Én is féltem, amikor az Accordon megcsináltam a DRL-t. De szerencsére 50-60 patentnál nem fogta több, viszont azok sem voltak egyformák és nem minden luk volt patentos, szóval majdnem sikerült minden úgy visszatenni, ahogy volt :))))
Bár megúsztam volna ennyivel.. Mindenesetre most egy kicsit rehabilitáltam a Tungsramot. Az MU+90esek egy hónap használat után is olyanok mint az újak.
Tudom, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni..
Tréningezek lökhárító leszerelés ügyben. Félek tőle mint a tűztől.
Megmutatod ezeket a képeket pls? Reléguru arra tippel, hogy a búrán belülre levegő kerülhetett, ami túlzott nyomásnövekedéshez vezetett. Túlfeszültségtől nem hiszem. Legfeljebb hamar kiég. Ettől függetlenül, holnap megmérem a töltést (a gyári izzók közül az egyik 5és fél év után égett ki, idén januárban, a másik még jó).
Ez durva. Neten láttam képeket szétrobbant NB-ről, meg olyan is van, ahol egy dudor lett az izzón és tiszta korom belül. Nálam egyelőre semmi gond velük egyik autóban se. Mitől robbanhat így szét egy izzó? :o Túl nagy feszültséget kap, vagy mitől?
Szerintem is.. A másik oldalon is kikezdte a tükröt (meglilult, és két pici sávban meg is vakult), jóllehet annak az izzónak különösebb baja nincs - bár egy hét használat után megrepedezett a festék a hegyén.. Próbáltam kiporszívózni a szilánkokat, de persze nem igazán sikerült.. Fényszóró darbja 38e..
Hát b@szki, sokmindent gondoltam volna, de ezt nem.. Mérhetetlenül el vagyok keseredve.. :(
Alig több mint egy hét használat után, szabályosan szétrobbant az NBP! Az elfüstölt spirál természetesen szétégette a foncsort, a búrán belül áll az üvegszilánk. Tönkretéve a hibátlan fényszóró. A cseréhez meg kell bontani, az eddig bontatlan autó elejét, a költségekről nem is beszélve.
Reléguru topictárs! Az izzót nálatok vettem. Mit szólsz ehhez?
Az a baj, hogy annyira szakadt a hó, hogy az ablaktörlő is csak maszatolt egy idő után és a fényszórót is ellepte hamar.
Teljesen jó az NBL havon, a távfény kicsit gyengének tűnik, de azért van, mert a fényszóró felső részén a tompított fény leolvasztotta a havat, de az alsó felére meg odafagyott.