Elképesztően drága lesz a sertés, a magyaroknak már a rántott hús is elérhetetlen luxus.
Egy év alatt majdnem harminc százalékkal drágult a sertéshús, és a sertéspestis miatt további áremelkedés várható.
A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen az elszabaduló húsárakkal kapcsolatban.
A magyarok már így is napról napra élnek, egyre nehezebb körülmények között. Lehet, hogy a fideszes oligarchák magasról tesznek a horror árakra, mert megengedhetik maguknak, hogy kilószámra vásárolják a wagyu marhát, de mi, európai magyarok szégyennek érezzük, hogy egy átlagembernek már a rántott hús is elérhetetlen luxus."
Legközelebb várd ki a sort, mert torzítod a hús fogyasztás statisztikát azzal, hogy nem vásároltál és itt fognak szörnyűlködni a balliberálisok, hogy nem nő eléggé a húsfogyasztás, szegény a nép!
Bizony ez a hozzáállás sem a mélyszegénység csökkentésére szolgál. Fizessenek csak a magyar emberek az európai országok védelméért. Nehogy már a szegény nyugat állja legalább a költségek felét:
Most voltam vásárolni egy nagyobb településen, és gondoltam, ha már ott vagyok, betárazok csirkemellel. Azt néha szoktam venni gyors kajának. A bóti cs. mellből bármi 20 perc alatt kész. Azonnal ki is fordultam abból a boltból, mert olyan kígyózó sorokban álltak a mélyszegények a hentespult előtt, hogy mondom nem fogok ott egy órát száradni. És ez általában így van.
Ezért szoktam hozatni azzal a hentessel, aki a munkahelyemre szállítja a húst. Így házhoz jön. De gondoltam, megpróbálom. És még nincs péntek, meg szombat délelőtt. Olyankor meg sem próbálom.
Na, de majd, ha drágább lesz a sertéshús, akkor jön el az én időm! Senki nem fog sorban állni a hentespult előtt. :))
Nem csak ott. Más topikokban is. Örülök, hogy nyílt ez a belterlyes topik. Akolmelegben birka a birkák között, Az egyetlen pozitív amit ezzel a topikkal kapcsolatban írni tudnék az mindössze annyi, hogy itt nyugodtan és értelmesen lehet társalogni :)
Inkább már nem is válaszoltam ott neki. Elképesztő szellemi sötétség amit előad... Nem is tudom, hogy szomorú-e vagy inkább szánalmas, hogy 2019-ben ilyet tök komolyan mondanak egyesek.
Azt sírja vissza, amikor 3évente lehetett külföldre utazni?jj Már aki kapott útlevelet...:-ss Mi, "politikailag megbízhatatlanok" 70-ben nem kaptunk...
Bezzeg most milyen szar a helyzet, hogy minden középsulis 2× mehet kfoldi nyelvtanfolyamra állampénzen...