Egy nagy szar volt ez a jatekhet. Legalabb a Cadets nyert. Chicago - Green Bay meccsen Briggs 16 solo tackle. Kicsit felporgott a srac :) Seattle meg elmehet a bus picsaba.
Azért az utolsó találatot megköszönhetjük neki... de valóban igazad van mert hiába van videjóbíró nem mindíg éreztem h sokat számítana. Olyan döntések születtek amin csak pislogtam. A lényegen nem sokat változtat..... Go Cadets!!!!!
A döntőben 45-43-ra nyert a franciák ellen, így aranyérmet szerzett a magyar férfikard-csapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon. Ezt megelőzően 1998-ban, a svájci La Chaux-de-Fonds-ban győzött legutóbb a magyar válogatott.
Akkor azt nagyon megkoszonom!!Akkor ha megadod a szamod akkor tudlak majd keresni hogy a holnapi nap folyaman mikor tudok menni erte!Elore is koszi! A szamom: 06-30-6806156 Csaoo
Odaadom termeszetesen! Sajnos, en jelenleg keptelen vagyok meg ajtot is nyitni, mert ahhoz le kell mennem az emeletrol :) ugyhogy mindenkepp kell lennie itthon valakinek. Majd beszelek a fonokoddel :P
Csa mindenki!!Elsonek szertnem megkerni Zitit hogy a Vasarnapi meccsig valahogy elkuldje nekem a kesztyut. Ziti ha ideadnad akkor megkoszonnem szolj ha nem tudsz eljonni vele es akkor elmegyek en erte!!Kicsivel lentebb talaltam azt a piros kockas jatekos es szerintem eddig jol megy!:D Lessetek meg!!:D
Már csak egy napot kell aludni, hogy kezdetét vegye a World Cyber Games 2007, melynek ezúttal a Seattle Seahawks csapatának stadionja, a The Qwest Field fog otthont adni. San Francisco után másodszor is az Egyesült Államokban tartják a WCG döntőjét, így ezúttal is meg kell kűzdenünk a 9 órás időeltolódással, tehát számunkra kora este fognak kezdődni az összecsapások, melyek egészen hajnalig tartanak majd. A véletlenszerű csoportsorsolásnak köszönhetően akadnak azért szép számmal érdekes párosítások már rögtön a verseny legelején, így mindenképpen érdemes lesz holnap estétől figyelemmel kísérni a mérkőzéseket. Addig is nézegessétek meg a helyszínen készült képeket, ugyanis nem kevés kiállító és díszlet fogadja majd a résztvevőket és nézelődőket.