Nem tudom megnézni mert a komjúteremen nem jön ki. Nem értem , miért vagyok én butuska. Nem akarok azon vitatkozni, hogy a Hold forog vagy nem forog. Mindenki hozzászólt.Te egy szót nem szóltál még hozzá , hogy a Hold nem forog, Csak ezzel az egy mondattal, próbász vitatkozni.
A szuperfizikus a saját kindulópontjához ragaszkodik . A Fórumon nem csak ő létezik.Saját magához ragaszkodik és nem vesz másokat figyelembe. Ez egy vitafofórum.
Te már hónapok óta csak menekülsz ezen a fórumon a kérdések elől, menekíted a szuperfizikusi önképed roncsait, az emberi becsületed maradványait. Semmire nem válaszolsz, hanem naponta benyomod ezeket a megcsontosodott sablonszövegeidet a relativistákról, akik teletömik az agyakat, meg a szenilis mesédet fiatalEinsteinről és öregEinsteinről. Pont úgy kántálsz már te is, ahogy iszugyi zsolozsmázta az utolsó éveiben minden áldott nap a rögeszmés mondatait.
Semmiféle jele nincs, hogy forogna. Nincs centrifugális erő, nincs geoid forma, nincs dipól mágneses mező. A NASA sem számolt a Hold forgásával a holdexpedíciók során.
Vagyis nincs semmiféle cáfoló bizonyíték.
Ellenben van több olyan megfigyelés, amely alátámasztja, hogy a Hold nem forog.
A Földről mindig ugyanaz az oldala látszik a Holdnak.
A Hold rendszerében a Föld nem kerüli meg a Holdat.
A valóban forgó Földről nézve minden égitest, 1 nap alatt látszólag megkerüli a Földet, mert a Föld valóban forog a tengelye körül. De a Hold esetében nem így van.
Ha valaki kiáll a fórumra, meghallgattatja másokkal a dumáját, de reakciókról, kérdésekről nem vesz tudomást, azt rövid úton kidobják onnan. Jelen körülmények között körberöhögik, na ez történik veled minden nap.
Monológokra a blog való, érdekes módon azt meg kerülöd, félsz tőle, vagyis magadtól.