ja, és egy hordó vodka is 100 Ft-ba kerül, hiszen legális!!! végülis egy köbméter víz, olyan 150 ft, ráadásul a vízzel sokkal több gond van, mint a vodkával. Hiszen a vizet szivattyúzni, tisztítani kell, ami hatalmas többlet költséget okoz a vodkához képest :DDDDDDD
Csak dúrva hasraütés alapján. De ha kicsit utánagondolsz, max 30e Ft 1 tonna búza. azaz 30 Ft 1 kilo. A búzával ráadásul több gond van sokkal, mint a kenderrel, és menyniségileg meg alig hoz kevesebbet 1-1 bokor. Szerintem ebbe már az árba már az is bőven belefér, hogy préselik, csomagolják, szállítják, etc.
Különben meg a hőn áhított válaszaidért egyszerűen csak keress fel bármilyen ezz4el figlalkozó oldalt, megtalálsz mindent! (Nem kell hozzá sok fantázia: pl. cannabis.com, marijuana.com, etc.)
T.
UI: a WCs tűnik a legjobb megoldásnak tényleg! Csak az a gáz, hogy utána még azt is be kell majd bizonyítanunk, hogy tőle származik! Biztos nagyon dúrván ránkszállnának...:)
Ha azt akarod, hogy ezt a topikot letiltsák vagy valami ilyesmi, akkor nyugodtan kérdezz ilyeneket, de inkább, ha lehet, ezt emailen intézzétek. Ilyen infok ugyanis törvénytelenek, ezért levetethetők a szerverről, úgy tudom. ;)
"Tudod, pont itt a neten olvastam egy másik topicban, hogy pár srác állt a 4-6-os villamos megállójában, mikor egy rendőrautó lefékezett, kipattant belőle négy zsaru, megmotozták őket, valamelyiknél találtak pár gramm zöldet. Gondolhatod, a srácok lesápadtak, leizzadtak, de legnagyobb meglepetésükre a rendőrök miután elvették az anyagot és megfenyegették őket, hogy legkötzelebb lesz dádá, visszaszálltak az autójukba és elhajtottak. Mindez pénteken kora este. Érdekes történet.De biztos ez is csak egy kitaláció, fantazmagória. Hát persze. Azt a hajléktalant se verték meg a rendőrök, az is csak egy megrendezett jelenet volt.
Tudod, ha azt az esetet nem rögzíti senki, fogalmunk sem lenne a dologról, Mint ahogy arról sincs, amit nap mint nap elkövetnek a "rend őrei" az állampolgárok ellen. Megállítanak srácokat az utcán és minden indok nélkül megmotozzák őket, kipakoltatják a zsebeiket, holott ehhez semmi joguk. De manapság ez kit érdekel? "
A gaz az, hogy a fontos foglalkozasok gyakorloit nem fizetik meg jol. Tanar, rendor, tuzolto, orvos, pl. Akkor nem erne meg az onfenntartas erdekeben ilyet tenniuk.
szerintem az elso feladat az altalanos informacioszerzes.
- ki tudja, hova jar tompika vagy vikor fodraszhoz? ot latom a kulcsfiguranak az ugyben.
- hova teszik tompika sapkajat, ha hazajon a kormanyulesrol?
- mikor lesz lekozelebb nyitva a parlament. huh, ez nehez dio :) a parlamenti veceben talan konnyebb a dolog. valaki kiadhatna magat riporternek vagy veceszerelonek!
- kihelyezett kormanyulesek: a nagy gulyaspartik utan is szoktak hugyozni a politikusok!
- hosszu misek: ha az ember orakat ul egyhelyben, biztos kell neki. es ha nagyon kell, talal ra helyet. nekunk kell elobb megtalalni azt is!
Igen. Sajnos egy nemreg nalam jart videki leany szerint Pest csodas, mert a kis falvakban, ahol o jart, es lakik, a program a kocsmai verekedes, hanyas, dszuva. Mi lehet ennek az oka, ha igaz? :(
"Én nem megérzés alapján alakítottam ki annak idején az álláspontomat. Indukció. Az alapérv, ami mindent üt nálam, az egészségügyi szempontból vett ártalmasság."
A masik oldalt nem erinti ez az alaperv. Ha lat egy rossz, masnapossagot, es igazolt leepulest leto szert, mint pl az alkohol, inkabb hasznal egy nem igazoltan annyira karost, mint a fu.
"Aki nem nem látja be, hogy a hazai lakosság egészségi állapotának mai viszonyai között a fűlegalizálás kérdésének a feltevése is képtelenség, annak az önigazolási törekvései nem méltányolhatók IMHO."
A hazai lakossag egyebkent is meghal. a normalis emberek viszont kaphatnanak megegy eselyt. :)
"Nincs bennetek valami vészcsengő? Amúgy is eszi a testet-lelket éppen elég nyavaja. Rontjátok saját életesélyeteket."
Olyan nyavalyakat vallalnak magukra, melyek kevesbe eszik oket, sajat meggyozodesuk szerint.
Éljen a szabadság! :)
Földalatti mozgalmunk most teljes titoktartás mellett megkezdi működését... Ne féljetek! ezen a fórumon biztonságban vagyunk, senki nem tudhatja meg haditervünket!!!
Napi parancs: összegyűjteni azokat a személyeket, akik ismernek olyanokat, akik elég közel állnak az érintettekhez, így feltűnés nélül tudnának mintát szerezni belőlük.
Ha ilyen nincs, önkénteseket kell keresnünk, akik hosszas aknamunkával közelébe férkőznek a célszemélyeknek, és mintát vesznek majd tőlük, ha már odáig jutnak.
Csatára fel!
:):):)
Okkkéééé!!!
Indul az Indexesk nagy lebuktató kampánya... Ha bejön, akkor még filmet is csinálunk belőle!
Mind híresek és gazdagok (és szépek) leszünk, és átvesszük a hatalmat!
Vérszerzésre fel!!!
T.
UI:Várjuk, az igaz ügy érdekében mindent bevetni hajlandó lányok érdeklődését! :)
Én eleddig egyetlen hitelesebb forrásból hallottam csak arról, hogy Dajcs Tompika füvezik. A többiekről csak a temérdek pletyka kering...
De azért sürgetnék egy átfogó vér-vizelet tesztet az összes politikusnál... :):):):)
Mókás lenne...
Eleg sokfelol hall az ember "varosi legenda" kategoriaju sztorikat, hogy tompika, meg a Viktor sem volt(???) angyal. Finoman szolva toltak magunkba mindent. :))
Hogy ebbol mi igaz, azt nyilvan soha nem lehet megtudni.
Természetesen biztos nem lehetek benne, hiszen információm annyi, amennyit a hírlap közölt. Tény, a cikkben erről nem írt. Egy újságíró ezt az infot szvsz nem hagyta volna ki.
gramm, bocs.
Meg kellene szervezni egy akció-szerűséget. Valahogyan megszerezni pl. tompikának vizeletmintáját, vagy csöppnyi vérét :), s analizálni. Van-e benne cucc. Vagy ki lehet még a pol. elitben ilyesmi Jani?! Szvsz, fogyasztanak néha-néha ők maguk is. Bár, lehet, hogy megértették: egyszeri baki is posztjukba, karrierjükbe kerülhet és leszoktak. Mert azt elképzehetetlennek tartom, hogy ebből a soknyi politikus csírából egy sem próbálta ki valamelyik illegalitét még fiatal korában. Ha meg tényleg így van, akkor csak sajnálni tudom őket.
Rakd már fel ide, kérlek, azt a cikket! (ha még nem tetted meg)
Az egész szituáció teljesen életszerűtlen a fiú szemszögéből. Mindegy. Azt nem értem, miért nem vettek tőle vért, mintát a hajából, amiből bebizonyosodott volna néhány dolog. Lehet, valami fejes fiacskáját kapták ki. (Hogy heroint használnak-e egyetemisták, áááá, ők nem, persze)
Továbbá, mit kerestek az érdeiek Tatán? Olyat már láttam, hogy fiatal rendőr szakközepesek, teljes dílerdivatban, elvegyültek a nép közé árust fogni. Ez lehetett? De Tatán nincsenek, a hatalmas Érden meg igen? És mégegyszer felteszem, akinek van 5lete válaszoljon, miért nem indítottak a rendőrök ellen visszaélés miatt eljárást?
Egyébként nekem is megvannak azok a történetek, amelyekben a rendőrök azt a pár gram füvet zsebrerakták, a csávókat meg elzavarták.
Mi a halálért? Tudod, kellett egy jópont, egy kicsit rádobni a pozitív felderítési statisztikán stb. Ezer ok és indok lehet.
Miért pont ennek a srácnak? A fentiek tekintetében nem tökmindegy kinek?
Tudod, pont itt a neten olvastam egy másik topicban, hogy pár srác állt a 4-6-os villamos megállójában, mikor egy rendőrautó lefékezett, kipattant belőle négy zsaru, megmotozták őket, valamelyiknél találtak pár gramm zöldet. Gondolhatod, a srácok lesápadtak, leizzadtak, de legnagyobb meglepetésükre a rendőrök miután elvették az anyagot és megfenyegették őket, hogy legkötzelebb lesz dádá, visszaszálltak az autójukba és elhajtottak. Mindez pénteken kora este. Érdekes történet.De biztos ez is csak egy kitaláció, fantazmagória. Hát persze. Azt a hajléktalant se verték meg a rendőrök, az is csak egy megrendezett jelenet volt.
Tudod, ha azt az esetet nem rögzíti senki, fogalmunk sem lenne a dologról, Mint ahogy arról sincs, amit nap mint nap elkövetnek a "rend őrei" az állampolgárok ellen. Megállítanak srácokat az utcán és minden indok nélkül megmotozzák őket, kipakoltatják a zsebeiket, holott ehhez semmi joguk. De manapság ez kit érdekel?
Tudod ez nem hangulatkeltés, hanem a nagy magyar valóság. Persze, ne fogadd el, én nagyon remélem, hogy nem fogod a saját bőrödön megtapasztalni, mi is a mai rendőrség igazi arca. Addig is marad számodra az édes, boldogító tudatlanság.
Hangulatkeltés nélkül.
Nem nagyon lennek most a srac helyeben... :(
Nem kicsit ra fognak szallni a rendorok, valoszinuleg egy-ket pofon is elcsattan majd...
Azt, hogy a rendorok miert csinaltak, egeszen egyszeruen nem tudom felfogni.
Teny, hogy a rendoroknel nagyon sok lefoglalt cucc van. Ha elkapnak valakit, nyilvan a mindenki szamara az a legtisztabb, legjobb, ha a zsaruk elrakjak a cuccot, az ember meg balra el...
spéci, azért valahol mélyen te is érzed, hogy ez a történet bárhová is gurítod, sehogysem áll meg.
Jó, tegyük fel hogy a gonoszok odacsempészték a cuccot.
De mi a halálért és miért pont ennek a srácnak?
Kilökték őket a yardról egy zacskó vegyes jósággal, hogy fogjanak palimadarat?
Teljesen életszerű.
Szokjatok már le a rémlapok olvasgatásáról, ez is csak egy újabb hangulatkeltő cikk.
Okosabb nem leszel tőle, akkor meg minek?
Bezzeg a hétvégi MN cikket, amire itt utaltam lentebb, senki sem olvasta, mi?
Pedig hát.