizmussal, sztálinizmussal.

Sőt, ebben a topikban már semmilyen hozzászólásodra sem kivánok reagálni.

Előzmény: Ordas (223)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.02.02 0 0 224
Mondjál példát, hogy Bolgár vagy Aczél mikor gyűlölködött.

Cikk, újság (tv-adó), dátum. Vagy pedig kénytelen leszek azt hinni, Te vagy, aki gyűlölködik.

Bolgár esetében az volt a gyűlöletes dolog, hogy bárkinek esélyt adott a Beszéljük meg-ben, annak is, aki a kormányt kritizálta?

Szégyenletes az a mocsok, ami a szádból ömlik.

Ugye még emlékszel, te nagy gyűlölködés-ellenes f.sz, hogy melyik újság hasábjain javasoltak "nemzeti kommandót", amely a hetihetes 2-3 tagját kivégezhetné?

Undoritó, ahogy a jobboldali dagonyából még neked áll följebb.

Előzmény: Ordas (223)
Ordas Creative Commons License 2002.02.02 0 0 223
Na, mar eppen beiram volna egy emet filozofus mondasat, de ugy latom nincs szukseg ra, mert kb. azt mondod, amit en.

Sztálin és Hitler tömeggyilkosok voltak ez kétségtelen. Önmagában azonban sem a fasizmus (pl. Olaszország) sem a kommunizmus (lásd pl. Magyarország) nem egyenlő a tömeggyilkossággal.

kommunimus = fasizmus
sztalinizmus = nacizmus

Jo, mondjuk masodik resszel nem ertek egyet. Leven egy ember halala is sok.

Tehat Kadar ugy 5-600 embert logatott fel, szerintem megerdemelte volna, hogy logjon. O valoban lampavasra erett.

Azert lengyelorszagban bekes volt. Nem volt ott harc. Mert ugye a Szlidaritas mozgalom 81es. Pragaban mondjuk igen nagy tuntetesek voltak. Akkor ultettek le pl. Deutschot is :)
Nemetegyesitesnel se emlekszem nagy verengzesre. De javits ki. Vagy mit tekintuk nem bekes atmenetnek? Mert a lengyelt, nemtet nem lehet egy lapon emliteni a roman es jugoszlavval.

Legjobban Csehorszagban skerult, ahol valoban kirugtak a regi mebereket a sajtobol, igy nincs ott, aki gyulokodjon. Ott nem dolgozhatnak Bolgar es Aczel felek.

Előzmény: F14A Tomcat (222)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.02.01 0 0 222
Na akkor most jött el az az idő, amikor azt kell mondanom, egyetértek Kopasszal! Persze Johny Bravo kiegészitéseivel együtt! :-)))
A kettő együtt már egy egészen jó jellemzést nyújt a jelenlegi helyzetről.

Ordas, már megint nem olvastál el mindent :-)))
Nem a kommunizmusról és a fasizmusról volt szó, hanem zsidózásról és nácizásról. De ha már kommunizmus és fasizmus: Összekevered a dolgokat! Sztálin és Hitler tömeggyilkosok voltak ez kétségtelen. Önmagában azonban sem a fasizmus (pl. Olaszország) sem a kommunizmus (lásd pl. Magyarország) nem egyenlő a tömeggyilkossággal. Rákosiék sok ezer embert internáltak, meg volt azért még jelentős számú gazságuk, az ÁVÓ éppenséggel nem bánt kesztyűs kézzel senkivel, de azért "népirtást" még nem kell emlegetni. 56 után meg Kádárék éppen csak "megfeleltek" az oroszoknak. Tudod Te, hogy MENNYI embert kellett volna kinyirni, ha teljesitik az orosz követelést??? Nem teljesitették és már ez is valami, ha nem is sok. Arról nem beszélve, hogy mindig is itt volt a "legvidámabb barakk". Ez pedig azért nagy szó, pláne ha azt nézed, hogy FÜGGETLEN ország abban az időben a szoci blokkban nem volt!
EZEK a tények. A többi már csak a jobboldal hozzáadott acsarkodása. Az sem véletlen, hogy hazánk volt szinte az egyetlen a régióban - Csehszlovákiát leszámitva -, ahol a rendszerváltás békés volt! (Nézd meg Romániát, Lengyelországot, Jugoszláviát sőt akár a német egyesitést!) Ha itt akkora "elnyomás" meg "rendőrállam" lett volna, akkor a rendszerváltásnak is kb. olyannak kellett volna lennie, mint a fent emlitett országokban.

Johny Bravo Creative Commons License 2002.02.01 0 0 221
1. Úgy vélem, nem azért adózunk, hogy azt reklámozzák, hogyan osztják fel újra az adóként általunk megtermelt pénzeket.

1. Az meg egy mocskos visszaélés a dologgal, hogy "Jó kezekben az ország", ez a fidesz (érted, mint párt) önreklámja, az adófizetők pénzéből.

Hát b.szódjanak meg.

Előzmény: Ordas (220)
Ordas Creative Commons License 2002.02.01 0 0 220
Ht en ilyen aranyokat nem tudok, de amai vilaban szukseges vmennyi reklam.

Hogy az emberek tudjak, van diakhitel, stb.

Aranyokon, modszereken lehet vitazni.

Johny Bravo Creative Commons License 2002.02.01 0 0 219
"a hatékony és hosszútávú politizáláshoz gazdasági háttér kell"

Lehet, hogy én vagyok túlzottan idealista, de szerintem a politizáláshoz tisztességes munka kell, nem "gazdasági háttér" (értsd: mindenki lop magának).

Persze én is tudom, hogy ettől függetlenül eddig minden kormány szénné lopta magát...

*

Széchenyi-program, Diákhitel, stb. Nekem sincsen semmi elvi gondom ezekkel, értelmes dolgok. Viszont attól hányok, hogy az ezen programokra forditott zseton felét a program = a kormány = a fidesz reklámozására forditják.

Gusztustalan az, hogy ami dolguk (mint kormány: segiteni az embereken), azt úgy reklámozzák, mintha valami rohadt nagy kegy, szivesség lenne.

Előzmény: Kopasz (216)
Ordas Creative Commons License 2002.02.01 0 0 218
No jo...

Nem par szaz ember buliozta ki. Ok megadtak a folyamatnak a kezdolokest. meg kellett hozz a Part tuttyogese, beszarisaga.

Tevedsz! En vegig azon vagyok, vagy ne beszeljunk fasizmusrol es a kommunizmusrol egyarant, vagy beszeljunk mind2rol. Nekem teljesen elfogadhatatlan, hogy a fsizmus a fobunos, mikozben a kommunistak bunei felett szemethunyunk. Ezert varok sokat az Uj Baloldaltol, hogy legyen egy "tabula rasa" bal part.

Mindamellett a kommunistak tobb tiz millioval tobb embert oltek meg. Asszem negyszer annyit.

Nezd, MSZP nagy gyulesen,a hol eldolt MP szemilye (marmint min.eln. jeloles) ott volt az SZDSZ es a Munkaspart is.
Amugy tud6nad, hogy MSZP nagygyulesen meg elvtarsoznak (pl. Gyula amikor beszelni kezd) es a vegen nem Himnuszt enekelnek, hanem Internacionalet. Ezt meg hirado is mutatta.
Fidesz-MIEP kozos gyulesrol nem tudok.

Előzmény: F14A Tomcat (215)
Ordas Creative Commons License 2002.02.01 0 0 217
Hat en nezem a Sajtoklubot (ahogy latom te is. Helyes :) )

Kabe nagyjabol iyen tartalommal mondta, hogy a volt bunosoket, azaz gyilkosokat egy forradalom akar fel is kothette volna, nem lett volna benne semmi kulonos.

De konkretan Hormon Gyufara mit mondott? Mar nem tudom. Szal ra szerintem lampavasat nem mondott.

DE:

Kiakadas ott volt MSZP reszerol, mikor HGy-t budos bunkonak, szarhazinak nevezte BZs. S tok igaza van. Aki lakossagi forumon politikai ellenfeleit gyalazza ("kurvaaranyazas"), annak minimum, hogy ezt elviseli

Előzmény: Johny Bravo (214)
Kopasz Creative Commons License 2002.02.01 0 0 216
Ahoj!

Látom az F1-es törzsközönség egy része itt is belelendült (Ordas vs. Johny Bravo), remélem azért nem fognak nagyon elmérgesedni a dolgok.
A magam részéről ugyan Fidesz szimpatizáns vagyok, de remélem a szemellenzőt nem raktam még föl.
Sajnos az a helyzet, hogy a hatékony és hosszútávú politizáláshoz gazdasági háttér kell. Ezen a területen az MSZP komoly előnnyel indult a gengszterváltáskor, az MDF szerintem többnyire ezért nem tudott hatékonyan dolgozni. Antallék nem vállalták fel a komoly nagytakarítás következményeit anno, szerintem ez volt a fő hibájuk, de lehet hogy e területen még változik a véleményem, majd a jövő megadja a választ. Egyelőre még túl közel van a dolog.
Sajna a Fidesznek (meg a többi pártnak is) ki kell építenie a gazdasági hátterét és erre az ellenzék nem mulaszt el figyelmeztetni. Csak azt se felejtsük el, hogy az MSZP klientúrája is az ún. "mi" pénzünkből építgette ki a hátteret. Teljesen fölösleges egymásnak bizonygatni azt, hogy melyik oldal hogyan és mennyit harácsol. Ha kicsit kinyitjuk a szemünket, akkor pl. USA-béli Enron botrány jól mutatja, hogy biza azok az erkölcsileg felsőbbrendűként viselkedő fejlett nyugati urak is csak így csinálják.
Az MSZP-vel nekem csak egy bajom van. Sajnos meglehetősen sok arc szalonképtelen ott a számomra. Horn Elftársat érdemei elismerése mellett lassan nyugdíjba kellene küldeni, mert a jelenlegi megnyilvánulásai meglehetősen kiábrándítóak. Kovács külügyminiszterként egészen rokonszebves volt, mára egyszerűen kiábrándító. Medgyesivel nincsen különösebb gond, még mindig ő a legelfogadhatóbb arc, ebből a szempontból jó választás volt a Maszop részéről. A másik oldalról néhány arc a Fidesz oldalon szintén kezd szalonképtelenné válni a számomra, az FKGP-ről nem is beszélve.

A gazdaság területén a gengszterváltás után át kellett állítani a a magyar gazdaságot egy más pályára. Az MDF nagy tragédiája az, hogy az ezzel kapcsolatos kellemetlenségek az ő nevükhöz kapcsolódik, ebbe mint párt is belerokkantak. Érdemük az, hogy a váltás alapjait megteremtették. Az MSZP országlása alatt a Bokros csomagként elhíresült intézkedések is kétségtelenül szükségesek voltak, csak az én véleményem szerint volt némi probléma egyes részekkel. A bérek és nyugdíjak reálértékét lenyomták, mondván azt, hogy a túlfogyasztás egyensúlyi zavarokat okoz. A bibi csak az volt, hogy ezt csak a közszférában érték el, a versenyszférában merdeken emelkedtek a bérek, a közszféra alkalmazottai és az egyéb alkalmazottak egy része pedig komoly egzisztenciális problémákkal szembesült. Szerintem a normális ruházkodás, táplálkozás és a meleg otthon nem "túlfogyasztás", pedig sokak számára ez is nehéz volt (nekünk is). Ezt még mindig el lehetett volna fogadni, ha közben nem konszolidálnak bankokat sok százmilliárdért. a többi dologról nem is beszélve. A Bokros csomagnak volt nagyon sok pozitívuma, de a kisemberek felé küldött üzenetbe bele is bukott a Maszop 98-ban. Emellett a gazdaság 95-96-tól a mai napig egy stabil növekedési pályára állt, a jelenlegi és az előző kormány egyaránt pirospontot érdemel ezért. (Jó cikk van erről a www.tudosz.hu lapon.) Hála istennek ma már az állam nem túlságosan befolyásolja a gazdaság fejlődését.

Széchenyi program. Én kutatóintézetben dolgozom jó régen, így látom a források alakulását. Régebben pl. a kutatás hazai forrásoknak igencsak híján volt. Ez a program egészem más nagyságrendben biztosít forrásokat. Korábban mindig csak szövegeltek arról, hogy több pénz jut a kutatásba, de ennek jele nem volt. Most van. Mivel időközben mikrovállalkozó is lettem, még én is tudtam pályázni az idén, régen ilyen nemigen volt. Ismeretségi körömben további pályázatokat is készítettünk közösen. Úgy tűnik számomra, hogy a Széchenyi terv igenis minőségileg más, nem csak a meglévő pénzek "átpántlikázása". Véleményem szerint sokkal-sokkal szélesebb kör férhet hozzá és a pénz is több.Emellett nemfelejtsük el azt sem, hogy aki gazdaságilag robban tani akart, az az oktatásba és a kutatásba invesztált és ez valahogy mindig bejött.

Nagy érdeklődéssel várom a pártok választási programjait. Amit az MSZP programjáról előzetesen olvastam, az úgy hangzik, mint amit a Fidesz az utóbbi 1-2 évben ténylegesen elkezdett. (A pedagógusok tavaly januárban megkapták a soros 8-9 % emelést, majd szeptembertől ezt megfejelve (!) további 20 %-ot. Persze ez is kissé kampányízű, de legalább kézzelfogható.) Mindensetre ha az MSZP esetleg nyer, akkor remélem, hogy tényleg ezt is akarja majd csinálni.
Talán most már itt az ideje, hogy azok is érezzék a fejlődés előnyeit, akik eddig úgymond szarért-hugyért tolták az ország szekerét (itt elsősorban a közszférára gondolok, pedagógusok, egészségügyi dolgozók, de általában MINDENKI!) Itt most már a politikus uraknak el kellene kezdeni államférfiként is gondolkodni és cselekedni, de ezt egyelőre mindkét oldalról hiányolom. Van még hová fejlődni.

Üdv: Kopasz

F14A Tomcat Creative Commons License 2002.02.01 0 0 215
Nos kedves Ordas!

1.a "Eloszor is. Fekete auto kepletes dolog. Jo lenne a metaforakkal tisztaban lenni."

Akár az is lehetne, de NEM AZ! Ez ugyanis valóban volt, létezett, de EZT belekeverni a hetvenes-nyolcvanas évekbe pont olyan, mint amikor "metaforikusan" lenácizzák a miépeseket.

1.b "De tudod, egyeseknek bevontak az utlevelet, kirugtak a munkahelyerol, ellehetetlenitettek."

Ja. Az ország lakossága kb. 10 millió. Ebből néhány százzal valóban megtették, még akkor is, ez igaz. De mintha emiatt lett volna egy rendszerváltás, úgy emlékszem... De remélem nem gondolod komolyan, hogy a rendszerváltást az a pár száz "ellenálló" bulizta ki? Azért ennél összetettebb a dolog.

2. "Szolasszabadsag van, nekem ez belefer."

Tiszteltetlek! Akkor férjen bele az ellenkezője is! Azért viszont baromira fújsz. Mégis mit képzelsz, ki vagy Te, hogy érzékenyebb lehetsz másoknál?

3. "Tudnad milyen hangok vannak a "muvelt" nyugaton... "

Tudom. Azt is tudom, hogy milyen hangok voltak a rendszerváltás előtt. Arrafelé - ezt meg kell szokni - mindent szépen felnagyitva tálalnak. És abba aztán hiába is akarsz beleszólni, úgyse tudsz!

4. "MSZp 2001 ota rendszeresen egyutt unnepel a mUnkasparttal."

MIT? MIKOR? HOL? HÁNYSZOR???

5. "Ebbol az ugyesek kihozhatjak, hogy fasiszta vagyok :)"

Nem, Te csak látens barnainges vagy :-))

Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.31 0 0 214
Ennyit segitek: könyv =/= pénteki sajtóklub.

Tudod, amelyik után azt hazudta, hogy a fogorvos fájdalomcsillapitó injekciója miatt volt "bágyadt".

Demagóg az, aki keveri a forrásokat...

Előzmény: Ordas (212)
Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 213
De akkor semmit nem szabad roluk beszelni?

Vagy palesztinokat a lengyelek irtjak?

Kozel Keleten mind2 csoport megerdemelne egy kis napalmot. Beken maradnanak.

Előzmény: Johny Bravo (211)
Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 212
ajnos JB, hazugsagon ertelek. Mivel nekem dedikalt Bayer konyvem van, egesz pontosan tudom idezni a lampavasasa dolgot.

Ime:

Mi lett volna, ha a rendszervaltas gy forradalmi aktus lett
volna? Egy masodik 1956 - 1989-ben? Elofordulhatott volna, hogy valakik
mondjuk Mansfeld Peter meggyilkolt martir hozzatartozoinak vezetesevel
kirangatjak Kadar Janost a Feher Hazbol es lampavasra huzzak?
Elofordulhatott volna...Szornyu lett volna? Szornyu lett volna. Erteheto
lett volna? Tokeletesen ertheto lett volna. Ezt ne feledje soha senki sem.
Es egyszersmind ennyit a lampavasrol.

S hol van ez attol, hogy kivanatos a nemzetnek Orban es Kover halala?

Torit nem artana tanulni, te rrkolcsi hulla, demagog fasz! Orban nem tomeggyilkos Kadarral ellentetben!

Ha lesz KAdar szobor, elsokent fogom festekkel leonteni.

Vegukl: Meg aztan melyik volt elobb?
Tehat ballib pofatlanul uszithat, jobboldalnak nem szabad.

Előzmény: Johny Bravo (209)
Johny Bravo Creative Commons License 2002.01.31 0 0 211
"Zsidozas? Abbol miert jon az antiszemitizmus? Aki nem erte gyet a zsidokkal az antiszemita?"

Bazdmeg, nem attól zsidózol, hogy nem értesz egyet velük, hanem hogy külön veszed őket.

Tudod, diszkrimináció.

Előzmény: Ordas (210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!