Határozottan nem! Nagy villámra teljesen más útvonalon megy a busz, mint Visegrádra. Külömben kerestem a nevét Visegrádnál is, ott sincs. Viszont érdekelne, hogy budai H.G. sporttárs honnan szedte a menetrendet. Hüm?
induló megállóhelyérkezõ megállóhelyindulérkezikösszidõvárakozáskifejtés
1
Szentendre, autóbusz állomás
Visegrád, Nagyvillám
8:45
9:46
1:01
V.1-tõl IX. 25-ig szabad- és munkaszüneti napokon
Sajna lelőve a szombati Zebegény 5lete. Bajos lenne átjutni... Viszont a 30 ideális lenne. Van valakinek infója arról, hogy mikor mennek fel buszok a Nagy-Villámra? Apropó! Bicóval lehet indulni? Esetleg saját idő terhére is (hogy alhassak)?
Utánad értünk célba, jócskán lehagytunk még egy csomó embert, rövidebb távosokat is. És a pontőrök is kint voltak. Biztos vagyok benne, hogy nem a disznók ették meg a maradékot. Egyébként meg nem a konyhásnéni figyelmét hívtam fel, hanem neked tettem egy megjegyzést az étvágyadra és szokásaidra... Ha jól emlékszem, megkérdeztem, hányadik kör... Vagy valami ilyesmi, nem tartottam fontosnak beleírni az egy-év-távú memóriába... :)
Elméletileg igen, de nincsenek napi tapasztalataim, nem utazom rendszeresen azon a vonalon. A vasútbuzullus topicot pedig sajnos nincs időm olvasni :o(
Annyit azért hozzátennék (mivel nem voltál jelen), hogy az utolsók között értem célba, mivel a leghosszabb távon indultam. Így a megmaradt réteseket valószínűleg hazavitték és a kutyákkal/macskákkal/disznókkal etették fel, vagy kidobták a komposztdombra. Na, de hagyjuk...
Remélem azért nem kapok megrovást Hallgatoozoo úrtól, hogy újabb szolgálati titkokat kotyogok ki, de Nagymaroson egy cukrászdában lesz az ellenőrzőpont, ahonnan a kompállomás 5...6 perc séta - érdemes ezt is figyelembe venni.
Komp menetrenditt. Ezzel érdemes számolni, viszont az is hasznos infó lehet, hogy a (tapasztalatok szerint) ha nagy a forgalom akkor megy fél óránként is. Meg a Nagymaroson (a komptól 100m-re lévő) büfét is számításba szoktam venni, isteni a hal/kolbász/hurka...