Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
...Vagy éppen klánmeghívót akar küldeni az illető, de a chat kinyírásával és a bizalmatlan légkör miatt ez is ment a lecsóba, mivel az alább taglalt okokból kevesen fogadják el emiatt a barátnak jelölést.
A mai napig nem értem, hogy ennek a klánosdinak így mi értelme van, ha egyszer a toborzásnak már ezt a lehetőségét is elvették.
Teljesen logikátlan lépések ezek!
Jogi nyilatkozat: A fenti hozzászólás pusztán írója magánvéleményét tükrözi, ténymegállapítást nem tartalmaz.
Óvatosan bánj a barát visszajelöléssel,főleg,ha te nyertél a játékban. Sajnos,ezt már én is tapasztaltam,ezért csak nagyon alapos körültekintéssel jelölök vissza. Ezzel elkerülheted az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenkedőket.
Egy problémára szeretném felhívni a figyelmet és egy kérdést szeretnék feltenni, amire bárki válaszolhat.
Miután kiejtettem egy "kedves" ellenfelet, a játék után barátnak jelölt, amit én visszaigazoltam. Ezután minősíthetetlen, undorító, Édesanyámat megalázó üzenetet írt.
A kedves játékos neve: Streeter96.
Valami módon nem lehet törölni az ilyen játékosokat? A tiltás nem elég, hiszen mindenkivel megtehetik ezt büntetés nélkül.
Válaszolni persze nem tudtam ennek a "kedves " játékosnak.
MODERÁTOROK,STAFF VALAKI NEM TUD TENNI ELLENE VALAMIT?
Köszönöm szépen a figyelmeteket és válaszotokat előre is.
Játékosként azt mondhatom, hogy itt nem fogsz választ kapni az illetékesektől. info@honfoglalo.hu-ra írt levélre kaphatnál választ elméletben. A gyakorlat viszont nem azt mutatja, hogy a válaszadás ténylegesen is megtörténne.
A problémádhoz: jó esélyt látok arra, hogy nálad lesz a probléma. Nálam kábé havonta egyszer száll el a dolog. Az akkor van, amikor a szolgáltatónál van valami probléma. Kifagyások lehetnek még gyengébb erőforrásnál. Nálam is volt ez így, amikor a kort semennyire nem követő masina alól játszottam.
Nagyon jo ez a játék de miért van az hogy amikor vezetek vagy lehetöségem lenne nyerni akkor egyszerüen lefagy a játék?!Érdekes modon csak akkor történik amikor jol állok ha vesztes pozicioban vagyok akkor soha.Még adok 5 napot ha nem változik semmi akkor letörlöm az egészet.Ez szerintem pof@tlanság hogy igy szivatják az embereket!!!!Ha esetleg nem tetszene a véleményem akkor lehet törölni vagy amit akarnak!!!
Te nem kaptál piros betűs körlevelet? Már dolgoznak a problémádon. Ha tényleg elkészül, letilthatsz mindenkit akivel nem szeretnél összekerülni többet.
Nagyon szeretem a Honfoglaló-t, de bizonyos problémák miatt a játék kezd élvezhetetlenné válni. Nagyon elszomorítónak találom azt, hogy a rendszer olyan játékosokkal "sorsol" egy játékba, akik már jóval magasabb szinten vannak (ami egyébként nem lenne probléma). A baj az, hogy ezeknek a játékosoknak nagyon sok segítség áll rendelkezésükre, amiből kifolyólag az egész játék kiszámíthatóvá, ezzel együtt élvezhetetlenné válik. Jó lenne, ha erre a problémára valami megoldást lehetne találni.
Igaz nehezen jutottam be ide is,de már nagyon elegem van mikor megtiltják az embernek amivel regisztrált ebbe a játékba azt nem engedik újból be lépésre.Szerintem azt kellene csinálni,utána nézni a problémának mi a francért kell állandóan be írnom ,hogy tudomásul vegyék a problémát.Felhívnám az önök figyelmét nézzenek utána az Éva nicket miért nem használhatom mindig csak kivételes alkalmakból.Meg köszönném ha értesítést küldenének a probléma megoldásáról az Eva nick emalre.
Ha barátnak jelölt, akkor a játék végén ott a meghívás barátságra. Ha tiltott, akkor sehogy. Ő volt a gyorsabb. Bár kipróbálhatod, hogy a tiltódat látod-e az online játékosok közt? Tapasztalatom szerint nem.
Jó estét kívánok! Érdeklődnék hogy azon játékosokat hogy lehet tiltani / barátnak jelölni akinek a "neve" alatt a fent említett feliratok "pörögnek"...
Ezt az eszement böszmeséget már sosem fogom tudni kitörölni? Eddig ötször töröltem, mindig visszajön
Kedves Játékosunk,
jó hírünk van: működik a barát kereső. Egyelőre ugyan csak az online játékosok között kereshetsz, de talán így már könnyebben megy a közös játék és a levelezés. Ezzel együtt a tiltás funkció is stabilizálódott. Ezt akkor használd ha egy kiválasztott játékost nem szeretnél többé látni a játékban. Azaz ha nem szimpatikus valaki, számodra sportszerűtlenül játszik vagy nem kívánt üzeneteket kapsz tőle egyszerűen csak tiltsd le, így nem tud neked írni és a rendszer többé nem sorsol össze vele közös játékba. Jó játékot kíván: a Honfoglaló csapata
Amúgy semmi sem lett könnyebb, és az említett funkció is nem igaz
Elképesztő hogy a kérdést még mindig megkerülted pedig sejted hogy mire utalok. Ennyire egyemberes klánnak semelyik mást nem éreztem. Lehet csak azért mert a többiek nem fórumozók nincsenek ott barátaim stb.
Akkor fölteszem indirekt kérdésként: Nem gondolod hogy amit csinálsz a H&M tekintetében az túlzás? Olyan kijelentéseket teszel mintha az a klán lenne a világ közepe. Engem csak az zavar hogy a problémafelvetésemen még csak el sem gondolkoztál.
Ez is mi hogy csak én rajtam múlt hogy már nem lehetek ott? Mondtam én olyat valaha hogy oda akarok menni? Pont ezen kaptunk össze. És akkor még visszafele sütöd el? Én ezt komolyan nem értem.
Én szerettem volna azt hinni hogy ez a játékbeli barátság kölcsönös szimpátián nyugodott, de ha te ezen kaptad fel a vizet hogy beírtam klánchatre hogy nem fogok ott játszani az elképesztő. Amióta 2-3 helyre beírtam meghívót sem kapok. És a honfi viszont egy pletykafészekoldal efelől nincs kétségem. Magyarul beírtam ide 50 embernek meg oda, órák múlva már mindenki tudta. És itt nincs annak jelentősége hogy azokból a klánokból csak egy esetleg 2 barátom volt.
Valóban arra a max 3 percre tartózkodtam ott, nem kell meséket költeni és félreérthető megjegyzéseket tenni.
A terjeszkedők által bemutatott emberi szegénységi bizonyítvány után nem kérnék megint ilyen hazugságot.
Más helyekre is beírtam, őket is már levélben is visszautasítottam, nekik valamiért eszükbe sem jutott levenni a barátságot.
Lehet nem a legkedvesebb megoldásnak tűnik. De nem akarok olyan helyzetbe kerülni hogy már elégszer elutasítottam és valaki azért sértődjön meg mert az n+1-edik ugyanolyan levelére nem válaszolok.
Mire alapozod azt , hogy nekem a te irányodba bizonyítékokat kellene bemutatnom . Nem állsz felettem a ranglétrán :) nem ítélkezel felettem ? Bár az sem túl baráti hogy hazugnak nevezel egy fórumon .Még egy dobásod van .