"azon elgondolkoztatok mi van ha igazam van? mert az idő engem fog igazolni...."
Hát,nézd csak:ebben az esetben bizonyítást nyer,hogy a lábtörlő maffia qrva jól járt.... Ezen kívűl,a vakolók is munkához jutnak a rongálások okán. Tulajdonképpen,ebben az esetben szerintem nemzetgazdasági érdek a robbantássorozat!! Minimum elkövettek tízmilliós károkozást,miközben az őket üldözők többezer milliárdot... Szép életed lehet,ha ennek tudsz örülni.
S vajon melyik oldal is profitálhat a bakijain és a könnyen leleplezhető hazúgságokon ? Ha valóban felkérte valaki akkor miért nem nyomot a kezébe egy olyan telefont is amivel állítólag a felvételeket készítette ???
Szerintem ezekből a mondatokból nemcsak az agresszívitás érződik ki hanem egy betegség is...
"a rendőr nem azért állít meg ,mert füstölök. hanem mert valaki megkérte!" "miért vagyok gengszter? mert izgat ha valakinek eltöröm a lábát? már ez is bűn?" "A helyi rendőrök valaki kérésére megbüntettek " "mesélhetnék milyen indokokkal büntettek, a gengszter vagyoktól a bnőd melle nagyobb-ig.(és ez nem kamu!!)"
ismerőse egy szbattai srác több fórumon elmondta,hogy egy agresszív,kötekedő ember... ,a nyugalom ami kívülről látszik a riportok alatt az csak álca...
Egy kicsit beleolvastam a fentnevezett eddigi fórumbejegyzéseibe... Néhány idézet belőle:
"a rendőr nem azért állít meg ,mert füstölök. hanem mert valaki megkérte! kb 30 feljelentésem van ugyan attól a 4 rendőrtől."
"azért vettek elő mert a városban van két képviselő akinek őrző védő cége van és nekem is az van és igy látható az összefüggés. mesélhetnék milyen indokokkal büntettek, a gengszter vagyoktól a bnőd melle nagyobb-ig.(és ez nem kamu!!)"
"nem az zavarta, henem pl rendőrnő azt mondta megkérték. kihívta rám a helyszínelőket, nyomozókat a tecsó parkolóban. azok mondták neki nincs büncselekményre utaló jel engedjen el. ő meg mondta nem mert megkérték. de mondta már pl. hogy azért mert a bnőd melle nagyobb 5000 Ft. de voltam már gengszter is."
"miért vagyok gengszter? mert izgat ha valakinek eltöröm a lábát? már ez is bűn?"
"A helyi rendőrök valaki kérésére megbüntettek kb 23 alkalommal. én meg úgy döntöttem nem fizetem be mert nem tartom indokoltnak, sőt még el is árulták , hogy kérésre cselekednek. és mivel nem fizettem be kértem hogy közmunkával leróhassam büntetésem."
eddig mindenhol kirögögtek. de kb 400000 Ft bírságom van olyan indokokkal, hogy nagyobb a bnőd melle mint az enyém meg ilyenek. szinte minden hétvégén közmunkán vagyok.
Így utólag, száz év távlatából az valószínűnek tűnik, hogy a készülék sztereóban tud felvenni.
Ami hangfelvétel megtalálható, azok mindegyikén kölünbözik egy kicsit a bal és a jobb csatorna, és sztereóban hallgatva valami kezdetleges, torz térhatás-szerűség is van. Nem egymikrofonos felvételnek tűnik.
2021-ben egy kortárs drámaíró írt egy darabot Benkő-dilemma címmel. Majd nézzétek meg, kíváncsi lennék, milyen volt élőben. Fenn van a YourHolo-n, de nagyon vacak felvétel.
2. Időben el tud menekülni a felelőségre vonás elől a júdáspénzből.
3. Saját támogatói fogják levadászni, nehogy ugyanilyen vehemenciával haknizzon azokkal a felvételekkel, amiket róluk készített a hipi-szupi telójával.
Mert bizony, mondom néktek, egy terrorista szervezet, amelyiknek vannak szabadon lévő tagjai, s amelyik sorozatgyilkosságra készült, nem hagyna így kibontakozni senkit...szerintem.
Lehet itt már akár holnap videofelvételeket is mutogatni, semmiféle körülmény nem igazolja az egész hisztériát.