A egyesületünkkel megyek, a Roki emléktúrát csináljuk. 22-én ugyanez a csapat megy a Csömödér 20-ra. Én lehet, hogy elmegyek a Káli 15-re, de nagyon rossz az utazás Kaposvárról. Hajrá TTB
A lényeg azért kisilabizálható... Még jó, hogy a Visegrád-Nagymarosi kompnak nem változik sűrűn a menetrendje. Alig több, mint 2 éves, amit belinkeltél :)
halgatoozoo: Sancimanó kérdéséhez csatlakozva: kötelező előjelentkezni??? Én mennék P30-ra, de a potenciális utitársam szokás szerint még bizonytalankodik. Addig nem akarok kavarni, míg ő nem lesz biztos és ez holnap estig valszeg nem derül ki...
Hát szerintem nem... Nézdd meg <a href="http://www.elvira.hu/elvira.dll/uf?ed=05.05.10&i=Nagymaros-Visegr%E1d&e=Zebeg%E9ny&v=&mikor=05.05.14&d=&isz=1&sk=5&u=47&x=118&y=32" target="_blank">ezt</a> és egyeztesd össze ezzel! Esetleg még <a href="http://www.elvira.hu/elvira.dll/uf?ed=05.05.10&i=V%E1c&e=Zebeg%E9ny&v=&mikor=05.05.14&d=&isz=1&sk=5&u=47&x=92&y=45" target="_blank">ez</a> is összejöhetne ezzel, de ez azért nem lesz jó, mert messze van a vasútállomás és a komp.
Hmmm, az a baj, hogyxha meghúzom, akokr feltehetően a túrát is lejkéssük, ahogy a MÁVot ismerem :-D nomeg utána Káli helyett Dutyi :-D tényleg nem tudod elérni a korait? Veled is jó lenne már összefutni. vagy esetleg a célban...
Tévedtem. Semmiképp nem fog menni az 5:30-as vonat. HA megyek Dunakanyarra akkor a későbbi vonattal ami 7:45-kor van Zebegényben. Ugyanis akkor van komp. Akkor is csak érdekesen... Na mind1
Akkor most szombaton mindenki, aki a D45 (nem209) re készül, a nyugatiból a 5:30as koraikakas csigajárattal megy, vagy valaki esetleg lusta mint én, és csak a 6:55ös zónázóval?
SK OFF A K100 miatt vagyok rá még (ha lehet még fokozni) mérgesebb. Az, hogy ellopták, nem az ő hibája, de nem bírom felfogni, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni az éretségit. Matekversenyeknél valahogy sosem volt ilyen probléma. Tzh Asszem megyek a nő mellé :-D, oda már ismerem az utat :-D. Rajtam reggel ott lesz majd a nemzetiszín szalag. Az utolsó kocsiba szálljon az összes elvetemült túrázó, ok?. (aki nem elvetemült, az is)
Lehet hogy hülye vagyok de számomra nem egyértelmű, kötelező előjelentkezni?
Most néztem, nyugati 06.55-kor induló vonat 07.45-re van Zebegényben, ez miért nem jó? 08.00-tól van a 45km-es rajt. Miért akarok én odaérni 06.40-re, nem tudjátok?
pygmea!
Győztél!!
Kellene internet söröző, miért csak internet kávézó van? :o)
Én is jelentkeztem, de telefonon. És azt is megtudtam, hogy 45-ön lehet hamarabb indulni, de akkor számíthat rá az ember - ha túlzottan siet -, hogy esetleg még nem nyit ki a cél. Ez persze engem nem fenyeget... :)